USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко підписав закон, що дозволяє іноземцям служити в ЗСУ

3 Листопада 2015 17:30
Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проходження військової служби у Збройних силах України іноземцями та особами без громадянства".

Як повідомляє ТСН з посиланням на прес-службу президента, законом № 716-VIII, який був ухвалений Верховною Радою 6 жовтня, іноземцям та особам без громадянства надається легальна можливість служби за контрактом у ЗСУ та інших військових формуваннях.

"Таким чином буде підвищено боєздатність ЗСУ та інших військових формувань, країна отримає кілька боєздатних, досвідчених та вмотивованих підрозділів рівня батальйону загальною кількістю до тисячі осіб", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що за рахунок іноземців, які увійдуть до лав ЗСУ та інших військових формувань, також зменшиться потреба призову на військову службу під час мобілізації на особливий період громадян України.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за відповідний законопроект 6 жовтня 2015 року.

Раніше повідомлялося, що США розпочнуть підготовку шести батальйонів української армії. До навчань Пентагон має намір приступити 23 листопада. Здійснення навчань відбуватиметься в рамках "другого етапу" американської програми Fearless Guardian.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кеша Показати IP 4 Листопада 2015 08:22
Таким чином, Україна поступово перетворюється у відстійник вічних революціонерів, бандитів і інших маргіналів, яких і так тут доволі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus