USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вимагають заміни командира 51 бригади

27 Серпня 2014 21:43
Депутати Володимир-Волинської міської ради прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради Олександра Турчинова та Начальника Генерального штабу Збройних Сил України щодо ситуації навколо 51 бригади сьогодні, 27 серпня, під час сесії. Про це повідомляє "Волинь:світ".

Обранці громади вимагають невідкладно провести ротацію військових 51 бригади у відповідності до постанови Верховної Ради України і повернути їх у місце постійної дислокації - у Володимир–Волинський.

Серед вимог місце має і усунення від обов'язків командира 51 ОМБР Пивоваренка. Зокрема, як зазначають депутати, він не реагує на звернення військовослужбовців, проявляє зневажливе ставлення, внаслідок непрофесійних дій командира гинуть його підлеглі. В особового складу сформувалася думка, що його спеціально призначили, аби знищити 51 ОМБР.

Також вони вимагають повернути попереднього командира Володимира Яцківа (на фото), якого зняли безпідставно.

Окрім того, депутати звертаються до керівництва області, керівників міст обласного підпорядкування і районів області під час позачергових сесій рад підтримати їхнє звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Olha Показати IP 27 Серпня 2014 22:51
Давно пора направити на Схід ,як підкріплення, зажигатєлєй майдана:Луценка-геволюцінєра,Дурчинова,качанівську зечку Тімашенка, яка закликла з масажного стола:ідіть на війну ,дибіла Кличка,Яйценюка-кголіка.Так що допишіть цих зажигатєлєй,вони організували майдан і війну,а зараз сховались за спинами молодих хлопців,які гинуть на Сході.
888 Показати IP 27 Серпня 2014 23:53
І це істинна правда ці штопані нас знов кинули, а ми мали разом з Донбасом на Київ іти і цього кошмару зараз не булоб.все по переду Порошенко. гунчик дограєтесь.
Gnom Показати IP 28 Серпня 2014 08:26
Можливо це випадковість, але, коли ми були в селі Петрівське ( під Савур-Могилою ) приїхав полковник Пивоваренко. Поки він там був, артобстрілів не було. Тільки він поїхав, нас відразу почали "утюжити" артилерією.
федя Показати IP 28 Серпня 2014 09:00
население украины густонаселённое задача ПРОРЕДИТЬ
Анонім до федя Показати IP 28 Серпня 2014 11:05
Щоб його "ПРОРЕДИТЬ" - треба таких як ти каструвати!
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 17:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus