USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Невтілені в життя плани луцького мера

23 Лютого 2015 11:43
Тролейбусно-контактна мережа, реставрація вежі Чарторийських та створення інтеграційного центру для дітей з обмеженими можливостями – про невтілені в життя плани розповів Луцький міський голова.

Про це йшлося під час засідання постійно комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 лютого.

Під час доповіді міського голови про діяльність виконавчих органів міської влади у 2014 році депутат міськради Іван Корчук запитав у нього про те, що не вдалося зробити торік.

Микола Романюк повідомив, що планувалося облаштування тролейбусно-контактної мережі на вулицях Окружній та Станіславського (за рахунок інших коштів), реконструкція вежі Чарторийських Окольного замку та будівництво притулку для реабілітації тварин. Не розпочали ремонтні роботи по школах №1, 5 та 13, а також концертній залі музичної школи №3. Щоправда, роботи з облаштування інтеграційного центру розпочалася.

Тролейбусно-контактну мережу наразі не включають у план робіт на поточний рік, адже для цього планують залучити кошти міжнародних фінансових інституцій (йдеться про комплексний проект – придбання нових тролейбусів, ремонт обслуговуючої інфраструктури, трансформаторних підстанцій та облаштування мережі). Для реставрації вежі Чарторийських, з його слів, також планують залучати кошти міжнародних фінансових інституцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Виборець Показати IP 23 Лютого 2015 13:17
Дивлюся на мера бридко робиться, комсомолець, алкаш, латентний мільйонер.... Нахіба таких до влади допускати???
Анонім до Виборець Показати IP 23 Лютого 2015 13:30
БАБЛО ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО...
Лучанин до Виборець Показати IP 23 Лютого 2015 14:38
Ні-ні не справжній комсомолець! Справжні комсомольці були значно кращими, це були високоморальні люди. А тут думка "побудую краще сину і Козюрці "Карабаса-Барабаса", а туалет, там де велике скупчення людей - Ні. І палець об палець не вдарю. Хто хоче-йдіть в кущі, в парк, там управляйтесь".
світлана Показати IP 23 Лютого 2015 16:32
а я думала тільки в мене його харя викликає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus