USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стратегія розвитку Волині «2015-2020» – недієва

29 Грудня 2015 18:18
Волинь – одна з багатьох областей, яка не має державного фінансування на підтримку Програми стратегії розвитку регіону «2015-2020 років». Усе через те, вважають чиновники, що депутати надмірно захопилися передвиборчим процесом так і не довівши діло до логічного завершення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій сьогодні, 29-го грудня.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції обласної державної адміністрації Юрій Кресак розповів, що депутати минулої каденції ухвалили Програму стратегічного розвитку регіону, втім, про план реалізації заходів забули.

«Попереднє скликання ухвалило стратегію розвитку, але за план дій щодо її реалізації не проголосували, бо почалися вибори й кожен думав за зручне місце. Сьогодні Волинь – одна з не багатьох регіонів, яка не має плану заходів, відповідно, ми не можемо претендувати на державні кошти.

Немає плану заходів зі стратегії 2014-2020, щоб отримати кошти із регіонального фонду. Нам необхідно, аби обласна рада затвердила план заходів, він з липня висить на сайті ОДА, потрібно спільно з фракціями, головою облради обговорити це, щоб план заходів був спільний і його затвердили на сесії. В кулуарах говорять, що це ваш чи наш план дій, а він має бути спільним», - наголосив Кресак.

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик,своєю чергою, запевнив, що план таки ухвалять після Нового року, мовляв, на лютневу сесію обласної громади обранцям громади вже дадуть пропозиції для ухвалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 21:55
"Волинь – одна з багатьох областей, яка немає державного фінансування на підтримку" "Волинь – одна з не багатьох регіонів, яка не має плану заходів, відповідно, ми не можемо претендувати на державні кошти." Следовательно, наличие плана - это повод, а не причина, для того, чтобы не дать денег..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus