USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна розриває дипломатичні відносини з Росією, – Зеленський

24 Лютого 2022 11:39
Володимир Зеленський повідомив, що Україна повністю розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Про це заявив президент на брифінгу об 11:30.

«Ми розірвали відносини з Росією. Україна захищається і не віддасть свободи, щоб там не думали у Москві. Росія підло, самогубно напала на нашу країну, як це зробила Німеччина у Другій світовій. Російська держава стоїть на шляху зла, але багато залежить від російського народу. Громадяни самі вибиратимуть, яким шляхом кожен із них особисто. Хто не втратив совість – настав час виходити на протести проти війни з Україною», – сказав президент.

Також Володимир Зеленський запропонував громадянам, щодо яких запроваджено санкції РНБО, взяти в руки зброю та поповнити лави Територіальної оборони.

«Ми знімемо санкції рішенням Ради національної безпеки та оборони з усіх громадян України, які готові з зброєю в руках захищати нашу державу у складі територіальної оборони», – сказав президент.

Зеленський також висловив вдячність тим національним політикам, які уже підтримали Україну і захищають нашу незалежність.

«Зараз серед нас немає опонентів. Ми всі громадяни прекрасної держави і боронимо нашу свободу. Будьте готові підтримувати нашу свободу на площах ваших міст», – заявив президент.

Про розірвання дипвідносин просило МЗС України ще 22 лютого. Після того, як Путін визнав самопроголошені «ЛНР» та «ДНР».

Як ми писали, Володимир Путін оголосив про початок «спеціальної військової операції» на Донбасі.

О 5.00 війська Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Лютого 2022 11:47
Як я і казав раніше, пуйлан починає третю світову. І як я казав раніше, і скажу зараз, - ми вже скоро побачимо і смерть пуйлана і розвал мордора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus