USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Питання щодо скандальної землі у Старому місті зняли з розгляду сесії

27 Серпня 2015 09:44
На чергове сесійне засідання підготували Проект рішення, аби розірвати договір з мамою нардепа Сергія Мартиняка на оренду ділянки в історичній частині міста. Втім, до розгляду та ухвалення навіть не дійшло – секретар луцькради зняв його з розгляду.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27-го серпня.

Свої дії секретар Луцькради Сергій Григоренко пояснив тим, що надійшла заява з відповідним проханням від ТзОВ «Луцькміськбуд». Натомість, у депутатському корпусі пошіптуються, що це - рішення фракції ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що скандальна ділянка за адресою Кафедральній, 13 у «Старому місті» може перейти в інші руки. Тим часом, на думку експерта, у такий спосіб хочуть узаконити беззаконня.

Зауважимо, що зараз ділянка в оренді мами нардепа Марії Поцілуй, а та, в свою чергу, віддала її в суборенду ТзОВ «Луцькміськбуд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю точно Показати IP 27 Серпня 2015 10:06
Це рішення групи "Новий Луцьк", а Григоренко в них великий таємний друг.
Че Показати IP 27 Серпня 2015 10:36
Кажуть мама нардепа подала заяву до міської ради про відмову від оренди ще в на початку літа. А тепер навколо цієї ділянки починаються ритуальні танці - хто краще засіє, то й і отримає право будівництва. Як би там не було, при оренді мами нардера - і розкопки проводилися, і ділянка зберігалася. А тепер розриють чи буратіни чи тихони...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus