USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко відповіла на звернення щодо дій Кіндера

15 Грудня 2016 12:08
Голова Громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк отримав відповідь від Юлії Тимошенко на звернення з проханням дати оцінку правовій та морально-етичній поведінці ковельського міського голови та очільника Волинської обласної парторганізації «Батьківщини» Олега Кіндера.

Так, 28 жовтня 2016 року Микола Печенюк надіслав звернення голові депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України Юлії Тимошенко з проханням втрутитися й дати оцінку правовій та морально-етичній поведінці мера Ковеля та очільника Волинської «Батьківщини» Олега Кіндера.

Текст звернення та з інші подробиці стосунків міського голови і громади

Голова Громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк отримав відповідь від Юлії Тимошенко. Нижче – повний текст відповіді, а також її копія.

"Шановний Миколо Васильовичу!

Хочу висловити Вам щиру подяку за небайдужість до життя і проблем рідного міста. Переконана, що ефективна співпраця влади з громадськими організаціями є невід’ємною умовою успішної роботи будь-якої владної структури, зокрема міської влади.

У зв’язку з вищевикладеним, керівництвом партії уважно розглянуто Ваше звернення щодо ситуації у відносинах між Громадською радою м. Ковеля і міським головою. Зважаючи на зазначені у Вашому листі факти і пропозиції, міському голові Кіндеру О.О. доручено провести зустріч із представниками Громадської ради м. Ковеля з метою налагодження співпраці, спрямованої на користь громади м. Ковеля, та вирішення її проблем".

Ковельський міський голова Олег Кіндер довго не роздумував і миттєво зреагував на доручення Юлії Тимошенко, а саме: днями має намір провести збори Громадської ради ... при ковельському міському голові...

Одразу звертаю увагу на те, що Громадська рада при ковельському міському голові припинила свою роботу у грудні 2015 року, а тому, протягом року не збиралась на збори (засідання) ні одного разу.

В який спосіб і з посиланням на який закон, в тому числі - з якою метою, має намір реанімувати Громадську раду при ковельському міському голові Олег Кіндер - знає лише він.

Джерело: artushenko.blogspot.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ковель Показати IP 15 Грудня 2016 12:15
кіндер наш мер і ми його обирали. але ми не винні
до до Ковель Показати IP 15 Грудня 2016 14:09
так,так ваш, - а може Івахівській?
поченюк Показати IP 15 Грудня 2016 13:43
барига і негідник Кіндер кладе асфальт у мороз і розкрадає бюджетні кошти. коли це припиниться??
Ковель Показати IP 15 Грудня 2016 19:07
народу байдуже явка 37 відсотків (охлос)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus