USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко не хоче розривати дипломатичні відносини з РФ

31 Березня 2016 21:00
Президент Петро Порошенко виступає проти розриву дипломатичних відносин з Росією і вважає, що зусилля необхідно зосередити на виконанні Мінських домовленостей.

Про це він заявив під час спілкування з діаспорою у Вашингтоні, повідомляє "Укрінформ".

"Рада не підтримає цей законопроект. Давайте не будемо навіть обговорювати", – сказав він, відповідаючи на запитання, чи підпише він закон про припинення дипвідносин з РФ у разі прийняття його парламентом.

Разом з тим президент заявив, що зусилля потрібно зосередити на повному виконанні Мінських угод.

"Це (законопроект) ініціатива кількох депутатів. Наш мирний план – це імплементація Мінських домовленостей", - підкреслив він.

За словами Порошенка, необхідно налагодити ефективну координацію з метою тиску на Росію, аби та виконала свої зобов'язання в рамках Мінських домовленостей, зокрема вивела свої війська, техніку і озброєння, що дозволило б стабілізувати ситуацію і провести вибори на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 31 Березня 2016 22:10
ХТО ЗРАДИВ МАЙДАН ?
КАРБЮРАТОР до ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 1 Квітня 2016 09:10
ПОРОШЕНКА КЛАН !
Ростик Показати IP 1 Квітня 2016 01:06
запроданці
володя Показати IP 1 Квітня 2016 10:14
барига і олігарх, який керує державою. голосуйте за порошенка - гарантуйте собі злидні і збагачення бариг. я в шоці як багато у нас тупого народу, який спочатку під час голосування на виборах думає одним місцем, а потім плаче що йому погано жити. так чим ви думали раніше? коли у вас мозок нарешті запрацює? вже 25 років не можете його включити. не дивно що Україна на рівні з Нігерією
воля Показати IP 1 Квітня 2016 10:16
Слава Богу!!!!! Війну кінчати треба, а то дітям ніц не зостанеться від Неньки!!! Поганий мир краще гарноі війни!!!! Миру вам усім у ваші хати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus