USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Об'єднання сіл і Луцька відкриє нові можливості й бюджети, - Ігор Палиця

8 Жовтня 2016 08:00
Об'єднання навколишніх сіл із Луцьком збільшить фінансові можливості для обласного центру Волині.

Про це заявив голова Волинської обласної ради, засновник Фонду "Тільки разом", член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця під час програми «Протилежний погляд» у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» вчора, 7 жовтня.

"Якщо ви мене запитаєте, чи потрібне об'єднання громад, то я скажу, що потрібне. Великий обласний центр – це більші можливості, більше грошей, "плюс" тим громадам, які об'єднаються. Це зовсім інші бюджети! Об'єднання потрібне! Мене цікавить розвиток, стояти на місці не можна", - цитує Ігоря Палицю Конкурент.

"Якщо хтось переживає, що в результаті об'єднання будуть оголошені дострокові вибори мера, і він може програти на цих виборах, то нехай зараз якісно працює, і люди його підтримають. Не треба боятися. Треба просто відповідати за те, що ти робиш, і бути переконаним в тому, що ти робиш правильно не тільки для своєї кишені, а й для людей, в чиєму місті ти працюєш", – підкреслив Ігор Палиця.
Нагадаємо, журналісти газети Волинські Новини з'ясували, чому об'єднання громад неминуче і як воно вплине на добробут волинян. Зауважимо, представники партії УКРОП, які нещодавно ініціювали зустрічі з жителями Прилуцького, Дачного, Жабки, впевнені, що просто співпрацювати з містом невигідно. Зі слів голови волинського УКРОПу, голови фракції в облраді Вячеслава Рубльова, з Луцьком потрібно одразу говорити про об’єднання в єдину територіальну громаду.

На запитання ведучого Тараса Шкітера щодо об'єднання з Луцьком, можливих виборів у територіальній громаді та кого висуватиме політична сила "УКРОП" на посаду Луцького міського голови, Ігор Палиця відповів, що у разі проведення виборів у партії знайдеться, кого запропонувати.

"Ми не ділимо шкуру невбитого ведмедя. Будуть [вибори] – ми запропонуємо. Не будуть – є мер, якого обрали лучани, і він буде працювати", – наголосив він.

Також Ігор Палиця прокоментував чутки про розкол в УКРОПі. Так, відсутність Геннадія Корбана і Бориса Філатова на з’їзді партії УКРОП – не свідчення розколу, а радше видача бажаного за дійсне країною-агресором та тими, кому вигідна відсутність єдності в політсилі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 8 Жовтня 2016 10:41
3емля опять же в Луцке кончается...
Олег Показати IP 8 Жовтня 2016 15:38
Чому не хочуть об єднуватися???
країна Показати IP 9 Жовтня 2016 18:56
Ми, звичайно, продовжуємо залишатися моторошними невиправними совками. З цими нашими «заслужено-народними артистами», з нікчемними збоченими науковими званнями, жалюгідними професійними святами, роздачею брязкалець із приводу і без (особливо – звання Герой «із нагоди ювілею») і багатьом іншим. Але головне – з ублюдочним совковим мораторієм на продаж землі і такими ж мерзенними патерналістськими аргументами на користь цього збочення. Уряд канючить гроші по всьому світу, сидячи на ресурсі вартістю у трильйони. Могли б побудувати дороги, переобладнати енергетику, запустити бізнес, давши підприємцям дешеві кредити (в тому числі, фермерам). А ми тільки потураємо ляшкоюлям і їх дебільному електорату, не здогадуючись, що земля і після продажу українською бути не перестане, а лише почне давати більше хліба, молока і податків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus