USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бюджетна комісія міськради – проти розширення штату «Спорту для всіх»

26 Вересня 2016 15:34
Низку зауважень членів бюджетної комісії міськради викликала ініціатива збільшення кількості працівників КЗ «Спорт для всіх».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 вересня.

Як пояснила директор комунального закладу «Спорт для всіх» Наталія Назарук, у штаті закладу зараз працюють 11 осіб з передбачених 15. У закладу є 8 приміщень, тож, щоб ефективніше проводити роботу з мешканцями мікрорайонів, необхідні додаткові штатні одиниці. Так, просять додати тренера з шашок, який не буде прив’язаним до певного приміщення, провідного професіонала для роботи з особами з обмеженими можливостями, який працюватиме по проспекту Грушевського, 12. Також на роботу планують взяти працівника, який здійснюватиме проведення електронних закупівель у програмі «Prozorro» та працівника, який відповідатиме за здійснення ремонтних робіт у приміщеннях комунального закладу та спортивних майданчиків у дворах, відновленням яких займатимуться. Для 4 нових ставок просять виділити цьогоріч 32,46 тисячі гривень.

Член комісії Григорій Пустовіт відзначив, що під час затвердження штатного розпису закладу йшлося про нових тренерів, а не про людину, яка займатиметься закупівлями.

У підсумку, вирішили спрямувати пропозицію на розгляд та вивчення міського голови, аби той дав оцінку доцільності збільшення штату комунального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кекс Показати IP 26 Вересня 2016 15:39
а чим може "поживитися" бюджетна комісія від "Спорту... " ???-тому й "запретить"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus