USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школи-інтернати на Волині не закриватимуть

5 Березня 2014 13:58
Скасувати рішення Бориса Клімчука про реорганізацію шкіл-інтернатів на Волині попросив новопризначеного голову ОДА депутат облради.

Запит до голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта озвучив під час 24 позачергової сесії облради, що відбулася 5 березня, депутат Сергій Іванюк.

З його слів, де-факто, питання Сенкевичівської та Володимир-Волинської шкіл-інтернатів зняті, проте він просить відмінити де-юре рішення голови ОДА про закриття або реорганізацію навчальних закладів. Зі слів депутата, це рішення досі непокоїть трудові та батьківські колективи вказаних шкіл. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 14:16
А ви перевірте,хто виховується в цих інтернатах.Де взяти гроші на їх фінансування. Там всі діти, які мають батьків і живуть в селах. Там інтереси педагогів, яких більше ніж дітей. На це закривати очі непотррібно.В інтернатах повинні виховуватися сироти, а не діти в яких є батьки, які пють, живуть на широку ногу, мало того,одержують гроші на дітей також з бюджету, а держава хай виховує їх дітей.Це несправедливо. Давайте всі будемо масово здавати дітей в інтернат.Чому одних дітей.В Сенкевичівці більше педагогів ніж дітей- це що таке. Тільки гроші одержують, а нічого не роблять.Це ж абскрд.Можливо створити один інтернат на всю область і то не назбирається дітей-сирот.Хто повинене їх утримувати платники податків.Ой ні.Люди роботи не мають, не буде кому платити податки на утримання педагогів,які добряче пристосувалися.
23 Показати IP 5 Березня 2014 18:30
не треба по сенкевичівці судити решту інтернатів. А батьків варто позбавляти прав та лишати дитячих виплат, за рахунок яких та алкашня живе. зараз більшість родить аби безбідно жити і не думати про завтра. а потім діти рано чи пізно опиняються в інтернаті. хіба вони винні? в інтернаті хоча б накормлять, одягнуть та чогось научать. краще подумали б керівники, куди тих горе батьків зібрати в одну колонію та заставити працювати. от вам і будуть кошти на утримання дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus