USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Волинську землю віддали донецькому заводу

31 Серпня 2020 17:54
Асфальтному заводу «Данко», що поблизу села Озеро Ківерцівського району, постскриптум виділили два з половиною гектари землі. Цей славнозвісний завод з’явився якраз з приходом на Волинь нового губернатора Юрія Погуляйка. І не без скандалів, бо ж звели підприємство без жодних дозволів. А зараз цю структуру хочуть узаконити, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Голова Волинської обласної державної адміністрації підписав розпорядження про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТЗОВ «Сєвєродонецький асфальтний завод».

Читати ще: Чому волинські дороги ремонтує фірма з Донецька?

Завод «Данко» – це, фактично, дочірня фірма сєвєродонецького заводу. Адже два ТЗоВ зареєстровані за однією адресою в Києві. І мають одного й того ж бенефіціара – Чумак Валентину Миколаївну, яка родом з Макіївки Донецької області. Ну і фізично обидва ТЗоВ розташовані біля села Озеро Ківерцівського району на тому ж таки місці.

Читати ще: Фірми керівника «Служби місцевих доріг Волині» звинувачували в тендерній змові

Те, що завод «Данко» незаконно побудований, не стало на заваді, щоб він вигравав тендери на солідні суми. Такі тендери курує державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», яке очолює чиновник знову ж таки з Донецької області Ігор Свиридов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
адвокат Показати IP 31 Серпня 2020 18:03
...постскриптум виділили?А це як?
волиняка Показати IP 31 Серпня 2020 19:02
Як віддали,так і повернуть.Нова влада на повідку в Погуляйка йти не буде.Це точно.Слуги на виборах отримают_ВЕЛИКИЙ НУЛЬ.І після Нового року за Погуляйком тільки засмердить!!!!! Це також точно!!!!1
Фізкульт привіт Показати IP 31 Серпня 2020 19:06
У школі села Холонів на Горохівщині планують збудувати спортивний майданчик зі штучним покриттям. Відповідний тендер оголосив відділ освіти, культури, молоді та спорту Горохівської РДА. Сума тендеру складає 1 452 265 гривень. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 7 вересня. У роботи входить: облаштування спортивного майданчика 40х20 метрів, малі архітектурні форми (встановлення волейбольних сіток, баскетбольних кілець, футбольних воріт та іншого), огородження футбольного поля та благоустрій.
Лучанин до Фізкульт привіт Показати IP 31 Серпня 2020 20:32
За такі гроші можна не одну хату побудувати. А не майданчик 40*20 метрів. І точно тендер виграє потрібна фірма
Бандерівець Показати IP 1 Вересня 2020 00:10
Крадуть не ховаючись.Асстанавітєсь...(В.Ф.ЯНУКОВИЧ)2014рік.
Патріат Показати IP 2 Вересня 2020 11:36
Молодці вміють працювати. Так і далі ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus