USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Новий прокурор Волині сказав, яких підлеглих звільнить

4 Квітня 2014 16:40
Набрати нову команду волинському прокурору доручив виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький.

Про це він розповів під час представлення прокурора області Анатолія Коцури , яке відбулося сьогодні, 4 квітня.

Зі слів генпрокурора, в новій команді мають працювати ті люди, які не заплямовані участю в злочинах проти свого народу.

Нового прокурора області він представив як фахівця, який володіє діловими якостями і зможе забезпечити завдання, які перед ним поставлені. Він, мовляв, вже більше 27 років працює в органах прокуратури, сам - уродженець Волині.


ЧИТАТИ ЩЕ: «Ковельський слід» претендента на посаду прокурора області. Розвідка ВН

Сам Анатолій Коцура зазначив, що усвідомлює всю повноту відповідальності, яка на нього покладена і повідомив про майбутнє скорочення кадрів та зміну керівного складу прокуратури області.

«Серйозні зміни будуть в прокуратурі Волинської області, в тому числі і кадрові.Всі ви знаєте, що планується скорочення, про це вже інформувала Генеральна прокуратура. До цього треба відноситися з розумінням. В своїй кадровій політиці керуватимуся принципом трьох «П»: Патріотизм, Порядність, Професіоналізм», - розповів він.

Як стало відомо, під скорочення потраплять близько 10% оперативного складу прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
тутсі Показати IP 4 Квітня 2014 16:56
А які завдання поставлені? Прштовхнути Юлю до "корита"! Це всім відомо!:) А якщо "нова" влада, як Махницький, продовжують їздити з охоронцями, на Мерсах, , з супроводом ДАІ і мігалками... то про що ми говоримо, які зміни?!:(
сергій. до тутсі Показати IP 5 Квітня 2014 00:49
А ти як би їздив?
2121 Показати IP 4 Квітня 2014 17:01
"Як стало відомо, під скорочення потраплять близько 10% оперативного складу прокуратури" - якого оперативного складу? Які оперативники? Прокурорські слимаки і оперативність - це різні речі!
Гость Показати IP 4 Квітня 2014 17:27
Цтрк та й годі Все відбувається, як і рануше. Дарма загинули наші хлопці.Нічого не змінилося одні і ті ж приходяться до влади. Були при Янику і зараз Жаль, але маємо, те що маємо. Це біда наша. За що боролись на те і напоролись. Жаль молоді, яка вже не повернеться.А ми не в силі змінити нічого хібань їх всіх вибити, а не наших мирних,бідних, простих людей
... Показати IP 4 Квітня 2014 17:31
ти дурню гість,як не знаєш автобіографії людини то нащо таке писати...він не працював в прокуратурі вже 3 роки...то який Яник???
він до ... Показати IP 4 Квітня 2014 18:21
сам ти дурень ,ген прокурор сказав - " ... 27 років працює в органах прокуратури...", працює, а не працював. Читай.Головне що наш, волинський.
дідо Показати IP 4 Квітня 2014 17:51
Прокуратурі пора розібратися з волинською міліцейською мафією та чиновниками з облдержадміністрації.
знаю до дідо Показати IP 4 Квітня 2014 22:49
Самого першого треба взяти за нижній бюст - це Дубняка, "шептуна"-помічника Пустовіта! Знайдіть його послужний список і прослідкуйте його "діяльність"! Це повний ахтунг! Таких людей і близько не можна підпускати до державних установ!!!
Miрi до знаю Показати IP 5 Квітня 2014 13:56
Та нiчого ти не знаеш Знаючий. Пишеш всяку нiсенiтницю, аби писати. Видно сильно тобi хвоста прищемили. I взагалi потрiбно сайту дозволити писати тiльки зареестрованим i пiд своiм прiзвищем. Зразу писак не стане. Надоiло тупорилi коментарi читати.
333 Показати IP 4 Квітня 2014 17:58
с заступниками і катом майдану у судах юрченком
моня Показати IP 4 Квітня 2014 19:14
Ми завжди привикли, а баба Яга против.Взагалі майже ніхто не знає цієї людини, але треба по довбаній хохляцькій звичці зразу обгадить.Так саме якз Швидким.Скільки домагався по якій причині його не хочуть, ніхто так і не дав відповідь.Може вже пора перестати бути хохлами?
забужан Показати IP 4 Квітня 2014 20:20
коментар було видалено
Юрист Показати IP 4 Квітня 2014 21:30
Першим потрібно звільнити В.Заплотигнського за його " активну боротьбу із корупцією" на Волині та змінити усіх замів. Очистити весь апарат і взяти кадри по розуму, а не за мамині і татові гроші.
лучанин до Юрист Показати IP 5 Квітня 2014 00:38
тоді напевно треба почати з відділу кадрів також!
прокурорчик Показати IP 4 Квітня 2014 22:30
і про Гіляку не забути разом з Веніславським та Масаловим і прихлєбатаєм Юрченком. вже все на касу поставили на Волині. Звільніть від хабарників!!!!!
Колега до прокурорчик Показати IP 5 Квітня 2014 08:10
Веніславський і Юрченко це мозок прокуратури .А це хіба цінується.?Зараз підлість і самодурість в пошані. А хлопці,які добилися всього самі і своїм розумом ,зараз мішають дихати іншим...
Правда Показати IP 5 Квітня 2014 00:25
Треба звільнити всіх розумних і набрати дурнів...з ними легше працювати!!!
кадровик до Правда Показати IP 5 Квітня 2014 11:44
А вони так і роблять, хіба не видно? Хто того Кацуру взагалі знав?:) Я б на місті любого нового кандидата не погоджувався, поки не буде легитимного Президента, а то з ціми "ділаками" лише репутацію свою портити!!!
ОСББ Показати IP 5 Квітня 2014 11:43
Може Веніславський зі своєю компанією заплатить за комунальні послуги, а то живе в будинку за кошти простих людей???
Тоня Показати IP 5 Квітня 2014 11:57
Потрібно міняти повністю склад,починаючи з Назаруків іт.д. які страшенно люблять гроші,хоча самі абсолютно ніякої ролі не відіграють,а тільки лякають люд і звичайно кадри і секретуток Малиновську.Ковальову ділух з довгими ногами.
ddd до Тоня Показати IP 6 Квітня 2014 12:58
забули про лизуна юріна
))) до Тоня Показати IP 6 Квітня 2014 22:16
Не Малиновську а Млинарську))) вона протеже Троца, а в зв'язку з тим, що його там скоро не буде так як і всіх заступників, то і вона там не на довго, тим паче вона ще й на декретному місці
до Тоні до Тоня Показати IP 6 Квітня 2014 22:29
По моєму там всі секретутки "хароші" тільки клубєшніки одні і знають, де тільки гошей стільки беруь щоб обідати і вечеряти в Розах Карамелях і Фелічітах. Більше їх ніде і не побачиш. Гульони.
Саша Показати IP 6 Квітня 2014 15:15
Те же там же и так же тоже... Под собою страны не чуя. Наблюдая все эти рожи. Одного лишь теперь хочу я. Не мечтаю уже о лете, Не хочу ни в купцы ни в кнЯзи Я хочу одного на свете: Я хочу ,что б вы сдохли, мрази. Це, наскрізь корумпований злочинець - Валерій Невірець..., Любимый донецький зятек Бориса Климчука - Троц... братки Веніславські, - якийсь облизень, назвав їх мозком прокуратури...Якщо мозок, то вражений "менінгітом".Бо надійно кришували продаж розкрадання та знищення унікального Луківського крейдокомбінату, закривали карні справи... братки Гиричуки... Дітки прокурорські та блатні виблядки впливових папіків - типу бездарного А.Бязярука - синка головного колишнього митника...Наберіть в Ін-ті їх прізвища та почитайте...Тих, хто хоч якось намагався чесно працювати, вигнав на Х.Й...Із посади бандюк Парака. Розпрощався із посадою Веселуха, який посягнув на земельку, прихватизовану Борькою Будуновим (Клімчуком). І А. Гіля, який хоч якось напрягвся боротися із злодіями у владі, Парака "кіданул" подалі від себе, у Ровенську область, поближче до Олександра Музичка, шоб їх зтравити... Це, щодо тих, що просиджували дупи у Волиській прокуратурі, колотячи "бабло" на "бідах" волинян... Теж стосується і нових (старих), що знову лізуть у Волинську прокуратуру...Пан Крцура, якого знають колишні високопоставлені колеги, що з ним колись працювали -у Ковелі -бєздєльнік, повний...Пересічні Ковельчани памятають Коцуру, як захисника корупційних діянь Ковельської влади, особливо із земельного дерибану та прихватизації земельних ділянок. Що він зробив корисного, для Волинян, хай розкаже та доведе...
До обласного прокуро Показати IP 6 Квітня 2014 18:48
А поясніть будь ласка Анатолій Васильович, яким чином ви по приватизовувати службові квартири в м. Любомль, м. Ковелі, м. Луцьку та Києві??? Чому не здали в житловий фонд??? Чесний ви наш патріот))) приватизація на всіх членів сім'ї це не відповідь!!!
Для саші Показати IP 6 Квітня 2014 22:10
Веселуха "настриг" не менше гіля.усі діти в Англії вчаться,п'ять авто і т.д. Обидва гроші люблять більше чим себе!якщо вони такі тобі любі то признач їх у себе дома пркурорствувати.завтра не буде коштів хліба купити!
$$$ до Для саші Показати IP 6 Квітня 2014 22:20
Повністю підтримую, То хабарник і жлобяра рідкісний
22 Показати IP 7 Квітня 2014 11:32
А чому ніхто не звертає уваги на те що старі кадри повиходили?? Ващук нач.кадрів не зі старого керівництва? Ця відьма пішла з посади ніби то на пенсію, знавши що все зміниться отримала вихідну допомогу-100 з лишнім тис гривень і назад повернулась лизати зад вже новому обласному прокурору? Невже ця людина мало душ загнобила?? А гнида Решетник теж не зі старої команди?? Якого тепер просувають на заступника обласного?? Правильно написали в попередніх коментарях-звільняють розумних щоб дурнів набрати на керівні посади бо з ними легше працювати! Ви ще будете не раді цим змінам.попередне керівництво хоч і не завжди влаштовувало народ,але хоч такими сволочами не були... Нова команда-це далеко не кращі зміни....
Дядя Саша до 22 Показати IP 7 Квітня 2014 11:54
і доцю таку ж має. тільки доця ще й по руках ходити любить
Іра до Дядя Саша Показати IP 22 Квітня 2014 16:15
Дивись щоб по твоїй голові не пройшлася!))))
Саша до Іра Показати IP 23 Квітня 2014 16:20
коментар було видалено
Дядя Саша до Іри до Іра Показати IP 14 Травня 2014 08:28
Ти не тільки любиш по голові пройтись. Згадай, як я тебе п’яну в красному платті додому на плечах приносив.
в до 22 Показати IP 8 Квітня 2014 20:05
перш ніж кликати ващук вернутися на посаду коцурі а.м. варто було взяти її на віче, щоб вона відповіла на запитання громади про свою "порядність, професійність" особливо при наборі абітурієнтів,влаштуванні на роботу і тоді було б видно її бажання повернутися на роботу....
Ло Показати IP 7 Квітня 2014 11:36
27 років у прокуратурі-це взагалі то при всіх керівниках побував...хочете сказати що не брав хабарі?))) о люди добрі...це просто утирка очей людям...це ніби поклали у шафу стару річ,а потім витягнули щоб знову носити.
Для людей Показати IP 7 Квітня 2014 12:26
Анатоліе Васильовичу, не забувайте що існують ще бридкі фото на яких ви з курвами відпочиваете за часів прокурорства в м.Ковелі 2000-2002р. думаю людям на віче буде цікаво подивитись, а ще більше вашій дружині.ОРС то закрили тоді, а матеріали то збережені!!! До зустрічі на майдані ПАТРІОТЕ!!! Будем дивитись цікаві слайди!!!
Забули! Показати IP 7 Квітня 2014 20:45
А як же слідчі-хабарники Заплотинський і Лизун?
До Саші Показати IP 14 Квітня 2014 10:07
Шановний чоловіче, та напевно вас і шановним назвати складно. Скільки у вас ненависті до всіх людей, правидний ви наш. Можливо вас на роботу у прокуратуру взяти , або письмеником мемуари писати. Тебе ж виперли з прокуратури за шахрайство от ти і злишся, що в тебе нічого в цьому житті не виходить. Бажаю успіху і Пасху при здоров’ї зустріти. Те що бажєш комусь тобі все повернеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus