USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поляки - військовим США: Ми чекали на вас десятиліттями

15 Січня 2017 14:17
У Польщі в суботу, 14 січня, урочисто відзначили прибуття до країни американських військових.

На заходах у польському Жагані, де розмістяться американські підрозділи, прем’єр-міністр Беата Шидло та інші посадовці наголошували на важливості перебування в Польщі військових «найсильнішої та найбільшої армії світу».

Про це повідомляє УНН з посиланням на Deutsche Welle.

«Це – важливий день для Польщі, для Європи, для нашої спільної оборони», – заявила Б.Шидло.

Міністр оборони Польщі Антоній Мачеревич, своєю чергою, заявив, що поляки чекали на прибуття американських військових «десятиліттями».

«Іноді ми відчували, що залишилися самі, іноді майже втрачали надію, іноді відчували, що були єдиними, хто захищав цивілізацію від агресії, яка прийшла зі сходу», – сказав А.Мачеревич.

Армійський конвой Сполучених Штатів Америки у четвер, 12 січня, прибув до Західної Польщі. Перші американські вояки прибули ще 7 січня.

Розміщення американських підрозділів стало частиною заходів НАТО із посилення східних кордонів блоку на тлі загрози з боку Російської Федерації. Ці підрозділи стануть частиною групи з чотирьох тисяч американських військових, які дислокуватимуться в країнах Балтії та Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Sieger Показати IP 15 Січня 2017 15:29
Поляки завжди були дуполизами - слабших гнобили, а перед сильнішими стелились. Українців у кріпаки, перед СРСР загравали, щоб не було як в Бударешті в 1956 році, а тепер заграють перед заокеанськими окупантами. Шеата Бидло тому яскравий приклад. Коли радянські воїни звільнили Польщу від нацистів, то теж співали оди, а потім почали волати про загарбників і окупацію. Тепер заграють перед окупантами з-за океану. Це агонія мавпи обами, не більше. Маю надію, що Трамп змінить це мавп'яче рішення на людське і забере свої війська з Польщі.
Анонім до Sieger Показати IP 15 Січня 2017 16:11
"Маю надію, що Трамп змінить це мавп'яче рішення на людське і забере свої війська з Польщі" Залежить від поведінки гобліна путлєра. Якщо далі буде борзіти, контингент збільшиться
ГЛУЗД Показати IP 15 Січня 2017 17:07
АМЕРИКА І РОСІЯ ЦЕ ЗЛО... ТІЛЬКИ БІДА ЩО МИ ПОСЕРЕДИНІ І БУДУТЬ ВОНИ СВОІМИ ТАНКАМИ ДАВАТИ НАС
Макс до ГЛУЗД Показати IP 15 Січня 2017 22:44
Кому потрібні безхребетні вуйки. Так хочеться нам, українцям бути значущими.
SS Показати IP 15 Січня 2017 19:33
Був СССР було зло,перед ним Гітлер і всім все мішає! ПОЛІШУКАМ мозгів не вистачає жити нормально нормальні права зробити! вам Путін чи Трамп пенсію не платить чи ціни піднімає чи окурки кидає? Ну да бог всіх накаже я забув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus