USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розпочалися великодні спортивні заходи для дітей. Фото

12 Квітня 2023 19:35
«Сильна молодь – це сильна нація», – таким принципом керувалися комунальний заклад «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», організовуючи в Луцьку серію спортивних заходів, приурочених великоднім святам. Заходи триватимуть протягом двох тижнів у різних мікрорайонах міста.

У середу, 12 квітня, на майданчику школи № 11 провели перші «Веселі старти» для дітей. У них взяли участь понад 30 дітей різного віку.

Як розповідають організатори, кожен спортивний захід починатимуть із хвилини мовчання, аби вшанувати полеглих військових, та виконання Державного Гімну України. Далі проводять руханку, щоби підготувати тіло до навантажень і запобігти травмам. До участі в спортивних заходах долучаються здебільшого діти із прилеглих до місця проведення будинків, тому вирішили проводити їх у різних мікрорайонах Луцька. Додають: так охоплять більше дітей.
Для учасників підготували п’ять видів естафет. Крім того, юні спортсмени могли повправлятися зі скакалкою, пограти у футбол та побігати. Усе це вони робили під пильним наглядом провідних працівників КЗ «Спорт для всіх», які стали не лише суддями, а й давали підказки та допомагали подолати перешкоди. Після цього всі дітлахи отримали солодкі подарунки.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода привітала всіх присутніх із великодніми святами та побажала учасникам змагань докладати максимум зусиль для розвитку нашої держави в майбутньому. Також вона закликала оплесками подякувати військовим, які оберігають Україну.

«Ми не повинні забувати про тих, завдяки кому маємо змогу змагатися та тренуватися. Наші військові, ризикуючи життям, захищають країну. Вони роблять дуже багато, а ви маєте докладати зусилля до того, що у ваших силах. Ви повинні старанно вчитися, займатися фізичними активностями, тренуватися та розвиватися, аби їхній внесок був недаремним. Таким чином ви станете найкращими людьми найкращої країни», – звернулася очільниця Фонду до дітей.
Директорка КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук розповідає, що пріоритетом закладу є виховання сильної та здорової нації. А подібні заходи, за її словами, ще з юних літ привчають дітей до здорового способу життя.

«Вчителі фізкультури та ми, Луцький міський центр фізичного здоров’я населення, залучаємо дітей до масових рухових активностей. Адже сильна молодь – це сильна нація. Саме тому ми робимо ці заходи. Ми дякуємо Фонду Ігоря Палиці за те, що підтримує нас у таких ініціативах. Так діти покращують свою фізичну форму, а ми разом популяризуємо здоровий спосіб життя і боремося за те, щоб за своїми вчинками вони були на такому рівні, який буде зразком для інших держав», – підсумувала Наталія Назарук.

Читати ще: Змістовне дозвілля: у Луцьку – шаховий турнір серед дітей. Фото
Додамо, що наступні «Веселі старти» проведуть 13 квітня о 15:00. Локація – спортивний майданчик на вулиці Кравчука, 26.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus