USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Нове кадрове призначення від Саакашвілі назвали індикатором некомпетентності

21 Липня 2015 13:15
Призначення новим заступником голови Одеської ОДА з соціальних питань Марії Гайдар наробило галасу та викликало невдоволення у одеських активістів. На думку більшості, таке рішення Саакашвілі - це індикатор некомпетентності його команди. Про це інформує Zaodessu.info.

Нагадаємо, днями росіянка Гайдар не змогла відповісти на запитання, з ким воює Україна. А потому сказала те, що від неї хотіли почути.

Окрім того, ще за довго до того, як стати частиною команди Саакашвілі, у своєму блозі Гайдар звинуватила Грузію в агресії проти Росії (2008 рік), а Саакашвілі назвала «жахливим».

Скандал з її призначенням заступником Саакашвілі отримав своє продовження.

З приходом в Одеську область грузинський популіст Саакашвілі намагається демонструвати максимальну відкритість: їздить на маршрутках, пішки гуляє по Дерибасівській і фотографується з одеситами. На посади голів районів оголосив відкриті конкурси. А ось Марію Гайдар призначили без будь-якого громадського узгодження.

Обурилися такому рішенню, першою чергою, волонтери. "Жінки, які вже більше року сплять по кілька годин на добу, допомагаючи військовим в зоні АТО, пораненим бійцям, переселенцям. На їхню думку і без Гайдар в Одесі достатньо порядних людей, які краще розуміють і розбираються в соціальних проблемах регіону. Краще ніж російська лібералка, яка на аналогічній посаді вже показала себе і в адміністрації Кіровської області РФ, і в уряді Москви. Вірніше, жодним чином не показала", - йдеться у повідомленні місцевих ЗМІ.

Жінки-волонтери вийшли на мітинг під ОДА, щоб висловити свій протест з цього приводу. І ось тут почалися дивні речі. В ОДА цей пікет вже встигли оголосити проплаченим (!). Виходить, на думку заступника Саакашвілі Юлії Марушевської, волонтери, які не тільки майно, а й рік свого життя віддали країні, вийшли на мітинг за 100-200 гривень.

Коли волонтери пішли на зустріч з представниками ОДА, з'явилися громадські працівники, як ніби хтось їх спеціально туди привів, щоб спровокувати конфлікт. Потім з'ясовується, що на цю зустріч не пустять пресу. Чи то волонтери проти, чи то громадські не хочуть бачити журналістів, а насправді працівники ОДА не захотіли спілкуватися в присутності медійників.

Мабуть, найкраще ситуацію пояснюють слова Олександра Боровика - одного з найавторитетніших радників одеського губернатора.

«Ми думали, з ними домовилися про зустріч, обрали формат: говоримо неформально, аби зрозуміти їхні проблеми, сказати нашу точку зору. Вирішили, що це буде без преси. Потім прийшли якісь інші волонтери і сказали, що вони хотіли б бачити ЗМІ. І ось тут ми не розуміємо, чесно кажучи, з ким ми зустрічаємося і хто кого представляє», - повідомив Боровик.

Тобто Саша Боровик, пропрацювавши в Одесі півтора місяця, не знає, хто такі, наприклад, Ната Пранжу або Далія Северин. Ось в цьому і криється суть проблеми і причина невдоволення, що команда Саакашвілі не розуміє місцевих реалій і проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 21 Липня 2015 13:19
Потрібно молодь ставити керувати! Правильно пан Саакашвілі робить! А ось у Нововолинську міське начальство не хоче дати посаду пані Наталці Семенівні! Якось так
Ілля Показати IP 21 Липня 2015 13:28
Не треба брати росіян, а у нас є багато мудрих молодих людей
Анатоль_ до Ілля Показати IP 21 Липня 2015 14:12
Ти шо розумніше за пана Саакашвілі, хлопче?
123 Показати IP 21 Липня 2015 13:33
Хороша Маша!
1234 до 123 Показати IP 21 Липня 2015 15:17
коментар було видалено
дивно Показати IP 21 Липня 2015 13:52
Марія-чемодан-вокзал-Росія.Не зрозуміло чого російський політик буде піднімати соціальну сферу в Одесі,що в Росіі вже не має що робити,хай краще іде в Сочі там подивиться де живуть люди,будинки яких знесли під час приготування до олімпіади! P.S.запрошуйте іноземців на керівні посади,а тим часом пів Украіни в Італів,Іспаніі та Портигаліі,для чого Украіні украінці,коли є "Марія".
до 123 Показати IP 21 Липня 2015 16:24
дурна Маша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus