USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий завод хочуть збудувати на Волині

19 Вересня 2014 09:44
Новий гірничо-збагачувальний комбінат хочуть збудувати у Нововолинську. Про це інформує інтернет-видання “БУГ”.

Про це стало відомо під час візиту губернатора Волинської області Володимира Гунчика на шахту №10 “Нововолинська” 18 вересня.

«Я вдячний, що маю можливість познайомитися з комплексом. Він вражає, відчуваю, що він дихає. Це не заморожений комплекс, куди треба лише приносити гроші. Він працює. Люди, які сьогодні просувають фінансування цього комплексу, не повинні зупинятися», – сказав очільник області.

Як розповів Гунчик, найбільшим недоліком комплексу є те, що шахта не має закритого циклу. Наразі ж немає збагачувальної фабрики, тому видобуте вугілля везуть на Львівщину, і через це шахта несе додаткові витрати. Тому губернатор впевнений, що варто задуматися про побудову гірничо-збагачувальної фабрики, і він піднімав це питання у Міністерстві енергетики. Міністерство зацікавлене в тому, щоб шахта чимшвидше запрацювала на повну потужність. Адже з 70 шахт на Донбасі зараз активно працюють лише 23. Тому вже до кінця вересня необхідні документи відправлять у Міністерство фінансів, щоб оперативно отримати кошти.

Нагадаємо, шахта №10 «Нововолинська» отримає державні кошти на продовження будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 19 Вересня 2014 10:19
фото якраз в тему.
Душман Показати IP 19 Вересня 2014 10:24
Що підприємство дихає заслуги Гунчика немає . Нехай побудує в Луцьку сякий-такий заводик . А то все торгово -розважальні центри , щоб Китай піднимати .
шура Показати IP 19 Вересня 2014 12:37
Неправда! Саме Гунчик та Сапожнiков врятували шахту вiд консервацii!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus