USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівник міськради підробляв «на стороні»

17 Лютого 2014 13:42
Працівник міськради на Волині підробляв секретарем спортивно-технічного клубу.

Таким чином, - інформують у прес-службі волинської міліції, посадовець порушив обмеження, передбачене пунктом 1 частини 1 статті 7 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції».

Так, працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області згідно з матеріалами Володимир-Волинського міського відділу міліції склали адміністративний протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно головного спеціаліста з обслуговування ПЕОМ фінансового управління виконавчого апарату міської ради.

Встановили, що чоловік протягом 2013 року незаконно займався іншою оплачуваною діяльністю, зокрема працював на посаді секретаря учбової частини Володимир-Волинського спортивно-технічного клубу, а відтак отримав заробітну плату у розмірі 8 тисяч 255 гривень.

На посадовця склали адміністративний протокол згідно з частиною 1 статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.Матеріали направлено на розгляд суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 17 Лютого 2014 13:49
Дають зарплату 1500 гривень і не маєш права офіційно мати ще іншу роботу. ОФІЦІЙНО! Депутати і чиновники вищої ланки керування мають зарплату 15000 і бізнес оформлений на родичів. Як жити головним спеціалістам на з/плату 1500? Тільки не треба писати, що не подобається зарплата іди на іншу роботу. Треба міняти щось у законодавстві, Або достойна зарплата, або ще офіційна можливість мати іншу роботу.
Хіба хапуга підробля Показати IP 17 Лютого 2014 14:26
Голова Волинської опозиції Пустовіт Г.О. В Луцькій міськраді, як секретар Пустовіт Г.О. отримує зарплату + премії (4000-5000грн.) +пільги., отримує пенсію військового (більше 2500 грн.), отримує ЧОРНУ зарплату в конверті (як голова партії "Батьківщина" більше 3000грн.), Порахуйте скільки буде разом. Має квартиру в м.Дубно, але ще хоче в Луцьку. Це так "любить" голова опозиції ідеї СПРАВЕДЛИВОСТІ, які пропагує народу!!! Люди добре бачать як і за що боряться такі "ОПОЗИЦІОНЕРИ" з роздутими щоками!
Буратіно до Хіба хапуга підробля Показати IP 17 Лютого 2014 18:16
А мене забули.
Лучанка Показати IP 17 Лютого 2014 14:53
Я також працюю в державній службі, а знаєте,що мені сказала моя знайома,яка працювала зі мною і пішла у бізнес.Не сиди задарма, не протирай штани, а працюй. Щоб мати зарплату потрібно працювати.У державній службі мають зарплату тільки чиновники вищого рангу, а простим зась. Ідіть і шукайте достойну собі роботу я ,певно, так і буду робити. Тільки з таким досвідом кормерційні структури не беруть.Вони кажуть, що в адміністрації тільки бумажгки перекладають з місця на місце.
Вася Показати IP 17 Лютого 2014 15:58
До Луцьк і Лучанка. Ви самі поплакались і дали відповіді собі " ..Не сиди задарма, не протирай штани, а працюй. Щоб мати зарплату потрібно працювати ... тільки бумажгки перекладають з місця на місце." і чому це не писати "...не треба писати, що не подобається зарплата іди на іншу роботу." Іди в центр изайнятості там роботи від 3000 хватає правда попрацювати прейдеться. А свій бізнес відкрити розуму і наполегливості не вистачає, а чому ви не депутати і не вища ланка. правильно бо вхопився за місце і тепленько, кабінетик, папірчик, чайочок, нарада щоб бути в курсах і гарний запис в трудовій (адміністрація, рада, інспекція, служба), а да ще в кругу родичів - можна надути щоки бо перець і начальник тупий.
До Вася Показати IP 17 Лютого 2014 16:07
Нехай тобі жінка твоя плачеться. Бідна твоя голова, якщо ти не розумієш, що середня ланка тягне на собі всю роботу, щоб твої батьки отримували вчасно пенсію, а Ви Вася - субсидію.Суть утому, що якщо Людина працює, то потрібно і відповідну зарплату мати. Так, що не всі надувають щоки, а приходять на роботу і працюють. Тому потрібно мати і достойну зарплату.
Цирк Показати IP 17 Лютого 2014 16:15
Та всі депутати крім зарплати ще працюють на своїх фірмах чи під "підставними", або "рєшають" питання, ведуть сумнівний свій бізнес чи бізнес своїх дітей, чи родичів і отримуюють за це гроші, або откати, "конверти"......... Дивно чому це тільки тепер прозвучало ? Мабуть працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області (відділ міліції) проснулися після зимої спячки, або давно не складали адмін.протоколів.? Толку то мало. Ще Жеглов казав: "Вор должен сидеть в тюрме" . ТОЖ ПОЧНІТЬ НАРЕШТІ ЩОСЬ РОБИТИ !!! Почніть наприклад з таких депутатів як Бондарук, Осіпов і т.д. --- не ПРОМАХНЕТЕСЬ !!
Міша Показати IP 17 Лютого 2014 17:14
Правильно, більше того треба садити таких держслужбовців,які мають зп -огого і ще по 5-7 фірмочок, магазинів.А УБОЗ як не бачив цього так і не буде бачити- всьо рєшають.!!!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 17 Лютого 2014 23:43
УБОЗ ! ТОЙ ХТО СКЛАВ ЦЕЙ ПРОТОКОЛ ПОВИНЕН ДОБРОВІЛЬНО НАПИСАТИ ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ Я ВІЗЬМУ ЙОГО ДО СЕБЕ НА РОБОТУ НАВЧУ ПАТРІОТІВ ПОВАЖАТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus