USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Самопоміч» та «Батьківщина» підозрюють Порошенка у «подвійній грі»

18 Лютого 2016 22:31
«Самопоміч» та «Батьківщина» підозрюють Петра Порошенка в «подвійній грі».

Таку точку зору висловив директор Українського інституту аналізу і менеджменту політики Руслан Бортник у коментарі ГолосUA.

«Олег Березюк (глава фракції« Самопоміч») вчора, 17 лютого, ходив до Президента. І після того, як він вийшов від Порошенка, у нього запитали: «Чи почув вас Президент?». «Ні», – відповів Березюк. Думаю, що Порошенко, як людина з комерційним минулим, намагається «дотиснути» опонентів з найменшими для себе втратами.

Але і «Самопоміч», і «Батьківщина» не хочуть нести відповідальність за антисоціальну діяльність уряду, не хочуть своїми рейтингами прикривати антирейтинги Арсенія Яценюка. Це – ключова мотивація», – прокоментував він вихід з коаліції партій «Самопоміч» та «Батьківщина».

При цьому експерт зазначив, що в «Самопомочі» та «Батьківщині» розуміють: якщо ще побудуть в коаліції якийсь час, то їм не вистачить ресурсів для дострокових парламентських виборів.

Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що Порошенко та Яценюк поховали сокиру війни, розповсюдили спільну заяву, де зазначили, що в критичній для країни ситуації варто об'єднуватися, та домовилися, що зміни в уряді носитимуть косметичний характер.

«Час виграє Міхеіл Саакашвілі, який не перебуває у системі влади. Він забирає електорат партії «Самопоміч» та, частково, «Батьківщини». А це теж – в інтересах Президента. Вони його і Порошенка підозрюють в «подвійній грі».

Порошенко, таким чином, зберігає Яценюка, який йому вигідний, «ручний», керований. І – знищує своїх опонентів, запускаючи нові політичні проекти, які «з'їдають» їх електоральне поле», – додав він.

Нагадаємо, фракція політичної партії «Самопоміч» слідом за «Батьківщиною» вирішила вийти з коаліції. Таке рішення було прийнято на надзвичайному засіданні керівництва партії 18 лютого, повідомив глава фракції Олег Березюк. При цьому, парламентська фракція Радикальної партії готова брати участь у формуванні нової коаліції у Верховній Раді, заявляє її керівник Олег Ляшко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
12345 Показати IP 18 Лютого 2016 22:41
Прощай проект "Европизация", и да здравствует проект "Сомализация"!
Анонім Показати IP 18 Лютого 2016 22:46
хто б сумнівався. варто згадати політичну карьеру ПОПа
Державний муж Показати IP 19 Лютого 2016 08:21
Фарисей дволикий
Юля єврейка Показати IP 19 Лютого 2016 08:24
Я вже друзі здорова, я здорова ... І готова знов афери в Україні крутити і вас, наївні українці , дуритиі !!!
Корінний лучанин Показати IP 19 Лютого 2016 10:00
Тут слово "підозрювати" є лишнє! Порошенко ЛЮБИТЬ ПОДВІЙНУ ГРУ! Це БРЕХУН! Ві н по життю такий. Бірюков признався як Порошенко йому казав про зону АТО в 2014р: БРЕХАТИ, БРЕХАТИ і БРЕХАТИ, щоб ніби збити ворога з пантелику, а ця БРЕХНЯ поширилась і на українців. За 2 роки президенства , крім БРЕХНІ нічого толкового і не чули. В нього лише турбота про власний бізнес!
Корінний лучанин Показати IP 19 Лютого 2016 12:10
За 25 років , це найбільша і найглибша КРИЗА, яку спричинила партія влади на чолі із ПОРОШЕНКОМ. Це ганьба нації, оцей ПОРОШЕНКО! Я і ми всі разом українці сподівались на краще! Війна тут ні до чого. Влада 400млн. грн. витратила на стіну ,яку будували на кордоні із Росією , Пуста, нефективна споруда, з якої навіть Путін сміявся. Це говорить про рівень компетенції уряду Яценюка, оцього пустомелі! Ніякі вони не професіонали. Це говоруни, які працюють на олігархічні клани. Порошенко заліз у виконавчу владу, своїх міністрів має в уряді! Що це за гарант КОНСТИТУІЇ! Це пройдитсвіт! У мене таке відношення до нього.
не пацик Показати IP 19 Лютого 2016 14:51
Імітатор- посади Презедента Украіни : десятки років барига обманював людей .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus