USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нововолинський ліцей-інтернат потребує керівника

13 Червня 2016 14:27
Члени освітньої комісії обласної ради вирішили призначити виконувачем обов’язків директора Нововолинського ліцею-інтернату - нинішнього директора, ще до сесійного рішення.

Відповідне рішення прийняли члени профільної комісії під час засідання сьогодні, 13 червня.

Так, днями завершується контракт з діючим директором Нововолинського ліцею-інтернату Юрієм Лазаренком. Він написав заяву на те, щоб обласна рада продовжила з ним контракт.

Як розповів сам Юрій Лазаренко, йому на посаді директора довелося 2 роки боротися в судах з Держфініспекцією, яка оштрафувала заклад на 5,5 мільйона гривень за неправомірне відшкодування коштів на харчування дітей. Та суди він виграв.

Також, переконує, йому вдалося запровадити чимало енергозберігаючих заходів: торік утеплили гуртожиток, цього року хочуть розпочати утеплення навчального корпусу, замість ламп розжарювання встановили LED-освітлення.
Що ж до успіхів учнів, то цього року вони зайняли 1 і 3 місця на змаганнях з робототехніки, а учень Богдан Козіброда вперше в історії Волині представлятиме область на міжнародній олімпіаді з хімії.

До слова, всі учні цього закладу, переконує Лазаренко, після навчання у його стінах вступають до вишів, але не всіх вдається втримати в Україні - чимало студентів прагнуть навчатися за кордоном. Крім того, побоюються тут і того, що дехто з учнів також хоче залишити заклад, щоб продовжити вчитися за межами України. Власне, низька наповнюваність класів дещо насторожила депутатів.
Членам комісії пропонувалося продовжити контракт з Юрієм Лазаренком на три роки, та вони цю пропозицію не підтримали: 3 з присутніх проголосували «за», а 4 – утрималося. Тож Юрія Лазаренка мали б звільнити уже завтра, як результат – чимало управлінських питань не було б вирішено, у тому числі й виплата зарплати працівникам.

Урешті, депутати повернулися до голосування з даного питання і проголосували за те, щоб призначити Юрія Лазаренка виконувачем обов’язків директора до рішення сесії обласної ради, щоб заклад не залишився без керівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 13 Червня 2016 15:26
...за сприяння плахотної дірєхтор буде новий... з Влодіміра приїде...
Гість1 Показати IP 14 Червня 2016 08:13
Цікаво, який особистий вклад директора в тому що Козіброда є претендентом на участь в міжнародній олімпіаді? Це титанічна праця вчителя хімії та учня? А чи є олімпієць з економіки,яку так "сумлінно" викладає Лазаренко?
Учитель ліцею Показати IP 22 Червня 2016 19:49
Звіт директора ліцею http://bug.org.ua/news/novovolynsk/zvit-dyrektora-novovolynskoho-litseyu-internatu-zadovilnyv-hromadskist-105104/ Я бажаю кожному закладу, і не лише освітньому, такого директора Тоді у нашій країні нарешті запанує лад і мир
Учень ліцею Показати IP 3 Грудня 2016 17:49
Нас влаштовує директор цілком! Не потрібно нікого іншого. Хто , як не колишній учень ліцею знає усі недоліки ?Коли я прийшов в ліцей в гуртожитку нас зустріли старі ліжка , матраци яким за 20 років, двері які відкривались ногою, душ 1 раз в тиждень і то якщо повезе, а зараз комфорті ліжка із ортопедичними матрацами, нові якісні двері, бойлери на кожному поверсі, душ хоч кожен день. Тому досить гнати на нашого директора!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus