USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Тимошенко спростувала інформацію про свій візит до Росії

1 Березня 2014 21:59
Юлія Тимошенко спростувала інформацію про свій візит до Росії, - повідомляє "Українська правда".

Журналіст Української правди на власні очі бачив її о 21:30 у кабінеті №45 Верховної Ради на нараді за участі українських дипломатів та опозиційних політиків, - йдеться у повідомленні.

У коментарі Українській правді Тимошенко закликала не піддаватися на провокації РФ, не вдаватися до агресії, а натомість – закликати весь західний світ захистити Україну.

"Зараз між Україною та РФ іде не війна зброї та військ, а війна нервів та інтелекту", - заявила Тимошенко.

"Наша головна зброя – це спокій. Всі наші збройні сили – на місцях дислокації, всі об’єкти захищено. І ми сподіваємося, що західний світ включиться на захист України. В цій ситуації весь західний світ має бути в Україні, в Києві, в Лівадійському палаці в Криму і своєю присутністю має захищати Україну від агресії", - додала екс-прем'єр-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 22:02
бреше.
ГопСтоп Показати IP 1 Березня 2014 22:28
Ну прям інтилектуалка вишукалась у якої весь "інтелект" на грабіж України розрахований!:)
ВОНО Показати IP 1 Березня 2014 22:58
а хто вона така ??? Ну вміє підлабузницько хіхікати на тупі жарти Путіна, але таких в ньго є тисячі і ще плюс одна нічого не важить
Хто така видно Показати IP 2 Березня 2014 00:10
Дорогы МОЇ: http://www.youtube.com/watch?v=_NqNsHKSRAU
Волинянка Показати IP 2 Березня 2014 08:20
Вже вилікувалась? Здорова? Чому нами мають керувати хворі ? Фізично хворі не біда. Морально хворі -так!!!! Люди Ви думаєте Вона змінилась-ні. Аферисти всі лагідні, добрі, співчутливі. А що виробляють? Нехай з тьотою , дочкою та майбутнім зятем ідуть і працють в Дніпропетровську в своїх шикарних маєтках (поки ще не забрали, не конфісківали). А ми їм щиро дякуємо, і нехай не чудять більше-хворі (самі знають на що і в якому місці).
Він - це Украінець Показати IP 2 Березня 2014 08:43
Ти злодійка і аферистка . Скільки ти будеш грабувати і нищить Украіну. Геть з нашої землі су- а .
Українка до Він - це Украінець Показати IP 2 Березня 2014 10:03
Бавилися в політику. Народу пудрили мозки. І думають дальше так буде? Ні!!! Не вмієш чесно працювати для народу - ДО ПОБАЧЕННЯ!!!! Так, як "Партія" скаже народу вже до ДУПИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus