USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зорян Шкіряк назвав заяви Савченко божевіллям та фантазіями

20 Жовтня 2016 17:56
Радник глави МВС України Арсена Авакова Зорян Шкіряк в інтерв'ю місцевим ЗМІ попросив не згадувати при ньому зайвий раз ім'я нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко, повідомляють 7 днів.

"Я не можу взагалі давати оцінку тим божевіллям, які демонструє практично щодня шановна народний депутат", - заявив Шкіряк. З його слів, Савченко останнім часом займає вкрай антидержавну позицію.

При цьому він звернувся до лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко з проханням перевірити візит колишнього військовослужбовця в Донбас.

"Наші офіційні джерела, які безпосередньо контролюють лінію фронту, повідомили, що офіційно Надія Савченко не перетинала кордон. Це означає, що вона там була неофіційно. Або ж це плід бурхливої ​​фантазії Савченко, чого я теж не виключаю, враховуючи деякі її заяви", - додав Шкіряк.

Раніше Савченко викликали на допит до Служби безпеки України щодо поїздки на Донбас.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, не так давно журналіст Олексій Мацукаповідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.

Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Нагадаємо, ще раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким. "Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 20 Жовтня 2016 18:10
Пропустим за Надю, но этот персонаж вообще откуда?
Дядько до 123 Показати IP 20 Жовтня 2016 20:01
Що Зорян, то Зорян - тут нічого добавити
ще не зовсім свідоми Показати IP 20 Жовтня 2016 18:36
Легендарний непальський РЯТІВНИК. Більше нема чого і сказати.Точка.
А Показати IP 20 Жовтня 2016 19:12
А хто воно таке? Пуп землі. Та йому до Савченко, як до Києва рачки.
Ход Показати IP 20 Жовтня 2016 19:59
Шкіряк щось коментує,напроч погрязший в корупці чинуша. Інколи здається,що він тупизна ще та
Олег Показати IP 20 Жовтня 2016 20:18
Зорян-ху*...н, ти хто таке??? Вилупок, київський. Мурло, жаб'яч. Іди йогою займайся, недомірок
ДО А Показати IP 20 Жовтня 2016 21:58
Савченко і Тимошенко дві фуріі які вийшли з тюрми каліками-одна ,погладшала після голодовки друга в інвалідному візку на каблуках ,
Віталій К Показати IP 21 Жовтня 2016 10:50
Головне, що вже не кричить, що МУСИТЬ СТАТИ ПРЕЗ...ТОМ
!!!! Показати IP 21 Жовтня 2016 14:01
шкіряк наркотія!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus