USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Скандальна автомийка в Луцьку знову у центрі уваги

27 Листопада 2014 15:50
У Луцьку звели автомийку без відповідних на те дозволів. Через її роботу неодноразово страждали жителі прилеглих будинків. А цього разу під час сесії міськради «вирішували» земельні питання, серед яких - та ж сама автомийка.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської ради 26-го листопада.

У переліку питань 108 пунктом був проект рішення, яким хотіли скасувати дострокове припинення права користуватися землею підприємцю Радченку. Підтримання такого проекту рішення засудив один із депутатів.

«Ми як давали дозвіл на автомийку і кафе, то не знали, що там вже була автомийка. З цього виходить, що тепер ми заднім числом це узаконюємо», - наголосив Юрій Корольчук.

Зауважимо, що автомийка розташована за адресою: Луцьк, вулиця Ковельська, 128в.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло на що скаржаться жителі будинків біля автомийки й розповідали чим вона їм заважає.

А під час засідання міськвиконкому 5-го листопада, прокурор Сергій Мазурок розповів, що нині в суді розглядається справа про скасування дозволу на виділення земельної ділянки бізнесмену Петру Радченко.

Обговоривши земельне питання, пов’язане зі скандальною автомийкою, депутати Луцькради не підтримали проект рішення «Про скасування рішення міської ради від 31.03.2014 № 57/99 «Про дострокове припинення підприємцю Радченку П.П. права користування земельною ділянкою, наданої на умовах оренди для будівництва та обслуговування гаражів на вул. Ковельській, 128в».

На підтримку свої голоси «за» дали лише 18 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Романюк Показати IP 27 Листопада 2014 17:51
Хто помив машинку - заїжджайте до сина мого в генделик на пивко!
tuareg Показати IP 27 Листопада 2014 20:18
це старі маразматичні пенсіонери, яким все заважає і неподобається катають заяви на людей котрі мають мету створити свій бізнес.
бібісі Показати IP 27 Листопада 2014 20:44
Нормальна мойка я там мив автомобіль часто обідав все було нормально може в прокуратуру дань не занесли той закрили!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus