USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Савченко наполягає на переговорах з бойовиками

14 Серпня 2016 14:59
Нардеп Надія Савченко відповіла на пропозицію стати українським послом в Москві. Вона прокоментувала, що не має належної освіти для цього. Проте, екс-полонянка продовжує наполягати на переговорах з бойовоками. З її слів, процес зрушився з мертвої точки.

Нагадаємо, на сайті адміністрації президента України з'явилася петиція, автор якої просить зробити Савченко послом України в Росії. У нардепа запитали про її готовність виконати таку місію.

«Я не дипломат, у мене немає потрібної освіти для того, щоб бути послом в Росії», - відповіла вона.

Журналісти відзначили, що і депутатом Савченко до цього не була, але це їй не заважає зараз справлятися зі своїми обов'язками. Нардеп відповіла, що депутатів обирають, а послів - призначають в МЗС. Останні повинні бути фахівцями в цій сфері, - інформує Преса України.

«Я, в принципі не можу бути послом. А депутатом - можу. Депутатом може бути і кухарка, хто завгодно може бути депутатом. І ви теж можете», - сказала Савченко.

Проте, не маючи відповідної освіти і відмовляючись від імовірної посади посла, Надія Савченко надалі впевнена у необхідності переговорів з бойовиками. В інтерв'ю українському виданню Надія Савченко зауважила, що процес зрушився з мертвої точки.

Нагадаємо, свого часу Савченко заявила, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР.

До слова, свого часу такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: ЧОГО МОЖНА ОЧІКУВАТИ ВІД НЕПЕРЕДБАЧУВАНОЇ САВЧЕНКО, - ЕКСПЕРТИ

Також Надія Савченко не виключила, що в переговорний процес з обміну полоненими може бути включена відома українська телеведуча Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Борис Богданович Показати IP 14 Серпня 2016 15:13
Вона хвора на всю голову .!!! Сепаратистів знищують , а не ведуть з ними будь - які переговори , це світова практика.
Громадянин Показати IP 14 Серпня 2016 15:28
коментар було видалено
Рома Показати IP 14 Серпня 2016 15:49
Коли вже цю н е н о р м а л ю н у, психічно неврівноважену посадять?!!!
Анонім Показати IP 14 Серпня 2016 18:43
На посла - нема освіти, а на президента освіти не треба. Панянка швидко в*ралась як подумала, що прийдеться займатись цілком конкретними справами по звільненню полонених, будучи послом. Куди легше тріпати язиком, організовувати псевдо мітинги та оголошувати голодування з вимогою до УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ звільнити заручників, ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ В РОСІЇ. Їдь під кремль і там організовуй, раз така геройка і патріотка. А взагалі, добре було б щоб ЗМІ перестали висвітлювати "діяльність" цього непорозуміння, може тоді з країни перестануть сміятися.
Петро Показати IP 15 Серпня 2016 00:03
А козачок то засланий
льотчик- оператор Показати IP 15 Серпня 2016 11:29
Як доре що її немає в вертолітній бригаді.Комбриг радіє по сьогоднішній день, разом із замом по льотній роботі
Анонім Показати IP 15 Серпня 2016 12:06
Щоб про неі не писали але до цієї думки скоро прийдуть всі бо війна потрібна лише владі.
анон Показати IP 15 Серпня 2016 13:14
та яка різниця,як і хто головне щоб настав мир.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus