USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці перевірять окремих волинян на причетність до сепаратизму

2 Квітня 2015 10:52
Громадські організації «лівого» спрямування виголошують антидержавницькі настрої, а керівники окремих їх підтримують. Окрім того, заявляє депутат обласної ради, що є інформація, буцімто високопосадовці Волині мають російське громадянство.

Про це йшлося під час 34 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 2-го квітня.

Депутат обласної ради Микола Собуцький звернувся до правоохоронців, аби вони перевірили факти антидержавницьких дій та розповів про відомі йому ситуації.

«Прошу перевірити представника волинської філії ДП «Український державний центр радіочастот» Сергія Петрова щодо наявності подвійного громадянства. Це людина, яка має доступ до державних таємниць. Про те, що він має подвійне громадянство говорили й у ЗМІ.

В Північних районах Волині немає українських каналів, а є Білоруські. Також прошу перевірити діяльність окремих представників так званих «лівих» громадських організацій. Був випадок, що під час тематичної зустрічі зі студентами в центрі науково-технічної творчості представник ГО Михайло Тимофійович дозволив собі такі висловлювання, що нібито у нашому військовому госпіталі ветеранів він не може отримати належне йому лікування, адже там, буцімто, є «незаконно поранені». А керівництво закладу зі словами вдячності зустріло громадських активістів», - розповів депутат.

Він попросив правоохоронців після перевірки цих фактів дати цим людям правову оцінку.

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, раніше представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області Степан Родич звинуватив «Український державний центр радіочастот» у тому, що через їхню бездіяльність в окремих північних районах Волині немає можливості транслювати українські телепередачі. Відтак там транслюють російські «Росія24», «Перший російський» тощо.

Згодом Сергій Петров спростував інформацію про те, що його відомство зволікає з процедурою розрахунку потужностей телевізійного сигналу для півночі Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Адекват Показати IP 2 Квітня 2015 10:56
Ви блін Кононовича посадіть.
полішук Показати IP 2 Квітня 2015 11:13
В північних районах заборонити полішукам користуватись телебаченням і радіо ( до 1939 року не користувались і нічого), а "Михайла Тимофійовича" ( скоріш за все він є ветераном війни) позбавити усіх можливостей для лікування як такого, що "незаконно воював" 70 років тому. Ось і настала "світла ера національної демократії"...
Лучанин до полішук Показати IP 2 Квітня 2015 11:51
Полішукі за те, щоб подивитись Менти 3 по ОРТ готові душу дияволу продати)))Шкода, що вас колись Сталін всіх в Сибір не повивозив
Лучане Показати IP 2 Квітня 2015 11:37
Треба перевірити депутатів Верх.Ради і та уряд! На кого вони працюють на Америку, Росію, ...? Точно не на благо України!
АТО Показати IP 2 Квітня 2015 12:29
Собуцький сепаратист. Прожив 55 років і нічого не зробив для України. Паразитує на здоровому тілі.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 13:31
Якшо Сергій Петров має російсько-українське громадянство, то він живе на Марсі, бо на планеті Земля такого не існує взагалі!!!))))))))))))))))))))))))))))))
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 17:14
Починаэться рух....даху.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 07:39
Починається полювання на відьом, тобто, всіх інакомислячих. А по-простому, в країні народжується фашизм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus