USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новим керівником волинської Укрпошти став екс-СБУшник

29 Квітня 2014 14:28
Відсьогодні, 29 квітня, новим директором Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» є Олег Гавришків. Його призначили на посаду після звільнення екс-очільника структури Ярослава Кравчука.

Як повідомив Олег Мар’янович під час зустрічі з журналістами сьогодні, 29 квітня, досвіду роботи в структурах «Укрпошти» в нього немає. Натомість, він має великий досвід в управлінській сфері а також в силових структурах.

Нагадаємо, вчора, 28 квітня, журналістів не пустили на представлення нового керівника волинської Укрпошти.

Свою трудову діяльність посадовець розпочинав у податкових органах, де дослужився до посади начальника відділу податкових розслідувань. З 1997 по 2008 рік працював у Службі безпеки України. З його слів, цей досвід стане йому в пригоді на нинішній посаді, оскільки у свій час він розкрив та запобіг багатьом злочинам – в тому числі і економічним.

«Робота в правоохоронних органах загартувала мене так, що я не боюсь тепер працювати у будь-якій галузі», - каже новий керівник Укрпошти.
Після того, як у 2008 році вийшов на пенсію, чоловік обіймав керівні посади в комерційних структурах. Зокрема, в рибопереробному цеху та у галузі лісозаготівлі. Посадовець стверджує, що, попри те, що вищезгадані галузі мало стосуються «Укрпошти», досвід роботи в них все одно є неоціненним.

«Повірте мені, я знаю людей і їх потреби. Люди завжди йшли на контакт, і ми спілкувалися. І взаєморозуміння у нас завжди було», - розповів Олег Гавришків.

Також, додав, що вся система УДППЗ «Укрпошта», починаючи «з верхів», зараз переживає суттєві зміни, в тому числі і кадрові. Тому, з його слів, у призначенні людини, раніше не знайомої з цією справою, немає нічого дивного.

«Керівник з Києва, який приїжджав вчора, працює на посаді близько 5 днів. Генеральний директор, наскільки мені відомо, - не більше місяця. Щоб ви розуміли, будується нова команда», - пояснює Олег Гавришків.
Зважаючи на те, що зустріч з журналістами відбулась в перший день призначення, новий директор Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» про конкретні завдання цілі і плани говорити не був готовий. Щоправда, зазначив, що необхідно почати з оптимізації роботи структури. Так, проаналізувавши документи та фінансові звіти посадовець дійшов висновку, що слід акцентувати увагу на роботі з фінансовими операціями.

«Основна стаття доходів «Укрпошти» – це пенсія та інші соціальні виплати. Думаю, можна цей спектр трішки розширити, і фронт для розширення є. Попереднє керівництво не завжди знаходило з владою спільну мову для того, щоб це вирішити», - стверджує посадовець.

Він також, додав, що слід переймати позитивний досвід структур з інших регіонів України. І хоча, зі слів екс-керівника структури, Волинська «Укрпошта» займає 10 місце по всій країні, рости все одно є куди.

Наостанок Олег Гавришків зазначив, що є відкритим до спілкування. Також, пообіцяв, що коли освоїться на новій посаді, увійде в курс справ і детальніше ознайомиться з операційними процесами, відразу поспілкується з журналістами та назве конкретний план дій для покращення роботи організації. Таку зустріч запланували на початок липня – одразу після закінчення звітного періоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
дядя Печкин Показати IP 29 Квітня 2014 14:32
Бувший СБУшник буде "правильно" скеровувати поштарок перед виборами!:)
хм до дядя Печкин Показати IP 29 Квітня 2014 18:44
коментар було видалено
олег Показати IP 29 Квітня 2014 14:33
ха-ха
С Показати IP 29 Квітня 2014 14:37
ОСЬ ТУТ БУДУТЬ РОБИТИ -----ЛЮСТРАЦИЮ--БУВШИХ НЕ БУВАЕ
Василько Показати IP 29 Квітня 2014 14:43
нічого не змінюється, "гнила" дирекція Кравчукова лишається, й як сказав новий директор нікого не буде змінювати, а лише сказав що будується нова команда))) так що тримайтесь листоноші, все лишається так само!
накуя Показати IP 29 Квітня 2014 14:47
накуя пенсионеры, что, молодых нет?
Мик до накуя Показати IP 30 Квітня 2014 01:43
Дурик, він молодий пенсіонер, крути мозгом якщо він в тебе є!
Руслана Показати IP 29 Квітня 2014 14:50
Бідні листоноші!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!колишньому СБУ не зрозуміти, як важко тягати сумки з макаронами і газети за о,5 ставки!!!!!!!!!!!!!!тобто 600 гривень...............ніц доброго не змінилося
Кат до Руслана Показати IP 30 Квітня 2014 01:45
Руслана ти така швидка як електровіник, за один день?!
Мельник Показати IP 29 Квітня 2014 14:51
Після того, як у 2008 році вийшов на пенсію, а вірніше допомогло тодішнє керівництво "за дерибан маневицьких лісів і кришування пилорам". Так думаю звучатиме більш правдиво. Оце так "люстрація".
Редактор 95 кв Показати IP 29 Квітня 2014 14:53
Дуже гарний жарт, особливо в період змін не тільки в країні, але й в інформаційному просторі, коли потрібно думати як зробити і залучити до послуг Укрпошти Замовників. З конкурентами типу Нова пошта і електронний зв"зок - поставити пенсіонера далекого керувати - вірне рішення! пр-ки!!! Хай тепер назвуться Пенсійна пошта України - найкраще буде демонструвати і призначення її і суть і т.д.
Хвєдя Показати IP 29 Квітня 2014 15:00
Цікаво, де цей пан служив, якщо в 40 років на пенсію вийшов?
я Показати IP 29 Квітня 2014 15:01
это просто капец какой-то!!!!!!!!!!!!!! Мало того, что пенсионер, так еще и не специалист!!!!!!! Опять кухарка в руководителях??????????? Никогда в этой стране толка не будет с таким подходом!!!!!!!!!!!!!
Мик до я Показати IP 30 Квітня 2014 01:47
Військові пенсіонери бувать лох неукраінський, читай книжки, а не баняч шмурдяк
Реаліст Показати IP 29 Квітня 2014 15:05
Потішили... правда хочеться сміятись лише тому, що б не плакать. Оце оновлення, оце я розумію підхід. Нова Пошта за короткий термін з нуля створили найпопулярнішу компанію перевізник, а Укрпошта мала і має все для цього, та от такі пенсіонери тягнуть її в опу. Працівників шкода.
Вот тебе бабушка и Ю Показати IP 29 Квітня 2014 15:27
Маємо надію, що як він легко вскочив, так легко і вискочить звідти. Та й прізвіще, якесь для КГБіста несолідне, був би якийсь петров, іванов чи хоч би концов... P.S. Колись у середині 90 -х мій колега лежав в обласній лікарні, у так званій ВІП-палаті був з ним ще один коєчнік. На просте запитання чим він займається і яка в нього освіта, той скипів, як чайник, і сказав крилаті слова: образоваие, при чем здесь образование...Я - руководитель!!! Поки в країні будуть такі ось "руководители" порядку не буде ніколи. Вираз класиків марксизму-ленінізму: кухарка у руля власти, живий і до цих пір. Під кухаркою слід розуміти всяких там мажорів, родичів, кумів, сватів, коханок, людей, обєднаних, якимись захопленнями на кшталт нетрадиційних ну і т.д. і т.п. Главное шобы ты рукавадил, а работать будуть специально обученные люди.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2014 16:13
сміємось крізь сльози... Українці де ідеї Майдану, де правий сектор, де народ ??? Хто його вибрав???????
POSHTALYON Показати IP 29 Квітня 2014 16:36
Волинським поштовикам потрібен молодий керівник з досвідом роботи в структурі, знаючий всі проблеми та наболілі питання на які попередній керівник закривав очі, вірніше не хотів про них чути.Крім того, керівник має бути справедливим та виваженим, а то за роки "керування" Кравчука це б...во (інакше не назвеш) яке існує в дирекції, зокрема в структурі управління,порядком дістало всіх працівників.А таким "загартованим" пенсіонерам потрібно насолоджуватись життям на пенсії, виховувати внуків,доглядати сад, город...
лучанка Показати IP 29 Квітня 2014 16:46
а що за б...во було в дирекції, розшифруйте. А то я без роботи, а на дверях ВЗ №24 оголошення, що треба листоноші. Думаю, чи справлюсь, чи там вища арифметика для особо розумних? Хоча чого "воно" лізло в ті начальники, як ні дня в пошті не робив і тями не має, за що братися? Я он в листоноші боюся...
Лучанці Показати IP 29 Квітня 2014 16:52
... Ви просто відповідальна людина. А тут: я бы строить дом пошел, пусть меня научат, не проходит. Я как-нибудь, до первых заморозков, буду руководить процессом.
василь до Лучанці Показати IP 19 Грудня 2015 12:28
він звільнить тих що працюють і призначить тиких же неуків як сам
POSHTALYON для лучан Показати IP 29 Квітня 2014 17:44
Якщо Ви людина яка готова дійсно працювати (бо на пошті на таких посадах інакше не можна ), то з роботою справитесь. Інша річ скільки часу зможете Ви психологічно миритись з тотальною несправедливістю (яка була до цього часу) наприклад Ви виконуєте поставлені завдання, стараєтесь, а Ваша колега може байдикувати ( при цьому активно доказувати як гарно працює на словах), але бути на хороших рахунках з керівництвом і щоквартально отримувати премії а Ви голій зарплаті в самому кращому варіанті при повній завантаженості. До сьогоднішнього дня діяло правило "Хто працює на тому і їдуть" . Але в цілому поштовий колектив дружній , єдине що був заляканий вірніше запресований Кравчуком і свитою. Можливо в нового керівника методи будуть інші, не такі що хто сказав слово проти, або зробив слушне зауваження той ворог №1. Час все розставить по своїх місцях.Тому раджу прийдіть спробуйте.
поштовики Показати IP 29 Квітня 2014 19:59
Шановні дописувачі. Поштовики за десятки років вперше сьогодні побачили розумну, розважливу , доступну людину, а не хамство, грубість, де 90 відсотків людей вважали себе рабами.А те, що було вчора, то якась запланована клоунада, із депутатом, представником Укрпошти якою просто підставили нового директора.
до поштовики Показати IP 29 Квітня 2014 20:41
Шановний директоре.Якщо розгоните його свиту з людьми зпрацюєтеся, А якщо будете давати премії і ордени, які вчора з вашою участю роздавалися екс директором так званому "колективу" то у Вас нічого не получиться. Людям це обридло.
маша Показати IP 29 Квітня 2014 23:04
коментар було видалено
маша Показати IP 29 Квітня 2014 23:04
Де Ви на Волинській пошті бачили молодих спеціалістів з досвідом роботи, здатних керувати новими мірками. Погодитись керувати таким великим підприємством також не кожен ризикне. А цей молодий і з новими ідеями. Потрібно тільки зачекати і дати час. Кожна людина має право на виважені обмірковані думки, а не з першого дня "рубати з плеча" і викрикувати, що все потрібно міняти, що багато років напрацьовувалось і при різних владах. Пошта надає одні і тіж послуги при любій владі і немає права відмовити в цьому нікому, з якої б патрії, чи сектора небув. Р.S. 45, це зовсім не старий, а те що пенсіонер в такому віці, це не завада, аби людина була хороша.
маші до маша Показати IP 29 Квітня 2014 23:10
хм...ми не розсуждаєм його якості людські..може він й хороша людина, але за своє життя був керівником в досить не поганих структурах й при корумпованій владі, й пішов в в керівництво пошти де геть не розрізняє де чорне а де біле
Мик до маші Показати IP 30 Квітня 2014 01:54
А що у твоій присутності путався в коьорах, несеш чухню якусь із чорним та білим. Час покаже і нічого молоти фігню.
пенсійний фонд Показати IP 30 Квітня 2014 09:42
Як Ви не можете зрозуміти, ці старпьори вмруть на наступний день після виходу на пенсію, якщо не буде можливості хоч у якійсь спосіб довести свою мниму велич, вдягнути костюм, білу рубашку, краватку, а головне називатися НАЧАЛЬНИКОМ!!! Яка різниця, що він ні бельмеса не розуміє в специфіці роботи цієї організації, головне він знову думає, що "Я НАЧАЛЬНИК", і комусь потрібен. І коли зустріне когось зі своїх колег і заведеться звична розмова про те хто вдаліше вийшов на пенсію, йому буде чим пишатися "Я НАЧАЛЬНИК" - був СБУшником, маю пенсію, а тепер став головним поштарем і ще й зарплату матиму... А потім для прикладу, піду НАЧАЛЬНИКОМ на маслосир завод, чи мне робота для колишнього служаки, головне - "Я НАЧАЛЬНИК".
ідентифікатор Показати IP 30 Квітня 2014 09:46
А знаєте як вичислити СБУшника? Всі вони носять золоті тризуби на лацкані своїх пінжаків, ну тіпа я належу до влади, ну тіпа я при коритиі, ну тіпа глянь на значок і задумайся, ну тіпа... Тошнить від них усіх, цих незамінних і завжди потрібних...
POSHTALYON Показати IP 30 Квітня 2014 10:21
Пане директоре! Для того щоб у Вас все вийшло перш за все "вирахуйте" ( за специфікою попередньої роботи це Вам під силу) всіх Кравчукових д..лизів, "шистірок", "прихильниць" які надалі будуть просто Вас сплавляти, забезпечте людей гідними заробітними платами, партнерські відносини дирекції з центрами (а не Кравчукові-Музичукцькі методи репресивного тиску, наголошуючи при цьому що ми нікого не заставляєм) ...І якщо це Вам вдасться, пожинайте плоди своєї праці.Успіху Вам, принаймні всі поштовики на те надіються .
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
Чому Ви всі прмчепились до пошти??? Це що самий стратегічний обєк??? Ми вчасно платимо податки, за рахунок яких живуть боджетні підприємства, а ми лише називаємось "ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ". Доходжи заробляємо самостійно працею листонош та нвчальників відділень поштового звязу. Заробітну плату оримуємо мізерну, бо ВИ всі ідете за послугами в банки та "нову пошту" . Дайте нам можливість самим розібратись з новим корівництвом. ВІДЧЕПІТЬСЯ ВІД НАС ЖУРНАЛЮГИ !!!!!!!!!!
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
маша Показати IP 1 Травня 2014 00:19
коментар було видалено
Свидетель Показати IP 13 Травня 2014 19:43
К нашему берегу приплыло, как не г, то тр-ка.Проработав без году неделя появился на работу после 17часов пян, как козел. Вот вам и решение всех проблем пошты. Наверное запах денег учул и обомлел.Зачем ему люди. Вот вам и замена. стало луче жить., Кому,.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus