USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині урочисто провели перших призовників

3 Листопада 2015 13:15
Перших дванадцятеро юнаків, призваних на строкову службу, із Володимир-Волинського райвійськкомату урочисто відправили до місць несення служби. Шестеро новоспечених солдатів – жителі міста, інші – із району.

Як зазначив заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення Роман Зарівняк, із моменту отримання військового квитка хлопців від діючих військовослужбовців відділяє лише відсутність військової форми, - інформує БУГ.

Важливим нововведенням у житті нинішніх солдатів строкової служби є те, що за кожним із них на момент перебування в Збройних силах України зберігається їхнє робоче місце. Це у випадку, якщо працевлаштування офіційне. Окрім того, виплачуватиметься строковикам і середньомісячна заробітна плата.

Ще важливим моментом є те, що хлопці у зону АТО не потраплять. “Ваше завдання зараз – опановувати необхідні навички та знання у військовій справі, навчитися користуватися зброєю та технікою. Ви повинні стати справжніми чоловіками і лише тоді, у разі необхідності, у бойовій обстановці захищати Україну”, – зазначив Роман Зарівняк.

Окрім того, на обласному пункті збору призовників, в обласному військкоматі, хлопцям виплатять по дві середньомісячні заробітні плати одразу.

Представники влади міста та району вручили хлопцям на дорогу подарунки – гігієнічні набори – шампуні, зубні пасти, щітки, піну для гоління.

На урочистостях також нагородили нагрудними знаками “Учасник АТО” трьох демобілізованих, які несли службу на бойових рубежах. А нагрудний знак “За зразкову службу отримав” Ярослав Мазурук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кріс Показати IP 3 Листопада 2015 14:26
І як завжди - попи покрасувалися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus