USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура Волині вберегла 3 гектари земель

3 Квітня 2014 18:49
Прокуратура Маневицького району попередила незаконне вилучення 3 га земель із комунальної власності.

Прокуратура Маневицького району провела перевірки з питань додержання вимог природоохоронного законодавства при прийнятті рішень органами місцевого самоврядування. Установлено, що 24 сільськими радами району були ухвалені рішення «Про визначення місця захоронення або знешкодження трупів тварин», які не відповідають вимогам чинного природоохоронного законодавства, оскільки прямо порушують Закон України «Про відходи», згідно з яким утилізація відходів тваринного походження здійснюється спеціалізованими підприємствами чи підрозділами.

Задля усунення виявлених порушень закону прокурором району головам усіх цих сільських рад внесено подання. За результатами розгляду документів прокурорського реагування скасовано 24 незаконних рішення органів місцевого самоврядування й попереджено незаконне вилучення земельних ділянок загальною площею понад 3 га із земель комунальної власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 19:22
В Маневицькому районi немае таких пiдприемсв. То вiд чого вберегла бабусю з села у якоi вмерла корова? Навпаки, тiй бабцi треба шукати грошi, щоб вивезти тушку!!! А прокуратура таким чином виконуе плановi "показники", ось i все!!! Краще хай займуться дiлом, а не просиджують штани!!!
вдячний селянин Показати IP 3 Квітня 2014 19:57
Вельми шановний Здирчик, показники не виходячи з кабінета робити Ви навчились, ще б до людей в село поїхали і спитали куди їм трупи тварин дівати?! Благо, не довго Вам ще тут рулити залишилось!
00000000 Показати IP 3 Квітня 2014 20:34
нерозумію навіщо закопувати трупи померлих тварин якщо можна завести в тростянець на ковбасню і отримати пів ціни за тушку.цигани зжеруть ітак а що неподужають зжерем самі хіба в ковбасі видно якою смертю померли ті тваринки. а дію прокурора вітаю і показник є і громада сита.
Москаль Показати IP 4 Квітня 2014 06:05
Молодцы, что отбили. Китай теперь купит.___http://elpais.com/elpais/2014/03/18/planeta_futuro/1395149154_964386.html___....Что касается производства зерна, для этой цели наиболее подходят регионы Восточной Европы с высококачественными сельскохозяйственными землями. Такие земли сосредоточены, преимущественно, в России и на Украине. Но если о России в данном случае речи не идет, то украинские черноземы уже давно находятся в сфере интересов Поднебесной. (...) Как стало известно в прошлом году, Китай арендовал на Украине 3 млн га сельхозугодий сроком на 50 лет, что равносильно их покупке. Соглашение подписано между Синьцзянским производственно-строительным корпусом китайской армии и украинской компанией KGS Agro. Предполагается, что земли будут использоваться для выращивания сельскохозяйственных культур и животноводства. При этом китайская сторона берет на себя обязательства реализовать ряд ирригационных проектов. На сегодняшний день Китай скупил порядка 5% украинской территории. (...) Нет особых сомнений и в том, что скупка украинских земель продолжится. Если ранее добро на это давал нуждающийся в деньгах Янукович, то сегодня его место занимают еще более нуждающиеся новые власти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus