USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Пікет міськвідділу міліції: волинський ДУК проти контрабанди

23 Лютого 2015 20:16
Активісти Добровольчого Українського корпусу Правого сектора Волині пікетували Любомльський міськвідділ міліції з вимогою притягнути до відповідальності правоохоронців, які здійснили незаконний збройний обшук активістів ДУКу, які патрулюють кордон з Польщею у рамках відпрацювання програми «Стоп контрабанді». Головний міліціонер Волині пообіцяв ініціювати службову перевірку стосовно цього інциденту.

Про це стало відомо під час розмови активістів з очільником Волинського УМВС сьогодні, 23 лютого.

Керівник громадської організації Правого сектора міста Любомля Віталій Семенюк розповів, що бійці структури патрулювали прикордонне село Бережці Любомльського району. Цими місцями пролягає один з контрабандних маршрутів, якими переправляють цигарки в Польщу через річку Буг місцеві спритники. Їх і ловили на гарячому представники любомльського ДУКу. Зі слів Віталія Семенюка, відпрацювання програми «Стоп контрабанді» попередньо узгоджували з прикордонною службою та Службою безпеки України.

Очільник Правого сектора Любомля переконує, що ціль, яку переслідують активісти, – розбудовувати район таким чином, щоб у людей були робочі місця, а в їх дітей – надія на майбутнє. Адже нині чимало мешканців міста та прибережних сіл заробляють лише на тому, що переправляють контрабанду в Польщу.

«Я хотів би, щоб в районі були робочі місця. Щоб люди не займались контрабандою, а думали про своїх дітей і внуків та розбудову району, щоб зробили щось для їх майбутнього. Вони (контрабандисти, - авт.) нічого не можуть дати дітям з того незаконного заробітку. Я хочу, щоб мої хлопці, які прийшли з передової, мали б щось тут. Не контрабанду цигарок, а гідну роботу, забезпечення, пенсію. І щоб знали, за що їх сім’я живе», - пояснює він.

Активісти жили в будинку серед лісу в селі Бережці, який належить тітці одного з бійців. Саме туди навідались 19 січня озброєні автоматами правоохоронці з перевіркою. Семенюк каже, що відпрацювання програми було виключно «мирним», тому ніякої зброї у хлопців при собі не було. Натомість, міліціонери не мали дозвільних документів на проведення обшуку, а під час нього здерли підлогу в будинку та обшивку в салоні автомобіля, який знаходився в дворі:

«Не представивши абсолютно ніяких документів вони зайшли в будинок, перевернули ліжка, почали в погребі дивитись, полізли на гору. Після чого провели несанкціонований обшук автомобіля, який стояв у дворі. Вони були з автоматами, а в наших хлопців не було жодної зброї».

У розмові з активістами один з правоохоронців заявив: «вас тут в селі не буде». За день після чого до будинку приїхали представники ПАТ «Волиньобленерго», які відрізали їм електропостачання.

Формальною причиною для перевірки стали повідомлення на гарячу лінію «102» про осіб, які перебувають у лісі. Проте, Віталій Семенюк каже, що телефонували з повідомленням самі контрабандисти, які живуть в цьому селі. Мовляв, своїми діями ДУКівці перекрили їм канал контрабанди. Доклали до цього руку, зі слів Семенюка, і місцеві правоохоронці, серед яких – дільничний інспектор сусіднього з Бережцями села Римачі Артем Коцура. До слова, саме стараннями активістів, свого часу, зняли з посади сільського голови його батька, Валерія Коцуру. Очільник любомльського ДУКу стверджує, що Коцура-молодший особисто погрожував активістам «пересаджати весь Правий сектор».

На думку Семенюка, причетні до цього і міліціонери, які «кришують» тих, хто незаконно переправляю цигарки по той берег Бугу.

«Попри зміну влади на вищих посадах, на місцях так і працюють ті самі люди, які відпрацьовують давно відомі корупційні схеми. Може й ті керівники обласні про це нічого не знають, тому ми хочемо довести до їх відома», - каже він.

З вимогами притягнути до відповідальності винних в незаконному обшуку осіб та відшкодування збитків, завданих ними, активісти рушили до міськвідділу міліції Любомля. Під стіни приміщення люди в балаклавах підкотили шини, поруч зібралось чимало активістів та місцевих мешканців.
До активістів вийшов керівник Управління МВС Волинської області Петро Шпига, який закликав представників громадськості зайти всередину та поспілкуватись у спокійній атмосфері.
Також до присутніх звернувся Віталій Семенюк, проте, його раз по раз гучними криками перебивали особи в спортивному одязі, які зібрались поруч. Один з провокаторів, навіть намагався спровокувати на бійку активіста ДУКу, проте, чоловіків розійняли.
Зрештою, декілька активістів разом з керівництвом любомльської міліції зібрались в актовому залі міськвідділу для того, аби конструктивно обговорити інцидент з обшуком. Петро Шпига запевнив активістів, що міліція готова сприяти у вирішенні цієї проблеми, проте, виключно в правовому порядку:

«Якщо є якісь правопорушення з боку працівників міліції, ми готові призначили службове розслідування. На цей час ми готові відсторонити працівників, які, на вашу думку, допустили правопорушення. Якщо факт порушення ними підтвердиться, то вони понесуть покарання».
Віталій Семенюк у розмові зі Шпигою нарікав на те, що попри зміну «верхів» влади, зміни «в низах» так і не відбулися. І часто трапляється так, що керівництво міліції не знає про незаконні промисли своїх співробітників:

«Ви, можливо, не бачите того, що робиться «нижче». Ви йдете до людей та спілкуєтесь з ними. Москалюк наш (начальник Любомльського РВ УМВС України у Волинській області Ярослав Москалюк, - авт.), може й теж не знає про ці зловживання, але правоохоронці нижчих чинів використовують це і прикриваються посадами».
У відповідь Ярослав Москалюк зауважив, що Семенюк висвітлив ситуацію однобоко. Зі слів посадовця, він звертався до активістів з проханням надати факти зловживань, але він їх так і не отримав.
«У нас проблем таких не було, не знаю з чого виріс той конфлікт. Можливо, це у вас накопичувалось… Зі свого боку хочу заявити, що я особисто в жодних схемах не задіяний. Якщо у вас є конкретні факти – будь ласка. Бо поки я бачу, що тільки Правий сектор незадоволений», - резюмував він.
Своєю чергою, Петро Шпига зауважив, що активісти, які не довіряють місцевим правоохоронцям, можуть працювати у рамках протидії контрабанді напряму з обласним керівництвом. Петро Шпига каже, що є можливість створення мобільних оперативних груп, і для цього він готовий підключити Державну службу боротьби з економічною злочинністю та виділити компетентних людей для спільної роботи. Головний міліціонер Волині заявив, що він зацікавлений в тому, щоб виявляти хабарників та порушників в рядах міліціонерів:

«Це потрібно встановлювати, документувати та притягувати до відповідальності. Я тільки за – зі мною приїхали представники внутрішньої безпеки. Давайте будемо над цим працювати і виявляти. Якщо є факти, що працівники міліції «кришують» злочинний бізнес, то з цим треба боротись і спільно працювати в цьому напрямку. Але щоб це все було лише в рамках правового поля».
Разом з тим, Петро Шпига зауважив, що між українцями не повинно бути розбрату чи непорозумінь, тим паче - у Західній Україні. Адже, з його слів, від цього виграє лише зовнішній ворог. Наостанок активісти передали текст звернення очільнику Волинського УМВС, такий же лист попередньо направили в прокуратуру Любомльського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 308
лучанин Показати IP 23 Лютого 2015 20:28
як вони вже дістали. не даржава а руїна. а ці дятли намагаються відібрати в людей останню можливість заробити на хліб. Думаю вони самі хочуть зайнятись цим. от і вся боротьба з контробандою. А нехай вони розказали б яким чином всі оці машини з колхозними номерами ПТН ПНХ потрапили в україну. хто їх розмитнив та поставив на облік. це і є чистої води контробанда, адже вони всі незаконно пригнані на територію уркани, не розмитнені і не стоять на обліку. То чому цим "активістам" можна а людям заробити на кусок хліба не можна. Ідіть ловіть тих хто фурами через кордон ті сигарети возить і хто міліони з митників за це хабарі отримує. Починати треба з себе. а не всім тикати які вони погані, а ДУК тут такий хороший. Дей ДУК це злочинці, організація яка себе дескредитувала. Прийдде час і вони відповідатимуть за ці безчинства, що вони творять. На все свій час.
Анонім до лучанин Показати IP 23 Лютого 2015 20:45
проблема навыть не у тому що вони пригнали незаконо цы авто справжня проблема ЩО ТЫ АВТО ПЫШЛИ НЕ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ В АТО!!!!!!
Олесь до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 08:48
Ось тут Ви праві. Нажаль. Так, Джипи для АТО "гонять" без розмитнення. І СОТНІ таких машин на фронті. Народний тил ( Колеса Народного тилу) Юрій Степанич- тілки по кожному з них= до 80 машин. АЛЕ- Подонки в одностроях, що не на фронті- типу паші данильчука, знов мутять воду на місцях. ( Очолюють пікети біля прокуратур, бігають містами в балаклавах , "люструють....") І частину техніки залишають для своїх потреб... На полювання з"їздити, бурштин "контрольнути", до кабака під"їхати... Це підло. Це нівелює роботу Волонтерів.... І Власне ПС повинен САМ розібратись з цими "активістами". Жорстокими методами. Інакше його чекає доля б"юту...
... до Олесь Показати IP 24 Лютого 2015 09:11
За наказом Яроша, кожен запасний батальйон повинен бути екіпірованим, легально озброїним та мати транспорт тому, що в разі мобілізації їм потрібно за один день бути на лінії фронту. Читайте трішки більше інформації, бо ви в цьому непідковані, а говорити незнати що.
Олесь до ... Показати IP 24 Лютого 2015 09:30
А поки мобілізації немає- на полювання! Типу "тренінг".. Зрозумів. Дякую....
13 до ... Показати IP 24 Лютого 2015 11:01
А хто такий Ярош?
Житель Любомля до лучанин Показати IP 23 Лютого 2015 21:06
Повністтю підтримую. Адже знаю, що ще до майдану самі тією контрабандою займались і не тільки. А тепер вони такі правильні стали, гидко на це дивитися. В нас містечко не велике і всі знають хто чим дихає,А на рахунок машин, то це означає що тепер кожен може вкрасти чи де небудь взяти авто прицепити на номера "правий сектор " і їздити, і по їхньому це правильно по закону?Підсумок в тому що в них є управа на кожного, а на них? На них є управа???
А до Житель Любомля Показати IP 24 Лютого 2015 08:45
А вони вже не хочуть контрабандою займатись, виросли. Хочуть її кришувати та доїти.
+ до Житель Любомля Показати IP 24 Лютого 2015 22:15
народний суд дубінками, семенюка і коцуру і ніяких проблем небуде(і от тобі управа)
Любомль до лучанин Показати IP 23 Лютого 2015 22:06
Це чиста правда
людина до лучанин Показати IP 24 Лютого 2015 10:45
спитайте любого хто такий коцура!!! і тут опа, знову він!!! парні з пр, не ведіться на расскази цього... спитайте чого його поперли скрізь, як він на людей стучав, як набухається і росказує що був в ато, блатує сіній з калашами перед тьолками,,,,,,,,,,,,, фактів безліч... Пр, ви норм паци, а в любомлі вас портить коцура, розберіться, і самі побачте за кого ви мазу тянете!!!!!!!СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!! а не бикам.......
Ланчік до лучанин Показати IP 24 Лютого 2015 12:28
Цілком згідна,самі їздять на нерозмитнених машинах, саміж бандюгани і вони ще правди вимагають,Як вони такі справедливі навіщо прикривають обличчя,країна повина знати своїх героїв,а вони у*оди які самі не чесно збагачуються,Теж мені правдивий Правий сектор,
Анонім до Ланчік Показати IP 24 Лютого 2015 15:26
вони в масках а менти в законі бандюгани
кеша до лучанин Показати IP 25 Лютого 2015 20:37
коцура дай добро на бугу плачу 20$
Руденко Показати IP 23 Лютого 2015 20:29
А Шпига за бурштинові гроші приодівся.
ввв до Руденко Показати IP 24 Лютого 2015 09:25
ага тільки чогось той бурштин кришує самооборона і правий сектор!!! робіть виводи!!!!
Юлік до Руденко Показати IP 24 Лютого 2015 10:23
Шпига завжди прикольно вдягався
юліку до Юлік Показати IP 24 Лютого 2015 18:26
Ага ти мені будеш розсказувати цей алканафт з підвала боявся лишній раз виглянути
крук до Руденко Показати IP 24 Лютого 2015 23:00
Шпига все правильно сказав не довольні тільки веталь і коцура(правий сектор). Заява семенюка повністю апсурдна, бо для того щоб люди мали робочі місця треба створити їх ане забирати останній хліб у "МІСЦЕВИХ спритників". По поводу машин просто нічого добавити до мобілізації вони мають стояти в гаражі а не їздити по цим ужасним дорогам у них є свої от хай їх і гроблять. Тай зря вони форму одягають на тих хто на сході навіть не був, соромно потім стає самому неї одягати. Не для того бились на Майдані щоб одну банду поміняти на іншу,
к до крук Показати IP 25 Лютого 2015 20:31
коцуру розтріляти
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 20:35
Перерозподіл впливу.
до лучанина Показати IP 23 Лютого 2015 20:38
ПІДТРИМУЮ ПОВНІСТЮ,ЗАБИРАЮТЬ В ЛЮДЕЙ ОСТАННЮ КОПІЙКУ.
Степан до до лучанина Показати IP 23 Лютого 2015 22:00
ЛЮДИ В ЦЬОМУ БІЗНЕСІ ДАВНО МІЛІОНЕРИ. відкупилися від армії тітушкі і жирують поки хлопці гинуть за їхній МИР!!!
до жори Показати IP 23 Лютого 2015 20:39
зніми вже ту немодну печатку з пальця
Іван до до жори Показати IP 23 Лютого 2015 22:03
Такою печаткою кинути можна вбити.
патріот Показати IP 23 Лютого 2015 20:47
В любомлі одні тітушки, які за копійки їздять в польшу, і возять сигарки,їх ще називають смертники.
Анонім до патріот Показати IP 23 Лютого 2015 22:09
На себе глянь що зробив и хто ти
крук до патріот Показати IP 24 Лютого 2015 23:16
це напевно веталь написав бо його в любомлі ставлять ніким і всі вже давним давно зрозуміли що він за овоч. І йому ніяк недопоможе ця статейка написана штатним репортеркою веталя чи правого сектору бо саме вона приїжжала на вибори, до мене в лікарню після поранення а тепер і тут вискочила.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 20:48
О скільки пациків яки втікли від мобілізації.... при одежі да при зброї.... мрія військомата... ніхто незнає де пашка подівся вже вроді поперли з секти то мо... всеж пішов в гармію?
українець. Показати IP 23 Лютого 2015 20:52
Слава Україні.
крук до українець. Показати IP 24 Лютого 2015 23:20
яка з цього їй слава, позор тільки.
Давид Показати IP 23 Лютого 2015 20:53
Коцура, ти чучало огороднє. Ти б про себе розказав який ти є правильний... Ти думаєш якщо пішов в правсекі то люди забудуть і пробачать тобі всі ці поїздки в Польшу, коли сам возив цигарки. Ти ж був один з великих контрабандистів як спирту так і цигарок в Польщу. Погнали з митниці , з Ягодина, тягав спирт, папиросний магнат. Розкажи но про свої квартири, що покупляв за контрабанду. А зараз став такий вже правильний?
Рома до Давид Показати IP 23 Лютого 2015 21:37
Поперше пидбирати слова треба !!По друге хто то такий розумний !!анонимки писати тильки вмиэш!!Шо це за брэд !!!
крук до Рома Показати IP 24 Лютого 2015 23:25
По перше пішов ти на *уй.
ІННА до Давид Показати IP 25 Березня 2015 21:21
перш ніж писати такі слова,потрібно думати!!!! Я особисто знаю цю сім"ю ,і знаю як вони важко заробляли гроші... я бачу особистої думки ні в кого нема!!! як баби базарні!!! Гидко читати!!!!!!!!!!!!!
Давид Показати IP 23 Лютого 2015 21:03
Попереднє моє звернення стосується Коцури Миколи (того що примазався до правого сектора).
Лідеру ПС Любомль Показати IP 23 Лютого 2015 21:04
Сименюк згадай як ще не так давно ти сам кидав цигарки через Буг.
Ну ну Показати IP 23 Лютого 2015 21:07
А кажуть , що недобір по Волині у військо. Які гарні хлопці ! Козаки ! Всіх на АТО ! Заслужили. Вперед!
Хм до Ну ну Показати IP 23 Лютого 2015 22:02
Ти не правий, так як частина хлопців воювали... І знаю, що ще рвуться, а ти тут тільки і можеш пісулькі писати... Так, що подивись на себе спочатку , раджу... Хоть і я зараз не підтримую ПС Волині....(
крук до Ну ну Показати IP 24 Лютого 2015 23:40
такі гівнюки як веталь і микола підуть тоді можна йти бо вони нароблять сраму.
Житель району Показати IP 23 Лютого 2015 21:09
Так це я теж таке чув а зара хоче з таких як сам збирати по 10₴ за ящик
Анонім до Житель району Показати IP 23 Лютого 2015 22:13
це правда
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:10
Контрабандисти нічого недадуть тим хлопцямщо що прийдуть з передової,бо робочих місць немає,а європа незагорами, думаєте тільки за свою жоп...,а що буде з людьми в районі вам пофіг, так що помовчить,а людей тих що возить по 5 блоків ніхто нетрогає,що там накрутили вас ви самі незнаєте .Хлопці з Правого Сектору хоч шось роблять,а ви і невоюєте і нічого неміняєте в районі поховались в Любомлі!!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:17
це ти точно не копійки не дав на ато даже щей розжився на АТО Х5 ВМВ і ще багато чого
+ до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 23:52
всі зрозуміли що це Семенюк написав. веталь ти хочеш сказати що "місцеві спритники" це люди які возять "фурами" і ти хотчеш їх зупинити не озброєним патрулем, прикаліст.
Анти ПС до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 19:53
А Віталя на своїх фото в Вконтакте в компанії Ростика "РОТІ" обговорюють питання перекриття контрабанди. ХА-ХА-ХА. Клоунада.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:15
Дньом активісти а вечером контрабандісти морди всі ці бачив неодноразово на кордоні хоча і рідко туди їжджу шпинат краще не слухав би їх а взяв з собою Взвод супроводження і закрили всі ці Лівакі а то їздять по області всякі мудафани як на роблять ДТП з трубами і зникнення ми тоді почухають жопу всі а шпига точно приодівся а на лівакі сам вже не їздить
111 до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 07:17
Анонім, іди в школу! Жодного розділового знака, не текст, а словесний понос. Людина явно розумово відстала. А ті хто таке "лайкає", напевно такі самі інфузорії однокліточні.
крук до 111 Показати IP 24 Лютого 2015 23:59
Це єдине до чого ти в цьому коменті можеш доколупатись.
Мент Показати IP 23 Лютого 2015 21:16
Якщо перекрити кордон що буде робити мент чечель який день і ніч думає як штовхнути контрабанду за бугор!
гне до Мент Показати IP 24 Лютого 2015 11:05
буде чистити взуття начальству.
підтримка Показати IP 23 Лютого 2015 21:19
а що там той валютчик Мікульський стоїть обкрадає наші банки,тебе ж здали і злили ж свої,а ти далі займаєшся корупцією,мабудь откупився скільки дав на лапу щоб далі стояти?
Мікульський тому розумнику до підтримка Показати IP 23 Лютого 2015 21:50
Значить я дійсно роблю правильно що мене згадав дякую :)
Юлік до підтримка Показати IP 24 Лютого 2015 10:34
а ти, напевно, коли йдеш міняти злоті біжиш в банк, якщо та то знай що збагатчуєш (коломойського, юльку, яцика та ін. власників банку, вони тобі безмежно вдячні
Мікульський до Юлік Показати IP 24 Лютого 2015 10:49
Юлік ти правий на всі200 в ще більше а вони де міняють
друг Показати IP 23 Лютого 2015 21:20
Жора якого хе-а ти туди заліз?
пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:24
люди добрі викладіть пісмово всі факти по представниках ПС Любомля та надішліть Ярошу хай він розгляне які люди в його команді. Є сайт ПС пишіть туди. Проблема тількі в Любомлі а решта районів чомусь працює нормально. СЛАВА УКРАЇНІ
Анонім до пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:34
Ну и наивное же ты дите! А за счет чего живет тот же Ярош?
пс до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:42
ти дав особисто йому щось чі тількі лепечіш язиком!!!!
Анонім до пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:46
А ты посмотри внимательно. Всюду, где возможно, ПС пытается перехватить под себя левые денежные потоки.
пс до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:56
назви факти крім любомля??? ти міряїш всіх однією міркою!!!
вася до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:58
только в любомле такая ситуация. в ковеле ПС тише воды и поддерживают людей а не крышуют бизнесы
Анонім до вася Показати IP 23 Лютого 2015 22:39
коментар було видалено
Саша до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:49
А я не вважаю це піаром. Якраз навпаки. Питання були дійсно такіи на які хотілося почути відповідь, вид працианикив милиции а що натомість - загальні фрази. Це говорить або про те, що їм є що приховувати, або про те, що вони не контролюють ситуацію всередині свого осередку.
Анонім до Саша Показати IP 23 Лютого 2015 22:42
.. или побаиваются ПС.
Ярий до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:06
Ярош вже рік воює. А ти герой дивана, сцикун майдана рот закрий.
Анонім до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:21
Можливо після цього Ярош змінить керівництво у Любомлі сектора то ми Любомильчани щей повірим вам і підтримаемо
+ до пс Показати IP 25 Лютого 2015 00:06
в сімї не без урода
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:27
інтересно хто з контрабандистів крикнув на Слава Україні пішов наху....,це ви любомильські патріоти ні,ви гавн..
анонс до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:45
це ті самі чорти і дзюдоїсти які на Слава України пішов наху....до війска всіх і їх ще кришує міліція ганьба таким контробандістам
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 00:18
сепари тобі кричалиби слава україні тиби теж їх послав, а так як ви хочете забрати улюдей роботу в час кризису коли і так фігово то чи сильно ти відрізняєшся від сепарів???
Любомльчанин Показати IP 23 Лютого 2015 21:31
ЗНАЄТЕ. НЕ БУДУ ХВАЛИТИ ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ "ПРАВИЙ СЕКТОР", АЛЕ ЧОМУСЬ КИДАЄТЬСЯ У ВІЧІ - З ЯКОГО ТО ДИВА СТІЛЬКИ В ЛЮБОМЛЬСЬКИХ ПОЛІЦАЇВ З"ЯВИЛОСЯ "ЗАХИСНИКІВ" ?... чОГО Б ЦЕ ?... А МОЖЕ ТОМУ, ЩО ТІ "ГОЛОВЕНЦІ" ТА "ЖОРИКИ" В ОДНІЙ УПРЯЖЦІ З МЄНТАМИ? НЕСЕКРЕТ ЩО "КОРДОН", ЦЕ ЛАСИЙ ШМАТОК ДЛЯ ЛЮБОЇ "ДІЙОВОЇ ОСОБИ" І ТЕ, ЩО "ПРАВИЙ СЕКТОР" "ПРЕТЕНДУЄ" НА "ПЕРЕРОЗПОДІЛ" СФЕР ВПЛИВУ - ЦЕ ВИДНО ПО "ПУБЛІЦІ", ЯКА ПРИЙШЛА "ЗАХИЩАТИ" ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ "ПОСТЕРУНОК"
пр Показати IP 23 Лютого 2015 21:34
Господи, кого выплеснул Майдан????
аноним до пр Показати IP 23 Лютого 2015 21:59
люди добри давайте збирайте манатки вси и на войну захишчати украину а не тут як питухи скачите хтось 1 з тих хто був там з любомльських не вси морозяться давайте манатки в руки и поихали побачим шо ви там зробите!!Вси з Цих хто був з Правого Сектора були а ви таки як Чьорт Саша цигарки кидаэ або ходять за колейку гроши збираэ непотрибство
крук до аноним Показати IP 25 Лютого 2015 00:28
Це з любомельського правого сектора всі були, тишо куриш. Поїхав на фронт, приїхав з фронта а дома нова банда на чолі з втальом і сливкою нашо так їздити.
сергій до пр Показати IP 25 Лютого 2015 19:20
Вони не були на майдані - в Любомлі стояв тільки Коцура в останні дні
за Показати IP 23 Лютого 2015 21:35
то точно влада недумає за тих хлопців що прйдуть з передової,а люди самі нічого для цього нероблять,їм подобається в корупції жити,а діти які виростуть скажуть дякую тато і мама що ви за нас подумали,а дати нічого!!!
проти до за Показати IP 25 Лютого 2015 00:33
щоб людям дати робочі місця треба їх створити хай спочатку зробить заміну бо несекрет весь любомль живе від контрабанди напряму або черезкогось одному семенюку не дістається
пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:36
Надай факти що ПС хоче контролювати митницю??? Цікавить конкретно чі весь ПС хоче це чі окремі особи?????????
до пс до пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:56
кишка тонка нас контролювати.кинемо вам косточку от будете лизати.
Анонім до до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:02
кістку візьмеш сам!!!!
Ярий до до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:12
Тебе не контролювати треба а ду*ою на плю за державну зраду
Анонім до до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:23
згідний
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:43
немає фактів тому що ПС немає на митниці ні яких інтересів,і неконтрулює,а байки створюють ті самі контрики бо їм так вігідно,бо знають що з ПС краще незагризатися!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:25
Хто вас боіться сміх ха ха
пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:44
можей так але людей треба вислухати та зробити висновкі
любомль Показати IP 23 Лютого 2015 21:45
Махновщина
пс до любомль Показати IP 23 Лютого 2015 21:46
з чійого боку???
жорік Показати IP 23 Лютого 2015 21:45
Демон і великій і малий контрабандист))))що ви тут робите?
пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:47
Загавкали собаки...На болючий мозоль Віталік наступив місцевим феодалам,і дай бог не на останній(феодали з інших районів-готуйтесь,ви на черзі адже ми всі дуже добре знаємо що в кожному з районів мєнти кришують).І ще:як говорить наш губернатор пан Гунчик "собаки гавкають-караван іде".
Анонім до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:30
Твій Віталік це брехун і йому туут не місцк
крук до пс Показати IP 25 Лютого 2015 00:41
в *опу караван іде
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 21:47
100% і тих ітих потрібно вислуховувати дві сторони?
пс Показати IP 23 Лютого 2015 21:48
Якщо пс буде контролювати митницю менти соколюки дубії будуть жити на одну зарплату!Молодці пс !
Анонім до пс Показати IP 23 Лютого 2015 22:32
Нути і нерозумний вам повезло що виіхали з Любомль
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:38
а що могли не виїхати???
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 00:46
ви вкоментах такі борзі щож ви такого нам в обличчя нічого такого неказали
Дід Мазай Показати IP 23 Лютого 2015 21:50
Я думаю всім все ясно - і звідки ті джипи в ПС Любомля (один Х5 за кордоном коштує 10 000 $) хлопці просто хочуть віджати незаконно незаконний бізнес, і так щиро обурюються коли їх "незаконно" обшукали, і навіть на цей рахунок створили прецендент. Вони стали самі для себе закон, немаючи ніякого поняття в законодавстві вирішують хто поступає по закону, а хто ні. Так можна любого обісрати....
З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 21:51
Волинські новини написали однобоко і певно на замовлення правосєків. Чому вони не написали що люди зібралися на захист працівників міліції і проти правосєків які безпридєльствують на території нашого району. Журналісти помітили тільки молодиків у спортівном (добре хоч не тітушок) але це також наші жителі міста і підприємці і перевізники і влада і депутати і продавці і громадські активісти всі стояли пліч опліч проти правого сектора, а саме семенюка та коцури. Ще трошки і в нас кінчиться терпіня і або міліція зробить порядок в районі або ми самі виженемо тих правих рекетирів з нашого міста. Ті правосєкі понаставляли під знаками свої джипи, перегородили дорогу, чим спричинили незручності містянам та гостям міста. Налякали учнів шкіл які поверталися додому. Після себе залишили сотні неопалків. Чому журналісти не написали як ганьбили тих горе лідерів прості жителі міста. А ще казали щоб семенюк мером став. Семенюка в зоопарк а не в міську раду. Там він незагрожуватиме людям та україни. Вже ми всі бачили як семенюк з коцурою патрулювали місто. Їхні слова завжди розходяться з діями. Доречі проведіть опитування кому люди довіряють більше міліції чи правому сектору. Доречі семенюк і коцура не були на майдані і ніколи не воювали з сепаратистами, вони себе дуже люблять щоб руки пачкати. Якщо побачу право сєка поблизу себе то переламаю руки.
Йосип до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 21:55
Поназбирали тітушок і хваляться((((
ПС до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:05
клоун іди в психушку,там твоє місце!!!
крук до ПС Показати IP 25 Лютого 2015 00:51
достойної відповіді незнайшлося
аноним до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:11
запитайся в Чьорта и його групу як збираэ пид границьою гроши пи***и !!Ризенко збирай манатки и на войну !!!!Семенюк!! Коля тоже. люди гинуть а ви питухи руки вмиэте ламати и бильш ничого ла**ри
О Царь! до аноним Показати IP 24 Лютого 2015 20:21
са**ли, са**тє и будете са**ть!!!!!!!
крук до аноним Показати IP 25 Лютого 2015 01:05
ідіть нах*й ти і коля бачу з ато не вилазите кожен день в любомлі. тобі нагадати про хонки які ви з айдаром роздеребанили.нагадати шо ти сам на колейці заробляв не раз. ви ніхто і звати вас ніяк маєш шось проти скажи мені це в ліцо.
анонс до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 23:03
псіх- лікарня плаче жде дурака
крук до анонс Показати IP 25 Лютого 2015 01:09
статя написана тоюж журналісткою що писала про мене, про веталя на виборах от тобі ідокази.
про репортерку до З Любомля я. Показати IP 25 Лютого 2015 21:11
репортерку звати вікторія СЕМЕНЮК
111 Показати IP 23 Лютого 2015 21:52
в такій час коли держава не думає про людей закривати контрабанду НЕ ТРЕБА!!! хай люди хоча би трохі заробляють на життя. дійсно якщо є факти що ПС Любомля хоче КРИШУВАТИ цей бізнес то це вони ідуть проти людей. питання в іншому-майже всю КРИШУ тримають пагони та наживають мілліони а опікуватись добровольцями немає кошті. вибачайте громадо але маїте думати про хлопців які зараз воюють!!!
крук до 111 Показати IP 25 Лютого 2015 01:14
наврятче хтось має довіру до людей які їздять Х-5 чи джипах які дають на ато
Йосип Показати IP 23 Лютого 2015 21:53
Вся проблема в тому, що до зміни влади з ящика сигарет платили 120 дол., які розподілялися між держ. службами. В МІСЯЦЬ ОРІЄНТОВНО ПЕРЕПРАВЛЯЮТЬ 6000-7000 ЯЩИКІВ. Люди які займаються цею контрабандою вже давно стали мікроолігархами. і ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ОСТАННІЙ ШМАТОК ХЛІБА. Тепер на границі анархія. Начальниками поставали різні політичні сили, які не можуть домовитися. Коли вже почали проводити обшукі в активістів мусор... а, стало видно хто кришує цей бізнес. Петю...
крук до Йосип Показати IP 25 Лютого 2015 01:32
Звідки такі цифри? Це все не факти а загальні фрази! В любомлі майже всі мають прибуток від контрабанди. Ваше діло не границю кришувати а створювати робочі місця а не займатися аферами тіпа хонок, бурштину чи машин ніби на ато.
Любомль Показати IP 23 Лютого 2015 21:57
Віталік ми за тебе,хай готується підтримка в тебе є,вони просто незнають з чим мають діло!
Анонім до Любомль Показати IP 23 Лютого 2015 22:43
Даааа в його підтримка е ,даже Тілюди які дійсно воювали втікли від його а залишились нарікі і алкаши і СЛИВКА
любомль Показати IP 23 Лютого 2015 22:00
Правий сектор хоче перетягнути сигаретний бізнес на себею.Будинки на Світязі Януковича попродали то нема вже чим торгувати.
Дістало Показати IP 23 Лютого 2015 22:06
Нарешті люди зрозуміли хто брихун та неадекватний а ще в мери балотувався .А сьогодні підставив своїх побратимів.Ганьба. Ганьба.Ганьба!
Дістало Показати IP 23 Лютого 2015 22:07
Нарешті люди зрозуміли хто брихун та неадекватний а ще в мери балотувався .А сьогодні підставив своїх побратимів.Ганьба. Ганьба.Ганьба!
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:09
хлопці правильно ті менти офігевші,безпридельщікі кришують все!!!!
Юлік до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 10:36
вибачте, що саме все, конкретизуйте, може назвете хоч ПАРОЧКУ ментів - алігархів любомльських, дякую
Анонім до Юлік Показати IP 24 Лютого 2015 15:45
який мент задекларуе свої доходи не сміши?
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 01:39
зато веталь може собі дозволити їздити на Х-5 а сливка на джипові не корчіть з себе ангелочків
Юлік до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 10:33
так що в Любомлі немає діючого мента алігарха
З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:11
А ви знаєте скількох людей району і не тільки обманув та розвів правосєк коцура. Це брехлива та підла людина. Семенюк віталік торгує пивом в Любомлі а його продавчині всі неповнолітні!
Федір до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:17
А що робиш ти? Напиши скільки платиш мусорам, сбу, прокурорам, прикордонникам з одного ящика сигарет
Семенюк до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:17
скажіть де? підем на пиво до його)))
крук до Семенюк Показати IP 25 Лютого 2015 01:46
Думаєш на зиму закрився всі забули. Людина правду сказала пивом неповнолітні, і цей бізнес у тебе декілька років.
Анонім до З Любомля я. Показати IP 23 Лютого 2015 22:45
коментар було видалено
правда життя Показати IP 23 Лютого 2015 22:15
подивіться малятка та дівчатка стрічку в інеті "Дурак"-і багато з вас щось да зрозуміє для себе.А хто не зрозуміє,для того назва фільма буде діагнозом.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:15
коментар було видалено
Оля до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:21
Слава Украини!!
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:19
Якби мітинг був за людей і проти кришування мєнтами бізнесу люди булиб на стороні пс. А так мітинг був бо наїхали на пс як на нову банду району. Семенюка обурює якто так такого парня опустили на землю і йому показали і сьогодні хто він і де його місце.
вовчик Показати IP 23 Лютого 2015 22:21
це не контрабанда. чим більше кинуть ц тим краще для ua
ПС Показати IP 23 Лютого 2015 22:22
далі буде, зря вони тронули ПС незавідую!
Коцура Показати IP 23 Лютого 2015 22:23
та мені пох**у що ви пишите. всі мають платити нам. Скоро будемо захоплювати владу ждемо наказу коломойського він обіцяв нам посади в районі. А вас простяків ми влаштуємо на роботу за 950 гривень і ніякої контрабанди, бо ж як можна дратувати поляків та німців.
Вася до Коцура Показати IP 23 Лютого 2015 22:32
прийде єуро і будуть працювати на Латковського і Шлапу за бублик від дірки,кинуть кусок хліба аби з голоду не померти,люди ви самі собі і вашим дітям ламаєте майбутнє!!!відкрийте очі
закрий рота до Вася Показати IP 25 Лютого 2015 01:53
)))))
Українка Волинянка до Коцура Показати IP 23 Лютого 2015 22:46
А я завідую тим хто трогає правосєків любомльських. Це псевдо патріоти та націоналісти які позорять нашу країну. Шукаю героїв які опустили пс. Обіцяю вас розцілувати.
пс до Коцура Показати IP 24 Лютого 2015 13:30
Бо ти ган-н и всі це знають
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:26
там якись ненормальний цілий час кричав,хто він і скільки йому заплатили тітушка!!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:44
чи він міліонер хай поділиться!!!
Л Показати IP 23 Лютого 2015 22:27
Чим гірше-там краще...
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:31
Якщо ПС НЕ БАНДА, то роскажiть менi, що таке банда...
Анонім до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 22:34
з бандою менти і хто з ними,Любомль!!!робіть висновки
степа Показати IP 23 Лютого 2015 22:32
якщо були факти контрабанды треба було зафиксувати а так це все дешевий пиар. демократия це закон. не можна опускатыся нижче плинтуса.докази ище раз докази а тоди дии як з однои так и иншои стороны
ПС Показати IP 23 Лютого 2015 22:40
ідем в правильному напрямку,вже побачили хто за кого,і хто на кого працює, це добре вони нам полекшили роботу,браво!!!!
ярош Показати IP 23 Лютого 2015 22:44
коментар було видалено
111 Показати IP 23 Лютого 2015 22:47
А де Ростік ( Чебурек )?друг Сименюка щось не видно чи в балаклаві. Хай ПС розповість як кришують пилорами. Даже Жора немає X5. Хай всі джипи на АТО віддадуть.
Так до 111 Показати IP 23 Лютого 2015 23:08
Не тільки друг але й кум
Анонім до 111 Показати IP 24 Лютого 2015 00:23
Жора має тіри це пять x5)))
Дончанин Показати IP 23 Лютого 2015 22:56
коментар було видалено
пс Показати IP 23 Лютого 2015 23:04
єй-феодали(і інші гавкаючі),грамоті трішечки повчіться, а то дипломів за кеш понакуплювали і гавкаєте з помилками.
крук до пс Показати IP 25 Лютого 2015 02:02
помилки не помилки але правду говорять
ярош Показати IP 23 Лютого 2015 23:07
Семенюк .....бо не може добудувати будинок як в Ростика ....)))
бандера Показати IP 23 Лютого 2015 23:08
Як вам не стидно в країні війна а ви за що воюєтте, що ділете на радість путіну?
сеня Показати IP 23 Лютого 2015 23:12
На радість Порошенку, він до цього довів..
люстратор Показати IP 23 Лютого 2015 23:16
Шпига не знає хто і що робить в Любомлі?то скоро йому Аваков розкаже і усім іншим строктурам теж розкажуть, ПС усіх на палю народ підтримає Вас.
І Показати IP 23 Лютого 2015 23:18
Да оце заваняло так заваняло!!! Пора цей (Парфюм Спорчений) викинути з Любомля! Ви як за таке Любомильчани?
пс Показати IP 23 Лютого 2015 23:23
Пішли в хід лічності,давайте зробить нашу згадайте всіх!!!
тітушко Показати IP 23 Лютого 2015 23:25
поможіть мобілізувати всіх проплачених буде більше пользи
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 23:26
Ми за прибрати всіх контрабандистів і всі проблеми вирішенні!
А НА ВОЛИНІ! до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 00:09
ЗАВОДИ-ШАХТИ-ПАРАХОДИ!!!!!!!!!!-----ПРЯМ РОБИТИ НЕМА КОМУ!
Дончанин Показати IP 23 Лютого 2015 23:29
коментар було видалено
ХТО ЦЕ СКАЗАВ? Показати IP 23 Лютого 2015 23:32
.....)))))))
любомельчанин н Показати IP 23 Лютого 2015 23:35
Люди , чому ви зїлися на той пс,я обороняв Донецький аеропорт і особисто знайомий з Семенюком, він і хлопці з пс дуже нас підтримували і не один раз відвідували нас у Пісках допомагали нам,і я дуже їм за це вдячний,вони неодноразово ризикували своїм життям.Такі люди потрібні і я впевнений що вони ще багато чим допомагають нашим бійцям.Я вірю що вони переймаються їхніми долями бо вони були теж в тому пеклі і не зі слів знають що таке війна.ПС дякую!!!Віталій ти хороша і чуйна людина.((((((
любомль до любомельчанин н Показати IP 23 Лютого 2015 23:44
Діло не в пс якщо діло йде про контробас то зараз він всім потрібен без нього здохните всі і волонтерів не буде на зарплату не купиш не тепловізора не шапку якій там сільно потрібен жинить з митниці служби и хлопцям гроші на ато заробляйте між собою сваритесь а фури контробасом як шли так и йдуть а ви не блока не норми завести не можете всі перевірки митніці на х-й там вся жаба зарита
анонс до любомль Показати IP 24 Лютого 2015 00:54
ви всі жируєте а хлопці в пісках 200-ті їм нетреба тих тепловізорів бо вони вже диляться на вас всіх з неба Слава Україні
любомль до анонс Показати IP 24 Лютого 2015 08:40
тут кожна людина яка на контробаси вносить внесок на війну дайте людям зарплату 1000дол. А не грн. Очі прокиньте який курс в киев пікетувати дол-би риба з голови гніе яйценюка за яйця вас зажимають а ви довольні турчинова сина порошенка ющенка кернеса і не беде ніякіх 200-х місяць все буде тихо а то ви як рускі сначала жопу підтераете потім ср*те сначала росія а потім без хати
+ до анонс Показати IP 25 Лютого 2015 02:15
вам на пікеті нормально сказали уберіть коцуру і веталя з організції і все у вас буде добре
анонс до + Показати IP 25 Лютого 2015 09:39
а ти зробив стільки як семенюк і коцура для армії якби всі ви зробили або кожен тоді скоріше того москаля вигнали з України вони цілий рік робили а ви тільки балакаєте і бруд виливаєте а що вони возили бронижелети яких неможна було найти у форму одівали і не тільки правий сектор а війскових з нашого рацону і ваших друзів напевно Слава Україні
+ до анонс Показати IP 25 Лютого 2015 12:08
вони бійцям допомогли тими грошима які їм любомельчани дали навіть ті бізнасмени яких вони брудом обливають. самі вони нічого не заробили а тільки роздеребанили хонки кришували бурштин їздять Х-5 та джипах які на ато дали НА АТО. а лічно я волонтер і нетреба з себе самих праведних строїти допомагаєте армії з тих грошей які вам тіж контрабандисти тіж міліціонери і доречі у семенюка кум недавно зявився пельмень теж контрабандист.
бандера Показати IP 23 Лютого 2015 23:36
Сенечке. А Порошенко як тебе доводив .Путін буде тобі занносити яйця на повороті.радість
до Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 23:46
І ти будеш головний контробандист
Анонім Показати IP 23 Лютого 2015 23:53
Тому семенюку і коцурі тількі з білобабкою і спілкуватися і віче організовувати ,так хочуть десь себе реалізувати як в мери не вдалося то буг контрулювати ч* мирі хочуть ,ви мусить не в тому напрямку територіальну ціліснісність зберігаєте, в ато вас і якраз будеш працевлаштований і дітям будеш мати що розказати покажеш приклад!!!
Рома Показати IP 23 Лютого 2015 23:56
Люди, зараз є унікальний шанс побудувати нормальну країну, а ви в свої коментах захищаєте продажних мусорів. Невже ви і своїм дітям хочете такої долі, щоб вони теж перевозили цигарки в Польщу?
ТИДИБІЛ! до Рома Показати IP 24 Лютого 2015 00:07
ЖИТИ ЗА ШО?
Дід Мазай до Рома Показати IP 24 Лютого 2015 00:12
Є унікальний шанс здохнути з голоду? Чи може є конкретні пропозиції? Чи втратити і той заробіток який є? Перш ніж відбирати цей хай ПС створить робочі місця про які він говорив. Сам він на роботі не працює і за шо заправляє свої автомобілі? Роззуй очі і подивись як живе кордон, а як решта України
рожище Показати IP 24 Лютого 2015 00:06
коментар було видалено
конкретика Показати IP 24 Лютого 2015 00:11
Я вожу сигарети, і розумію що контробанді капець,і щей послучив депорт,де піти на роботу незнаю,рабочих місць нема,є 1200гр,як прокормити сім'ю,де наша влада любомля Що обіцяла все і зразу,дайте хлопцям щось поміняти,а нас контрабандистів трогати небуде ПС ви їх непоняли вони усі за нас!
Я до конкретика Показати IP 24 Лютого 2015 00:31
Пидтримую!!Слава Украини
- до конкретика Показати IP 25 Лютого 2015 02:24
сам в жо*і то тобі і пофіг. хай спочатку робочі місця створять.
любомль Показати IP 24 Лютого 2015 00:20
Я теж чув що ПС неговорив закрити контрабанду,а думати за людей які прийдуть з передової щоб їм щось дати,якусь роботу,бо держава банкнот!
Лена до любомль Показати IP 24 Лютого 2015 00:29
тож про то тильки мова була але люди перше незрозумиють поперекручують и начинають дурноти писати!!
Жора до любомль Показати IP 24 Лютого 2015 00:30
я чюв як говорили тильки за цю справу !
любомль до Жори до Жора Показати IP 24 Лютого 2015 00:41
та ні я дивлюсь відео там немає закриття контрабанди, а притензія за обшук і все там з толпи хтось провокував
крук до любомль до Жори Показати IP 25 Лютого 2015 02:33
цікаво як вони хочуть створити робочі місця, хонки роздеребанили, бурштин покришували самі їздять на Х-5 джипах які дали на ато самі тільки осінню закрили ларьок в якому неповнолітні продавали пиво і як ти можеш таким довіряти
Суд Показати IP 24 Лютого 2015 00:36
та оспокойтеся усі, жити і сваритися це невихід, хтось потирає руки що звів лобами усіх вас і жде поки ви самі себе перевалите!
катЯ до Суд Показати IP 24 Лютого 2015 00:44
Та це народ незадуэться що их чекаэ за 1 6 10 днив мисяцив тильки дурноту виписують
крук до катЯ Показати IP 25 Лютого 2015 02:39
скільки вони створили робочих мість??
бобо Показати IP 24 Лютого 2015 00:40
Так ,мєлкіх контроб теж давлять,але точно не правосєкі, і рано чи пізно цей заробіток прикриється,мені теж поставили дєпорт і тепер ламаю голову де б пристроїтись,особінно в Любомлі.Хай хлопці пробують,можливо влада піде їм на зустріч,може щось змінять.Комусь треба починати....Хоч набють вони шишок,але всеодно маладциТа й вроді скільки раніше чув то той Семенюк нормальний хлопчина...((Але йому мабутт просто потрібна наша підтримка.(((((
крук до бобо Показати IP 25 Лютого 2015 02:40
створювати робочі місця їм ніхто не заважає
Дивлюся Показати IP 24 Лютого 2015 00:51
Місто біля кордону завжди було дуже колоритним.Ми розуміємо,що дуків,дупів,псєків,само оборонців і т.д.,їх Вже чекали біля РВ .А ,відповідно, на них чекала група підтримки міліції створена "електоратом" .Тут все просто.Але є закони України ,яких треба дотримуватись і поважати !!! І розмови про те,що "ми хотіли протидіяти контрабанді" то це дурня. На мій погляд .це вже стиль різних "формувань" працювати під "благими намериниями"- заняти хату в селі і продавати білети на різні види діяльності,щось подібне зараз є в с.Северинівка ,Маневицького району де штунди дають індульгенцію на копання бурштину за 800у.о. +50% видобутку в добу (правоохоронці співчувають,бо їх "громада"затвердила) і такі приклади масові!То ,можливо,треба дотримуватись ЗАКОНУ і кожному робити свою роботу?
777 Показати IP 24 Лютого 2015 02:14
з якого це часу полішуки захищають ментів,вас с*к треба всіх садити за контрабас,в країні війна,а ви тільки про себе думаєте,з вас хтось хоч копійкудав на АТО. Даю 100%,що ні. П*д*ри ви,такі самі як мусора.
вова до 777 Показати IP 24 Лютого 2015 08:51
нравиться жити 1000грн.то лижи жопу пастирям бачу тобі нравиться коли вони пі-дять а в людей як не було роботи так и нема проживи су-а за такі гроші молись скатина шоб той контробас був
999 до 777 Показати IP 25 Лютого 2015 01:19
А "мєнти" що росіяни??? Полудурок! як чоловік жінку вночі ріже чи син пяний матір забиває ти дегенерат їдеш. Щось останнім часом здається путін правду говорить про дикарів на заході України. Яка різниця між дибілами в Луганську які райвідділи захоплювали і "гомосєками" і чому "мєнти" які не застосовували зброю в Луганську є зрадники а на заході які вас законно не валили рік тому правильно поступали? Ви строкову службу їдьте проходити де є поняття дезертирство і відповідальність, а не поїхав пофоткався і втік. Ворога в своїй голові пошукай а не кругом - не давай хабарів сам і попробуй поживи сам правильно.
Х5 Показати IP 24 Лютого 2015 02:18
А, де дачі на граді?????
до з любомля я Показати IP 24 Лютого 2015 02:54
ТИ ТАКИЙ Г.....О ЯК I НАЧАЛЬНИК ГАИ. ЖИРНА МО...ДА ВСЕ МАЛО. ЙОМУ ГРОШЕЙ ГРЕБЕ ЩОБ БАБ ПО САУНАХ ВОЗИТИ.
Волонтерка Показати IP 24 Лютого 2015 05:35
Ви правосєкі привели жидів до влади, зараз працюєте на них, а бабло потрібно вам ось і пінитесь. Ніякого псевдо правих на території Любомля не буде. Хай спочатку самі націоналістами стануть, а тоді і послухаємо цю громадську організацію. А поки вам немає що робити при владі. Всіх хто одягає форми на фронт, ато бабла сколотили форми повдівали і лазять тут по місту.
пс до Волонтерка Показати IP 24 Лютого 2015 07:46
Ви їм нічого невдалий в житті тим хлопцям в камуфляжах щоб відправляти на смертельну війну,більша половина там була і знає що таке!
крук до пс Показати IP 25 Лютого 2015 02:56
жалуетесь на державу яка солдатам нічого недала, а тепер жалуетесь на волонтерів які вам нічого недовжні виж така класна організація краща за державу за волонтерів то одягайте своїх бійців самі.
цікаво Показати IP 24 Лютого 2015 06:08
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 07:39
Краше ментів відправте на схід а не простих людей,трактористів чи олкоголіків і влади в собою трохи забрати!
політик Показати IP 24 Лютого 2015 08:21
Послухайте а де були ті партії при януковичу,дерибанили бабло,а зараз усі такі герої, спочатку всіх нахр*н тих можновладців і проданих шкур, тоді щось в тих хлопці щось і получиться!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 08:32
Незнаю хто і що тим людям з любомля розказали,вони себе видали поповній,відкрили усі карти декому,тепер служби будь працювати правовій,ситуація інтересна)))
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 08:45
Кажуть кому прийшла повістка записуєшся бистренько в пс і ти герой вдів форму маску і на буг бо там сепари і терористи молодці патріоти хр*нові, хто ж буде шукати чоловіка в селі ,в старій хаті ,відседиться заодно і бабло підзаробить-молжливо вони малина увазі такі робочі місця і світле майбутне
военком Показати IP 24 Лютого 2015 08:55
В любомлі пс поможіть мажорів мобілізувати на фото і відео багато фейсів які ухиляються
111 Показати IP 24 Лютого 2015 08:58
Я знаю хто, бо був в тій товпі і зрозумів що нас використали розказали одне а по факту вийшло інше,я тепер зрозумів правосєків,що пацики нормальні,
? до 111 Показати IP 24 Лютого 2015 09:07
А шо розказали чи наобіцяли розкажи?
крук до 111 Показати IP 25 Лютого 2015 03:03
Анонім 24 Лютого 2015 08:45 відповісти +8 -0 Кажуть кому прийшла повістка записуєшся бистренько в пс і ти герой вдів форму маску і на буг бо там сепари і терористи молодці патріоти хр*нові, хто ж буде шукати чоловіка в селі ,в старій хаті ,відседиться заодно і бабло підзаробить-молжливо вони малина увазі такі робочі місця і світле майбутне
мирний Показати IP 24 Лютого 2015 09:04
Я думаю проблема не в пс ,а в самих людях,нехочуть нічого міняти.Становище в країні не можна змінити,бо народ готовий один одного зжерти.Будуть лити бруд один наодного,а саме головне люди не памятають добра.Хтось хоче щось змінити ,так це не легко,але оказується ще й нікому не треба.Люди схаменіться ви самі себе тягнете у глибоку яму.......Хлопці з ПС - не пріться не ризикуйте, цього ніхто не цінить.Наш народ не вміє дякувати........Яке добро може бути в країні...
крук до мирний Показати IP 25 Лютого 2015 03:11
роздеребанювання хонок, кришування бурштину, діти які продавали минулого літа пиво, я був свідком усього цього скажи що в цьому хорошого як задопомогою цього можна підняти економіку міста шо ти городиш
Коп Показати IP 24 Лютого 2015 09:11
Семинюка і Коцуру вже всі роскусили .вони догралися
11 Показати IP 24 Лютого 2015 09:14
оце то було б користі в ато від цих бугаїв у комуфляжах......дійсно ці правосєкі добровільно допомагають тільки там де можна нормально поживитись...
Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 09:16
Декілька висновків: 1. Не треба і путіна, самі себе знищимо і з'їмо. 2. Стаття і фото дали знати хто в Любомлі займається бізнесом переправки сигарет через Зх.Буг. 3. В Любомлі мабуть теж є тітушки.
крук до Любомль Показати IP 25 Лютого 2015 03:28
1. Веталь прийшов посварив. 2.Статя написана знайомою семенюка але по написаному всеодно виникає питання як вони планують створити робочі місця,чим границя їм заважае їх створювати. 3. Тітушки це гопота яким дай побитись і воно неможе обгрунтувати причину перебування на мітингу навідмінну від тих хто там був всі знали чому туди прийшли і їм ніхто не платив.
СК Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 09:22
Да що Ви собі понапридумували,Робінгуди хр*нові?!??? Нагнали лєвих машин,накупляли камуфляжів,понасовували балаклав,набрали "легальної"зброї і розказуїте комусь як жити і як заробляти????? Про які робочі місця плетете????Де їх взяти????? Хто давав вам такі права розказувати які погані люди контрабандисти,а це 80% населення міста і району , що вони ні про що не думають і нічого не можуть дати дітям???? А що ви можете????? Ховатись по лісах , а точніше пересиджувати , розказувати які ви патріоти???В країні війна в першу чергу проти агрессора ,а не проти народу!!!!! Створити якусь організацію і розказувати що вона має діло до всіх і до всього може кожен,і бажаючих порозказувати як,кому і що робити,і як треба жити є багато. Зупиніть спочатку те що робиться на Сході а тоді розказуйте і вчіть!!!! Н*х*р тут махати своїми прапорами,патріоти маріонетки,проти кого воюїте і за що,за свій кусок пирога??? Виганяли машини для АТО от і їдьте туди може там з Вас користь буде!!!!
патріотка до СК Любомль Показати IP 25 Лютого 2015 12:06
Молодець. Прямо в точку
люстратор Показати IP 24 Лютого 2015 09:28
Мирний розумна людина, дякую.Це правда нічого не міняється в Україні та в області, тільки куля їх зупинить пристосуванців, запроданців ,кришоловів хто вони усі знають ви хлопці краще разом обєднайтесь та гоніть ту наволоч , кожен у свому місті та районі.СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ.
деня до люстратор Показати IP 24 Лютого 2015 11:15
Робочі місця можуть взятися,але там треба працювати,наприклад розширяти бізнес-сферу,в нас у Любомлі це можна робити,але оті крупняки,які скакали на пікеті які показали себе чим вони займаються важко працювати не будуть ніколи , вони краще будуть давити своїх,а де ж таку кормушку прикрити хочуть.Їдьте і по блоку везіть,але де ж.....А чим ви допомогли на сході???? ПР сектор не всі звичайно,але той самийСеменюк,Коцура і ще деякі хлопці дуже ризикували своїм життям і багато чим допомагали нашим хлопцям і ще допомагають,я один з тих,кого вони врятували.Я проста людина з народу,і розумію що той хто цим займається будуть ставити палки в колеса пс.Такий в нас є народ.
ПС Показати IP 24 Лютого 2015 09:34
Мікульський ти чого невоюєш,а міняєш валюту вали на війну,піарист хр*нов!!!!!
Мікульський до ПС Показати IP 24 Лютого 2015 10:07
Я друже не піарюсь а живу і народився в цьому місті і все бачу і ніхто не дозволить вам тут кирувати палити ламати .вчора вам це показали.СПУСТИСЬ НА ЗЕМЛЮ КРАЩЕ САМ!!!
Любі свині Показати IP 24 Лютого 2015 09:37
На жаль, ПС опустився до ОПГ Лімаля ( він же в них Устим ) - Ковальчук Віталій. Гопота з 90 - х. зараз в ПС лишились лише ті , хто в житті нічого не зробив і робити не буде! Ярош - куди ти дивишся! Там є такі, які ЖОДНОГО дня на Майдані не були ( Рома, наприклад ) . І це сила, "народжена майданом"?! браткі з 90-х нервово курять в стороні, а ця козлота під гаслами Революції всіх на "бабло" поставила..... Думаю, що перспектива найближчих пів року в ПС дорівнює нулю.... На жаль....
пс Показати IP 24 Лютого 2015 09:41
Знаю одне пс -- патріоти Це вони довели на Сході Там кладуть голови А менти це люмпен суспільства,
Юлік до пс Показати IP 24 Лютого 2015 10:58
да да патріоти, прикриваєтесь цим словом ГАВНЮКИ ви, саме ви займаєтесь мародерстовм, грабуєте місцевих мешканців, у них горе, а вам накакать, все, що навіднімаєте через нову пошту пересилаете собі бідним, саме ви гвалтуєте місцевих жінок, мало того що гвалтуєте ще знущаєтесь, бо ви правий сектор і немає на вас управи КОЗЛИ ви, а не патріоти, а ще половина Д*Б*ЛІВ
Анонім до Юлік Показати IP 24 Лютого 2015 11:42
Оце ти Д*БІЛ,сразу зрозуміло,що навіть не уявляєш що таке війна...і не відкривай рота навіть щодо наших бійців,граблять...гвалтують як язик повертається.Звичайно тут ви всі герої .....Ід*от...мабуть ще нікого близького не втратив на тій війні........
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 04:37
ати нитік "мабуть ще нікого близького не втратив на тій війні" всі вже встигли когось втратити ати ше заплач вони померли щоб ми перемогли ане щоб пс переміг людям вони розказують як треба жити людей вже дістало слухати вони мають бобачити прогрес ане регрес, а от коли вони бачуть шо пс тільки деребанить кришує і обманює да неспорю на фронті всі норм але дома багато хто показує справжні мотиви.
крук до Юлік Показати IP 25 Лютого 2015 04:22
сепар тв менше дивись а тошо любомльський пс гавно ще неозначає що всі інші такіж такі повідомлення може писати або баба або баран і панікер.
Юлік до крук Показати IP 25 Лютого 2015 10:44
справжні патріоти, вибачте, згідний не можна тільки по любомльським ...секам всіх засуджувати, ПАТРІОТИ ВАМ СЛАВА, а ви б секі не контрабанду виявляли і ментам расказували, що вони козли, а корупцію і разом з ментами її ліквідовували, тоді дійсно любомчани вам дякували, а то не за то ви беретесь р.s секі йдіть працювати в міліцію, покажіть що можете
крук до Юлік Показати IP 25 Лютого 2015 22:18
я вже місяць як не сек і в цій ситуації я за "ментів"
Дістало Показати IP 24 Лютого 2015 09:55
правий сектор своїми вчинками вже дістав всіх. Їм начхати на людей. "ПС-и" захищають лише власні інтереси плюючі на закони. Гучні лозунги ззовні а в душі чорна гниль. Сором...
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 09:57
Всі наші люди хочуть жити але є така жила в людей в сусіда машина мені треба дві в сусіда хата мені треба дві всі ті свободівці , правосекі -вони не йшли за ідею за майбутне вони йшли за бабло за дерибан хотілося пожити вчужій шкурі ,думали що бути справжнім господарем -то тільки сісти в крісло і отримувати задоволення- працювати треба!!!!!а не віджимати в людей заробіток ів даний момент зовсім неважливо який він бо в нас ВІЙНА!! треба дітей годувати,бійцям щось передати які справді стоять на передовій а іхні діти ,жінкі,батьки ходять напівголодні і холодні ,чи ви займаєтесь іхніми сім'ями?? Отакі ви виходить патріоти -що сім'і своіх же побратимів заганяєте в ж*опу!!!!!!!Думаю вони прийдуть і подякують вам особисто!!!!!!!!!!¡!!!й
Дістало Показати IP 24 Лютого 2015 09:59
А може це ПС-и контрабандою цигарок займаються??? от їм міліція і заважає... Де ж ї грошенят брати на авто, паливо
стороній Показати IP 24 Лютого 2015 10:02
Любомль, та накостиляйте тим 20 не.оумкам пс.
Волинянин Показати IP 24 Лютого 2015 10:35
СУПЕР!!! ПОКИ ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ВОЮЮТЬ, ПРАВИЙ СЄКТОР З КОНТРАБАНДІСТАМИ СИДЯТЬ В ЛІСІ І КРИШУЮТЬ КОНТРАБАНДУ...
Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 10:47
Є багато доказів,що так званий прваий сектор домовлявся з поляками про переправку цигарок через Буг.І про це всі прекрасно знають.
Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 11:02
коментар було видалено
Анонім до Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 11:23
Сам ти дау.Звичайно думку простих людей взагалі ніхто до уваги не бере.Ви привикли жити на широку ногу і вас не грибе... а пс канєшно мішає вам....
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 04:47
прочитай спочатку попередні коменти а потім говори бо в цих коментах більше інформації аніж у статі яку написала вікторія семенюк
Ігнатій Лойола Показати IP 24 Лютого 2015 11:35
Парад беззаконня. Мєнти перетворились на жалюгідні меблі, які здатні лише ганяти бабок на старому базарі. От вам і мафія нова і легалізований рекет і все найгірше, проти чого так активно боровся майдан, тепер всі ці якості уособив в собі Правий Сектор, Самооборона і інші гангстерські банди, на які ніхто не має управи. Це все, шановні, називається - махновщина. Серед тих відгодованих харь в камуфляжі половина - підприємці і бізнесмени, це так, для справки.
НАРОД Показати IP 24 Лютого 2015 12:05
ЯКІ ЦЕ АКТИВІСТИ ? подивіться на них це прямі бандити хочуть все придбати до своїх рук а міліція чк завжди крайня.
Незламна Показати IP 24 Лютого 2015 12:07
На фронт "дорогі" любомльські правосеки!!!Що ви доброго зробили для Любомля?Яке право маєте носити військову форму?На вашу підтримку й прийшли самі "чесні "контрабандисти,які зовсім не платять вам данину.НА ФРОНТ показувати своє геройство.
Анонім до Незламна Показати IP 24 Лютого 2015 13:02
"Що ви доброго зробили для Любомля"???Як швидко забувається добро......звичайно що пс вони не платили,бо пс це не потрібно,але значить всеж таки платили комусь самі "чесні" контрабандисти.......Ех народ...
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 04:53
то що зробили???
ковель Показати IP 24 Лютого 2015 12:09
ДУРНІ ПОЛІХМАЇ,ЖАБА НЕ ДАЄ ПОДІЛИТИ КОНТРАБАС,ЩО ОДНІ ,ЩО ДРУГІ,ІЗ ЗА ТАКИХ НОРМАЛЬНИМ ЛЮДЯМ НЕМА ДОБРА НА МИТНИЦІ
РОМА Показати IP 24 Лютого 2015 12:15
коли вже той правий сектор пересаджають то їм бурштин давай то контробанду хочуть очолити по сигарках за все беруться аби легкі гроші були то ім не в ато беспределом заніматися.
Паша Показати IP 24 Лютого 2015 12:20
коментарі - лакмус правих хлопців, бежіть хлопи, втікайте........ Це кремлівськи хазяї таку настанову дали - розпалити ворожнечу з заходу України?
віталій Показати IP 24 Лютого 2015 12:41
а в Ратно правий сектор їздить п"яний
хаскі до віталій Показати IP 25 Лютого 2015 00:14
ти спочатку докажи а потім пиши.''ик
не пацик Показати IP 24 Лютого 2015 13:23
і міліція зараз му-му і правосики му-му а разом все буде му-му-му-му-му-му :-я думаю хто в темі то мене зрозумів а для самих хитрих одних і других скоро буде му-му
так надо! до не пацик Показати IP 24 Лютого 2015 13:43
це оця мова твоя му-му, навчився так говорити інших навчаєш.це тобі скоро буде те му-му боком вилазити,хай но СБУ проведуть діагностику цього сайту.!
будь-ласка Показати IP 24 Лютого 2015 13:34
Як би там на ментів (маю на увазі наших Любомльських) не жалілися,але вони хоть якось охороняють громадський порядок,хай хоч і не на 100 %, ЯК ТІЛЬКИ ШОСЬ СТАЛОСЯ ВИ КУДИ ЗВЕРТАЄТЕСЯ? ПРАВИЛЬНО ДО "МУСАРОВ" їм зробили такий ЗАКОН дурнуватий, я його пи..ти можу і мені за то нічого не буде,а як тільки мєнт хоть слово криве скаже то все він мусор, хабарник і т.д. А хто такі правосєкі? де їх статут і людяність? "я правосєк - я герой! помішали мєнти їм контробаху перевезти от і жаліються.хай спочатку на своє минуле подивляться. Хай поїздять по викликах і подивляться шо і як відбувається насправді...сидять пілікають і нифіга не роблять. Зробили ПС концерт : Я вот такий хороший розкриваю злочинність району.а Машини такі де побрали? за які гроші? Семенюк на х5 BMW рісується,
семенюк до будь-ласка Показати IP 25 Лютого 2015 08:31
За свої кровні.
крук до семенюк Показати IP 25 Лютого 2015 22:27
заправляєш тоже за кровні, тиж безробітний
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 14:09
Мікульський іди на схід!
Мікульський до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 16:00
Я тут ще не всіх сепарів вивів на чисту воду .От буде порядок в Любомлі тоді поїду і тебе анонім заберу
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 05:07
хороша попитка веталь
СК Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 14:37
Герої - патріоти,ПС,розкажіть людям,за які кошти живете тут Ви?!?? За що купляєте машини,зброю... Де ж Ви так чесно їх заробили???? Поділіться з народом, навчіть як достойно жити без контрабанди!!!!! І чого ховаєтесь за масками???? Чого боїтесь??? Ви ж за правду?!!! А може треба трохи обсістись і не позорити тих людей,які також є Правим Сектором і там на Сході ,де страшна війна,дійсно воюють і захищають свою землю!!!!За таких я і сама молюсь ,хай Бог їх береже і дає сили!!!!!
СК Любомль Показати IP 24 Лютого 2015 14:52
Отакі патріоти і розшатують і пересварюють більш менш дружнє населення Західних областей!!! А може ви хлопці отримуєте робочі місця від Вовки ???? Сюди гад добратись не зможе то хоч гавна різного понакидає??????!!!!!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 16:00
О сбу уже знаэ в кого що є і на чому їздить.
Житель Любомля Показати IP 24 Лютого 2015 16:56
Кому це Мікульський так заважає?
Я за Мікульського!!! Показати IP 24 Лютого 2015 17:30
На пікеті зрозуміло стало хто брат, а хто ворог ! і справа не в кришуванні,а в розумінні. Мікульський дав чортів правосєкам! Красава!!!
суд до Я за Мікульського!!! Показати IP 25 Лютого 2015 07:46
Мікульський ваш їздить на мерседесі так само незаконно,і цей єдина має норвезького,і міняє валюту,це він патрірт!!??,використовує вас людей щоб свої дешевша крутити.
Мікульський до брихливого суду до суд Показати IP 25 Лютого 2015 09:10
Мерседес мій легальний і виїзджає кожних 5діб і я нікого не використовую по мімо тебе і не ховайся за ніком боягуз !
Саня красава до Мікульський до брихливого суду Показати IP 25 Лютого 2015 20:42
Сашко ми з тобою і віримо в тебе.
суд Показати IP 24 Лютого 2015 18:39
Не дав ніхто ні кому,інтересно хто Запустив слух що ПС має перекривати кордон бред ото вас підставили.
крук до суд Показати IP 25 Лютого 2015 05:14
ніхто і неказав що перекривають границю це ти вже сам утрируєш ви просто охороняете границю яку вас ніхто непросив охороняти(кришувати)
Анонім до крук Показати IP 25 Лютого 2015 08:18
Немає фактів.
Семенюку до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 09:14
Факти є тебе просто не чіпали гамнюка брихун ця
крук до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 22:48
стоп контрабанді називаеться акція, як ця акція має допомогти любомельчанам незрозуміло якого чорта ви там були і без фактів зрозуміло.
Суддя Павлусь Показати IP 25 Лютого 2015 00:04
Приведіть до мене Семенюка з Коцурою - 15 діб їм гарантовано!!!
Анонім до Суддя Павлусь Показати IP 25 Лютого 2015 07:35
Закон погано знаэш 15 суток нема,а самі досі незнезнаєте про цей випадок.
Дістало Показати IP 25 Лютого 2015 06:47
Оце буде правильно ,справедливо хай посидять може одумаються і довше по живуть! А міліція хай і приведе за тих продавців дітей що пивом торгували?
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 07:37
Їдем Пиво попєм))))
Дістало до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 09:16
З тобою ніхто с*ати близько несяде а ти пиво пиво !!!
правда Волинь Показати IP 25 Лютого 2015 07:52
Я вам так скажу ті люди самі зрозуміють но буде пізно,буде бідота, роботи нема от тоді зрозуміють що це все не так,шкода людей в Любомлі.
Вова Ощад до правда Волинь Показати IP 25 Лютого 2015 07:58
Я з тобою згідний шкода людей вони пішли незрозуміло в яку сторону,і зайняли неправдиву ситуацію.
Анонім до Вова Ощад Показати IP 25 Лютого 2015 08:26
Спочатку потрібно розібратися, а потім робити висновки,але вже пізно багато висновків це добре, поміняли тільки не те що треба!
горинич Показати IP 25 Лютого 2015 08:05
А я вам скажу, два разиговорив з Вітаміном чоткий хлопець, і не жує соплі поки хтось йому допоможе, сам добивається усього!!!
крук до горинич Показати IP 25 Лютого 2015 22:54
а на відео кричить що не може нічого зробити бо йому ніхто не допомагає (погано говорив)
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 08:13
А хто такий Вітамін,це що врач?
горинич до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 08:15
Це та людина що допомагає Віталя один із них.
Роман Показати IP 25 Лютого 2015 08:36
Менти привикли що все безнаказано,а тут не так вийшло.
Правда до Роман Показати IP 25 Лютого 2015 11:54
Увага!!!Правий сектор скупляє самогонку в селі Римачі:)))Мабуть нерви здають...чи може будуть перепродавати доріжче...чим не бізнес...треба якось в лісі виживати!!!!
крук до Роман Показати IP 25 Лютого 2015 22:58
а ви їх наказали???
Свій Показати IP 25 Лютого 2015 12:25
То нехай! це для них саме то щотреба !
інженер Показати IP 25 Лютого 2015 12:47
шановні дописувачі як би там на ментів (маю на увазі наших Любомльських) не жалілися,але вони хоть якось охороняють громадський порядок,хай хоч і не на 100 %, а яктільки станеться біда ви відразу до їх біжите. А хто такі правосєкі? де їх статут і на якій правовій підставі вони там (в с, Бережці чи де інде) самі по собі охороняють кордон, канал собі налагоджують для тіє самої контробанди. "я правосєк - герой сра-ий! помішали мєнти їм контробаху перевезти от і жаліються.хай спочатку на своє минуле подивляться. Я вот такий хороший розкриваю злочинність району.а Машини такі де побрали? за які гроші? Семенюк на х5 BMW катається, Коцура на педжеро товар підакцизний собі в магазин підвозить, а авто. мало йти на АТО. Подивіться які ціни на бензин, а їм по барабану катаються, де вони гроші беруть на пальне, звісно одні бурштин кришують в Маневичах, а інші тут канал по сигаретах налагодили. Коцура в свій час працював на митниці поки за хабар не нагнали, стукачом в тих самих ментів був, а зараз став прозорий.
селяни Показати IP 25 Лютого 2015 12:51
То може самі люди басні придумають,робіть висновки!
крук до селяни Показати IP 25 Лютого 2015 23:28
1. Хонки вони розібрали разом з Айдаром і продали. 2. У Семенюка і вправду був бізнес ларьки в яких торгували пивом та квасом не повнолітні але бізнес сезонний тому зараз він закритий тай на врядче вже відкриється про це знає майже кожен в місті. 3. По поводу машин які жруть добіса палива яке ітак дороге незрозуміло навіть де гроші на те пальне беруться (хоча скоріш за все їх тепер нарешті відправлять в АТО). 4. Все ж таки не було написано ні одного коментаря який пояснив би як акція "Стоп Контрабанда" покращить економіку міста чи збільшить кількість пожертв на АТО.
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 15:03
Ку...))))
Даша до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 21:19
карочэ шо тут за люди зибрались на цьому сайти вибачте одне свинство и хамство яке поперекручували хрен знащо и незнаючи про що була мова !! сидите в дома и сопли жуэте логти кусаэте и непонятно про кого и що тут описують ви не будьте таки мудри сидячи в дома и коментари пишучи не видомо про кого и на кого навищо таке робити!!!ти но один з другим про себе розкажино истории свойого життя!!!ви думайте як нашу землю рятувати наших солдатив а не гнобите один одного!!!!тут ти народився и мусиш все робити для того що був мир и спокий на земли що твои дити ради були !!!а всих хто тут пишуть це непотрибсво вони а ни трохи не переживають за жинок дитей и так дали...!!! Ви соби задайте кожний питання Чому ти тут сидиш и пишеш ризни дурноти*Навищо воно потрибне *Визьмись один з другим за розум ,визьму автомат в руки и йди воювати там наши побратими гинуть !!!Що ви причипились до Правого Сектора принайми вони на войну издили людей рятували возили ижу збирали цю ижу !!!вибачте мени що згадала тут и написала як наших побратимив привозили яки серед нас вже не живи Хай спочивають "Земля пухом""Царство небесное".,!!! Такщо на закинченя хочю сказати не страдайте дурньой идить Нашу Украини захищати!!!!"Слава Україні! Героям Слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!"
любомль до Даша Показати IP 25 Лютого 2015 23:42
ситуації не знаеш а говориш якби не та контрабанда то багато хто залишився би без бронежилета чи каски тай жінок дітей і так далі... не булоб грошей на життя
Аноніму до Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 06:32
В тебе в голові справді ку-ку!
Петя22 Показати IP 25 Лютого 2015 15:08
Долар 40гр,де влада що вона зараз може допомогти народу,а зарплата та сама і що зараз?
Марія Показати IP 26 Лютого 2015 21:55
А деж наш депутат Волинської оласної ради активний Латковський, яку він позицію зайняв по відношенню до виборця до простих людей Любомльщині : злякався, прибздів вован сидів у кущах, Я думаю що це контробандюга ще та. Ганьба таким сволоцюгам , стидно за таких проходимців депутатів!!!!!
Латковський Володими Показати IP 26 Лютого 2015 21:59
Марусю я зайняв твою позицію не забувай що я активний, дякую.
Бог до Латковський Володими Показати IP 5 Березня 2015 22:49
за сильно активний неперестарайся,дивись необпечися)))
Василь Показати IP 27 Лютого 2015 19:27
Хлопці хто знає або не знає, то розповім - один дзвінок з м.Києва і контрабанда зупиняється на протязі однієї години по всій Волинській обл., а це пришли хлопці цю контрабанду контролювати, бо вже їх час настав, але Любомль не здасть свої робочі місця Правому сектору... Моя особиста думка!!! Дякую!
да так до Василь Показати IP 27 Лютого 2015 21:49
Хоча б один нормальний і по суті коментар. Не в лісі треба сидіти...ПС не позортесь
всім Показати IP 2 Березня 2015 18:33
Нах один на одного срат?
++ Показати IP 2 Березня 2015 20:35
да........
контробандист до Вас Показати IP 2 Березня 2015 21:13
вам добро на бугові дали вперет працюйте)))
рибак Показати IP 5 Березня 2015 22:46
дали тільки погранци багато хочуть 80$ з ящика.
рибак Показати IP 13 Березня 2015 23:58
Вже 75

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus