USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пустовіт переїхав у відремонтований кабінет

14 Квітня 2014 11:57
Голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, який раніше користувався кабінетом першого віце-губернатора, таки змінив робоче приміщення. Про це повідомляє IA ZIK.

Скандал навколо ремонту губернаторського кабінету спалахнув ще 1 березня. Як з’ясувалося, після відставки з цієї посади Бориса Клімчука при його наступнику, тодішньому лідері облосередку ПР Олександрові Башкаленку, затіяли грандіозний ремонт.

Світлину приміщення, де почали роботи, виклав у соцмережах депутат облради Ігор Гузь. «Волиняни можуть пам’ятати з телевізійних репортажів, який шикарний кабінет був у колишнього голови ОДА Бориса Клімчука. Олександр Башкаленко, відразу після призначення, вирішив провести там генеральний ремонт. На фото видно, що це не просто перефарбовування стін», – заявив Гузь.

Після цього «шкандаль» затих. Губернатор Волині від «Батьківщини» Григорій Пустовіт працював у кабінеті першого заступника голови ОДА. Однак, як з’ясувалося, віднедавна він змінив робоче місце, переїхавши до відремонтованого кабінету губернатора. «Декілька днів назад практично почав працювати в кабінеті. Після ремонту тут неможливо було працювати. Нові меблі, нові запахи були – перевищення фенолу в 2,5 раза було. Зараз я сюди в’їхав, тут уже можна перебувати і працювати», – заявив Пустовіт.

Водночас голова ОДА заявляє, що не знає, хто і за які гроші підвищував комфортність умов губернаторської роботи. «Ми зараз розбираємся щодо цього ремонту. Я дав відповідні запити, дав розпорядження розібратися по ремонту. І як тільки отримаю відповідь, я відповім на це запитання», – запевнив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
він Показати IP 14 Квітня 2014 12:00
знову дурку включають. місяць роблять ремонт, а тільки зараз дає команду розібратись хто робив і за чиі кошти .За дурнів народ мають.
!!! Показати IP 14 Квітня 2014 12:15
Прізвище повністю відповідає цьому "інтелектуалу". ПУСТО ВІТ.Нічого не поробиш,якщо кругом- п у с т о. Тішить те,що тимчасово цю посаду займає.
не долго Показати IP 14 Квітня 2014 12:39
не долго ему в этом кабинете сидеть осталось...
Хунта Показати IP 14 Квітня 2014 12:39
Хунту геть!!!
Дудка Показати IP 14 Квітня 2014 12:44
А феноли чим міряв? ;))) по ходу М.Я. ІІ-ий у нас в губернаторах... З однієї сторони - можливо царьком помісним не стане, з другої сторони - коло нього стільки цвилі заведеться через надмірну толєрастію.. от так от дітки, казки від ПустоВітки)
Люди Показати IP 14 Квітня 2014 13:07
Ви повірите,що стільки часу робився ремонт і ніхто нічого не знав!Судячи з інтерєру не маленька бригада працювала!
майдан Показати IP 14 Квітня 2014 14:51
Це що? Пане Гузь, ми за це боролись? Нам що знову збиратись на Київ? Чи це тільки на волині дешевого "дурачка" вмикають? Схаменіться, не провокуйте людей.
Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 15:06
ХА- ХА!!!! Чиви всіх за дурнів маєте? Хай вже йому буде ПУСТО! Не провокуйте людей! Іншими словами це називається- корупція або використання службового становища. Цікаво за які фінанси це зроблено, коли в краіні майже колапс, роботи нема, грошей нема? Як далі жити? Не з рівнем Пустовіта управляти Волинським краєм. Пора готувати конверти... Чим скоріше, тим краще , чао!
правдолюб Показати IP 14 Квітня 2014 16:47
Гришо ти ж офіцер! Не повторюй помилки шибанутого призначення по партійній ознаці ,а не по прфесійній ознаці. Тай ремонт кабінету це що подія ,краще розкажи скільки гектарів засіяно. Дивись щоб тебе люди не возненавиділи як шибанутого чи бондаря. Пора вертати царя Бориса.
Волынский квартет Показати IP 14 Квітня 2014 17:07
Чтобы Квартет в порядок наш привесть: И ноты есть у нас, и инструменты есть, Скажи лишь, как нам сесть!» — «Чтоб музыкантом быть, так надобно уменье И уши ваших понежней, — Им отвечает Соловей, — А вы, друзья, как ни садитесь; Всё в музыканты не годитесь».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus