USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі збудують асфальтний завод. Поки у борг

8 Травня 2014 14:30
У місті залізничників планують збудувати асфальтний завод, причому вже до кінця поточного року. Зі слів ковельського мера Олега Кіндера, введення в експлуатацію нового підприємства має вирішити проблеми з якістю міських доріг.

«Дасть Бог, якщо запустимо асфальтний завод в цьому році, то зробимо по всьому Ковелю гарні дороги і ремонт. Але є питання казначейства. Сама основна проблема, що місто Ковель має кошти. Ми маємо дуже багато коштів на будівництво та ремонт доріг. І сьогодні питання стоїть, що, слава Богу, ми розрахувалися за 2013 рік не «живими» грошима, а податками та іншими платежами до місцевого державного бюджету. А щоб сьогодні запустити асфальтний завод потрібно, мінімум, цистерну бітуму придбати, щебінь і все остальне. Тобто на виконання будівельно-монтажних робіт для будівництва доріг до 80 відсотків – це будівельні матеріали», – каже Олег Кіндер.

У цьому контексті Олег Олексійович також розповів, що днями був у Києві на представницькій зустрічі з віце-прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, де говорилося про роботу казначейства та фінансування територіальних громад.

«Гройсман пообіцяв, що, завдячуючи залученню зовнішніх позик, це кредит МВФ та інших інституцій світових, ситуацію виправимо до кінця червня. Травень – червень мусимо потерпіти. Але помалесеньку ми щось робимо. Ми запросили не тільки своїх виконавців, але й луцькі фірми, інші будемо зараз запрошувати, щоб поки що вони працювали нам в борг. Отож, питання по дорогах – давайте потерпимо», – зазначив Олег Кіндер.

Де саме буде знаходитися у Ковелі асфальтний завод – градоначальник не уточнив. Невідомі й «запрошені» фірми з Луцька, які працюватимуть «на ковельчан» у борг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
спостережливий Показати IP 8 Травня 2014 15:17
хто нами керуе..ВІН думае що асфальт буде дешевше --бітум плюс щебінь ногами замісив і-асфальт один мер в Нововолинську вже робив тролейбусну лінію.санітарні норми відстані ВІД ЖИТЛА. підводка газу електроенергіі дорога --навіщо це для бюджету.ЗАМОВИВ.-ВЗЯВ -ПОЛОЖИВ-ПРОКОНТРОЛЮВАВ-ВЗЯВ ВІДКАТ І СПОКІЙ. ДУРЕПИ -ВЖЕ БУДУВАЛИ СМІТТЕПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД
vit Показати IP 8 Травня 2014 15:27
У Ковелі 2 а/бетонних заводи не працюють, немає матеріалів.Про який НОВИЙ завод йде мова, хто фальшивить?
фінансист Показати IP 8 Травня 2014 18:04
Прочитав висловлювання Кіндера і не можу второпати: чи він справді дурень, за якого люди жартома проголосували, чи просто прикидається? "Сама основна проблема, що місто Ковель має кошти" То заберіть гроші - і не буде жодних проблем, в тому числі "основної"!
123 Показати IP 8 Травня 2014 18:22
готовий завод соіть в старовойтово дайте людям роботу , а відкати при будівництві ото ваша тема , хоча хто нас вас буде питати ,о такі керівники доведуть нас до ручки-- СЛАВА УКРАІНІ -
123 Показати IP 8 Травня 2014 18:30
ДОРОГИ ПОТРІБНО РЕМОНТУВАТИ ЯКІСНО ,А ВАМ КЕРІВНИКАМ МІСТА ПОТРІБНО ОСОБИСТО КОНТРОЛЮВАТИ ЦІ РОБОТИ -А ЗБУДУВАТИ ЗАВОД ВИ МОЖЕТЕ ТІЛЬКИ ДЕ ВЗЯТИ СПЕЦІАЛІСТІВ НА ВИРОБНИЦТВО
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 20:31
В районі м'ясокомбінату в братів Кіндерів вже стоїть майже готовий завод. Лишилось тільки грошики з бюджету міста відмити
ковельчанин Показати IP 8 Травня 2014 21:23
завод є, грошей нема.. Славік перегнув... Кіндер теж...
Анонім до ковельчанин Показати IP 9 Травня 2014 07:24
кіндер перегнув. для чого ляпати таке язиком?
ковельчанину Показати IP 9 Травня 2014 09:28
Як нема грошей? Кіндер сам каже- "Ковель має кошти. Ми маємо дуже багато коштів на будівництво та ремонт доріг"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus