USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Шкільні автобуси для захисту Кватирка: лісників «підсадили» до дітей?

9 Лютого 2017 12:24
В обласному управлінні освіти скликають спеціальну нараду, аби розібратися, з чиїх вказівок шкільні автобуси використовували не за призначенням, а саме - для довезення до обларади людей з районів для організації мітингу на підтримку начальника обласного управління лісомисливського господарства Олександра Кватирка, Тих, хто дав шкільний транспорт лісівникам, обіцяють притягнути до відповідальності.

Мітинг організували лісівники з приводу нещодавно прийнятого рекомендаційним рішенням облради щодо звільнення Кватирка з посади та з метою «відбілити» його ім’я. Нагадаємо, нещодавно депутати обласної ради ухвалили рекомендаційне рішення керівництву Держлісагентства та Мінагрополітики розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді Олександра Кватирка. Учора, 8 лютого, під обласною радою лісівників зібрали на мітинг. Організатори акції наголосили, що люди обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника. Натомість, самі ж учасники акції зізналися, що приїхали за вказівкою, і їм заборонили висловлювати власну думку з приводу рішення облради. Також зафіксували факт, що на мітинг людей привезли шкільними автобусами. А лісівники повинні були писати заяву на одноденну відпустку, щоб бути присутніми на заході.

Ситуацію з використання шкільних автобусів не за призначенням коментує Інформаційному агентству Волинські Новини начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна.

«Це ситуація, яка виходить за всі рамки. Тому ми зараз вивчаємо це питання, адже так не повинно бути, це недоцільне використання транспорту. Відповідно, сьогодні на колегію ми запросили зі Старовижівського та Ратнівського районів керівників відділів освіти. Вони повинні пояснити - як так склалося, що ті шкільні автобуси займалися не безпосередньо перевезенням дітей», - коментує Плахотна.

З її слів, в усних розмовах керівники районів вже дали свої пояснення, втім, це не знімає з них відповідальності за те, що транспорт використали не за призначенням.

«Як мені усно пояснили, ратнівський автобус, який перевозить учнів у шкільному навчально-виробничому комбінаті, не був задіяний того дня, бо був вихідний, там трудове навчання. І, нібито, вони уклали договір з лісівниками щодо оренди, хоча це теж їх не виправдовує. Щодо старовижівського автобусу, то сьогодні мені в деталях мають підготувати пояснення. Попередньо казали так: вчора був конкурс для дітей у Луцьку «екскурсоводи музеїв», мовляв, туди везли 5 чи 6 дітей, і до них доєдналися лісівники. Ніби не навмисно автобус відправили заради лісівників, але питання залишається відкритим. Тому ми докладемо всіх зусиль, і ті, хто це собі дозволив, будуть покарані», - запевняє посадовець.

Також Людмила Плахотна зауважила, що на Волині є близько 170 автобусів, і вони перебувають на утриманні районних відділів освіти чи певних навчальних закладів. Відповідно, саме вони й несуть відповідальність за доцільність використання транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
правда Показати IP 9 Лютого 2017 12:36
кватирко вже підставив неодного. це його стиль роботи
мухомор лісовий Показати IP 9 Лютого 2017 12:40
лож пздж і провокація
до Саши до мухомор лісовий Показати IP 9 Лютого 2017 12:45
Твої години на посаді начальника вже пораховані!
LOL до до Саши Показати IP 9 Лютого 2017 18:20
Хто такий Cаша і яким він боком до цієї ситуації?
Волинянин Показати IP 9 Лютого 2017 12:45
І хтось в цю ахінею вірить? Ти за кого людей маєш, Кватирко?
доктор Показати IP 9 Лютого 2017 13:11
Хто організатор-Матіюк з жовтих профспілок, Є. підстави для порушення криміналу. Три роки за несанкціон. А директорів шкіл які роблять бізнес на шкільних автобусів-З роботи,12 років роблю в галузі-а такоі корупціі ще не видів
до всіх до доктор Показати IP 9 Лютого 2017 18:38
Правильно питання всі підняті, треба проінформувати тих людей, які піднімають це питання по кватирку я їх знаю, а може й анонімно проінформую про діяльність матіюка там тим хлопам тоже буде, чим зацікавитись.
я Показати IP 9 Лютого 2017 13:29
На мою думку Плахотна хай спитається Гунчика хто дав вказівку головам місцевим РДА а ті в свою чергу начальникам відділів освіти. І звернеться до правоохоронних органів щоб Гунчика покарали за зловживанням службовим становищем.А не бла бла бла
то таки да до я Показати IP 9 Лютого 2017 17:19
а ще нехай перевірять заодно як в любомлі новопризначена начальник відділу освіти допомагає сестри заробляти гроші, підписуючи з нею угоду на поставку продуктів харчування в зош району. хіба так можна???є ж конфлітк інтересів? чи одним можна, а іншим не можна? і як вона машиною державою виділеною для сиріт, катається щодня на роботу і з роботи теж треба глянути...
Іваничівець. Показати IP 9 Лютого 2017 13:38
На нещодавніх виборах в Литовежі також використовували шкільні автобуси для підвозу виборців. В неділю. Без дозволів. Є питання до керівників.
Людмила Показати IP 9 Лютого 2017 13:40
«Це ситуація, яка виходить за всі рамки. -ПРАВДА?
Хром Показати IP 9 Лютого 2017 13:52
кватирко - це використаний папір за призначенням))). Його вже не врятують ні колісники, ні лапін, ні бондар.
Адикватний прокурор Показати IP 9 Лютого 2017 14:30
да Саня тут тобі й п..здець. Довий.. увався. Ти ще молодий,а вже так обкак*вся. Біжи бігом до Гунчика і від....с.си. Але скоро і йому велика чорна д*па.
до адекватного до Адикватний прокурор Показати IP 9 Лютого 2017 19:04
Нічого, нічого саня встиг нашинкувати зелених роздавав наліво та направо.Звідси і любов де-яких чиновників.
Саша білий Показати IP 9 Лютого 2017 15:15
Оці прихвостні Кватирка також заворушилися, бо відчувають, що може бути кінець їхньому шабашу.Підстав для звільнення більше ніж достатньо-досить глянути санітарний стан лісів та провести аудит любого лісгоспу.При цьому якщо директору треба давати 8 років, то лісникам також до 5. Ніхто, майже за рідким виключенням, не викриває зловживання,бо мимоволі всі замазані в корупції.Систему треба міняти. І для цього лише може привести контроль зі сторони громад і правоохоронців, яких треба розбудити до роботи. В кадрі відео біля ОДА зарисувався Бобеляс Борис-щось там говорив, ніби хочуть обілити лісників. Так все ясно-такий собі прихвостень і Колісника, і Мазурика і Кватирка, бо система не змінилася. а шептунів і рішал вона потребує щоразу більше. Ганьба!Слова профбоса МАтеюка треба розуміти так?"Не мішайте нам красти!" Автобуси шкільні- це, очевидно, правильно підмічено,ініціатива Голів РДА з дозволу Гунчика.Аж пнеться щоб уберегти Кватирка, видно добре маже, бо має за що.НЕгідник і запроданець, дойде і до тебе черга.
Оцінка Показати IP 9 Лютого 2017 15:37
Між мерзотниками, які примусово привезли і виставили людей на холод, є мерзота в квадраті Павло Матіюк. Мерзота!!!
до всіх Показати IP 9 Лютого 2017 17:22
Будемо працювати далі!!!! на зло всім! І не дамо волинський ліс голодранцям, які вже поклали лапу і хочуть не за що спихнути Кватирка з посади
правда до всіх до до всіх Показати IP 9 Лютого 2017 18:20
а це плимінниця колісника
до всіх ще раз до правда до всіх Показати IP 9 Лютого 2017 22:00
Це не племінниця. Це - ПРАВДА!!!!
українець Показати IP 9 Лютого 2017 17:26
підстава буває підставною
до всіх-всіх!!! до українець Показати IP 9 Лютого 2017 22:01
Наш Кватирко! Респект йому і довгих літ на займаній посаді!!!!
українець Показати IP 10 Лютого 2017 09:04
звісно. Якби кожен робітник їздив на своїй машині, то не треба було б оренди, але тоді б писали: є - значить краде всеодно. Є така приказка: "якщо тобі плюють в спину - значить ти попепереду..."
Адикватний прокурор Показати IP 10 Лютого 2017 10:30
Якби ти сказав мені це в очі то ти опинивсяби на лікарняній койці - може тоді до твоєї безтолкової голови дойде, що Кватирко *НДОН

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus