USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі представили нового голову РДА

8 Квітня 2014 12:02
Нового голову Ковельської районної державної адміністрації Юрія Поліщука представили сьогодні у місті залізничників. Представлення провели голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт разом із заступником голови обласної ради Ігорем Гузем.

«Обласна державна адміністрація ставить наступні завдання голові Ковельської райдержадміністрації. Завдання «номер один» – це позбавлення корупційної складової всіх органів влади. Це те, що ми можемо зробити сьогодні, що не вимагає матеріальних затрат та великих зусиль для чесних і справедливих людей… Юрію Петровичу, я не сумніваюся у вашій принциповості, послідовності, переконливості. Друге завдання – це кадрова реформа. Ті люди, які заплямували себе корупційними діяннями, керівники, відносно яких є сумніви щодо таких діянь, – від них треба позбавлятися. Як кажуть: «Дружина Цезаря – поза підозрою». Будьте добрі, не ганьбити цю владу, не кидати на неї тінь», – сказав у напутньому слові волинський губернатор.

Як твердить голова ОДА, треба розібратися із керівниками, які під час подій на Майдані показали себе апологетами, захисниками кривавого режиму Януковича, особливо з тими, хто у найважчі дні революції не хотів вийти з Партії регіонів та не засудив дії Януковича. «Треба перевірити кожного!» – наголосив голова ОДА. І додав, що «не має бути жодного керівника, який би обтяжував нашу владу».

«Юрію Петровичу, ще одне завдання – це наповнення бюджету, робота наших підприємств, підтримка сільського господарства, одноосібників, тих, хто найповнює бюджет. Не просто не заважати, а підтримати, допомогти створити умови, щоб люди могли нормально працювати», – заявив Григорій Пустовіт.

«Я готовий до того, щоб братися за роботу і спільно з вами проводити всі зміни, які ми декларували, за які ми боролися… Мене абсолютно не старшить – на який час я прийшов. Набагато більше турбує, що корисного я зроблю за цей час для громади», – розповів Юрій Поліщук у своєму виступі.

Юрій Поліщук став шостим головою Ковельської РДА за останніх 10 років. До нього райдержадміністрацією керували: Віталій Карп’юк (серпень 1995 р. – листопад 2004 р.), Вадим Грищук (березень 2005 р. – червень 2008 р.), Валентин Скуба (липень 2008 р. – квітень 2010 р.), Іван Смітюх (квітень 2010 р. – листопад 2012 р.) та Сергій Матяшук (січень 2013 р. – березень 2014 р.).

ДОВІДКА:
Юрій Поліщук. Обраний депутатом Ковельської районної ради по багатомандатному виборчому округу за виборчим списком Ковельської районної організації Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Член партії ВО «Свобода». Голова постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, забезпечення законності, боротьби із злочинністю.
Народився 13 лютого 1975 року в с. Облапи Ковельського району Волинської області. Громадянин України.
Освіта вища. З 1992 – 1997 року навчався у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю історія. Кваліфікація: історик, викладач історії. У 2009 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Спеціальність: державне управління, кваліфікація: магістр державного управління.
Трудова діяльність. З 1996 по 2001 рік працював учителем історії в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Скулин.
З 2001 по 2006 рік працював на посаді директора загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Бахів.
В травні 2006 року був обраний заступником голови Ковельської районної ради і пропрацював на цій посаді до липня 2008 року.
З 2008 року по теперішній час працював заступником начальника відділу освіти Ковельської райдержадміністрації.
Громадська діяльність. Депутат Ковельської районної ради V скликання.
Сімейний стан. Одружений. Має двох синів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ковель Показати IP 8 Квітня 2014 12:37
Це піз..ць, області, країні ...ПОВНИЙ!!! Керувати областю будуть вчителі, після ВДУ! Який досвід, які знання, ну зато як не свободівець, то бютівець! Тепер хай скажуть, що раньше регіони одні були скрізь, і кого не буть пропихали на посади, аби свої були! Зараз не те? люди ви це хотіли, для цього стояли на майдані!!! Який з нього керівник, з сільської школи в керівники району.....дибілізм! Страна ідіотов...(((((((((((((
ковельчанин до ковель Показати IP 8 Квітня 2014 21:32
Ви б ще чули, що Пустовіт моро...казав на тому представленні...:) Це ні в які рамки не вписується, ці салдафонські виступи, відразу видно що замполит!:) Людина взагалі не уявляє, що повинні робити голови РДА в області! Він уявляє одне - як організувати адмінресурс, щоб свою Юлю у Президенти вивести! Людоньки - регіоном повинна керувати грамотна людина, яка має за плечима досвід організаторської роботи з людьми, на підприємствах тощо, а не тільки вміти наказувати як в армії і казати людям, що все повинні робити без грошей, а потім казати щоб корупції не було? Ніякої логики немає у цього керівника області! Це повна ганьба!!!
Ковель до ковельчанин Показати IP 8 Квітня 2014 22:04
Це факт!!! кожен повинен робити своє діло, не з сільських шкіл у голови районів йти, що вони вміють, що знають одним словом нема ...нема слів! Це шлях до краху......(((
ось Показати IP 8 Квітня 2014 13:01
А чому гузь дивиться на присутніх як солдат на вош, надутий як сич?
до до ось Показати IP 8 Квітня 2014 13:14
він як кашпіровський ,дае установку,або улюблена не ......)
лікар до ось Показати IP 8 Квітня 2014 20:48
бо в нього закреп
Юля Показати IP 8 Квітня 2014 16:56
Гузь дивиться на людей як на бидло...Чому він не займається активною діяльністю заради людей ..тільки посади ділить...В Україні народ головний а не самовисувані бандити
Волинянин Показати IP 8 Квітня 2014 17:14
Це Вам волиняни "подарунок" від Турчинова з подачі Віті Олійника (є таке чмо зараз у Києві), . Сьогодні цей Олійник, політичний карлик від "Батьківщини", рекомендував свого однокурсника по педінституту (історичному ф-ту). Турчинову, а той його призначив. Так само він призначив за рекомендацією Олійника і Пустовіта. Звичайно що більш нефахової влади ще не було на Волині. Але й Крим ніяка влада ще просто так не віддавала! Як працюватимуть і що залишається робити таким непрофесійним "керівникам"? Ясно що - створювати видимість роботи, а нам брехати і дурити., Влада за ради влади, або за ради особистого збагачення. Це ганебно, сумно і повністю розчаровує...
Микола Показати IP 8 Квітня 2014 17:26
Ну да. Просто одне чмо тягне в своє коло друге чмо і утворюють хоровод. Так збираються чмошники до купи, а ми просто слухаємо і спостерігаємо за цим хороводом, який лише вигукує: "Батьківщина".
Саша Показати IP 8 Квітня 2014 18:17
Зверніть увагу! У цього Пустоцвіта нема лоба...
Маша до Саша Показати IP 8 Квітня 2014 21:40
Він так часто "честь" віддавав в армії, а потім БЮТоботам, що стер того лоба!:)))
Останні новини Показати IP 8 Квітня 2014 18:25
Про що так домовляються Пустовіт і Кіндер? За достовірною інформацією з Києва: ковельський Kinder-сюрприз претендує на посаду керівника виборчого штабу Тимошенко на Волині. Це ж треба! Невже у самому Луцьку нема достойних людей, які на президентських виборах будуть представляти в області Юлю?
сьогодення до Останні новини Показати IP 8 Квітня 2014 21:36
А нас Рать хто буде ту Юлю тут представляти!!!
Хіба так можна? Показати IP 8 Квітня 2014 18:40
Як написав сайт Рrokovel: 1.Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт попросив присутніх допомагати Юрію Петровичу в непростій його справі, щоб він «кожного разу відчував підтримку колег і тверде їхнє плече». 2.Заступник голови Волинської облради Ігор Гузь теж пообіцяв очільнику районної влади, що він «може розраховувати на однозначну підтримку керівництва облради». 3.Голова райради Ігор Верчук пообіцяв всебічну підтримку новопризначеному керівникові адміністрації. Він побажав Ю. Поліщуку успішної і плідної праці на новому місці, і щоб «люди вас визнали як керівника Ковельської райдержадміністрації». Судячи з фотографій на представленні був також міський голова Ковеля Олег Кіндер. Навіть про щось перемовлявся з Пустовітом. Але про напутні слова Олега Кіндера своєму колезі, керівнику Ковельського району Ю.Поліщуку, в статті ні слова. Кіндер що, не привітав нового голову РДА? Навіть пари-трійки добрих слів не побажав хоча б по протоколу?
Kinder-інформ Показати IP 8 Квітня 2014 18:48
Роз'яснюємо, що ставлеником мера Олега Кіндера на посаду голови Ковельської РДА був секретар міськради Михайло Гетьман, який пролетів мимо цієї посади через приховані у декларації про доходи власні статки. Просимо припинити третирувати Олега Олексійовича з приводу того, що він категорично відмовився вітати Юрія Поліщука.
Павло до Kinder-інформ Показати IP 9 Квітня 2014 14:57
Ні, Кіндер не виступав, не бажав...
Волиняни Показати IP 8 Квітня 2014 21:39
Ви вже самі зганьбили і владу, і країну, життя стає нестерпним, платять копійки, ціни страшні і ще патякають про патріотизм, бездарі, гнів людський буде страшним, начувайтеся!
Ковель Показати IP 8 Квітня 2014 21:42
В президії зібрались ідіоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus