USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку планують створити нову структуру міської ради

2 Грудня 2015 16:30
Депутатам запропонують затвердити нову структуру міської ради: частину структурних підрозділів обіцяють ліквідувати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 2 грудня.

Депутати розглядали питання щодо призначення заступників Луцького міського голови.

Голова комісії Андрій Козюра запитав міського голову Миколу Романюка, яку реструктуризацію той планує провести у міськраді (щодо управлінь та департаментів). Він звернув увагу на те, що під час цієї каденції пропонується п’ять, а не чотири заступники міського голови і запитав, чи не викликатиме призначення п’яти заступників під час кризи нарікань громади міста та звинувачення у роздуванні штатів.



Микола Романюк відповів, що під час наступної сесії міської ради, відповідно до чинного законодавства, потрібно затвердити нову структуру. З його слів, вона буде оновленою – деякі структурні підрозділи будуть ліквідовані, деякі – об’єднані, також створять декілька нових підрозділів. Щодо збільшення кількості заступників, він запевнив, що вона не призведе до збільшення витрат. Натомість мер пообіцяв скорочення штатних одиниць у міській раді.

Члени комісії рекомендували міській раді підтримати усіх претендентів на посади заступників міського голови, окрім Сергія Григоренка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Чурило Показати IP 2 Грудня 2015 16:58
Розподіл сфер впливу в міській раді, а "кеш" спільний. Ну як можна скорочувати простих людей, а набирати собі заступників? Романюк розуміє, що це його остання каденція, тому робитиме, що захоче
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 20:21
Романюк залежний. Є депутати, які і правлять бал. Але виконком із 19 чоловік - це не повороткий орган, не мобільний - кворум зібрати буде весь час. проблемно. Це не розумно - цей партійний підхід тре а переглянути. Ну а по Григоренку - хай потрясеться, що посіяв - те мусить пожати. Симпатії депутатів та і багатьох інших лучан не на його стороні. До влади його допускати не можна......
Луцьк до Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 22:22
Про виконком це дійсно смішно..ая щось не вкурсі розкажіть хтось про Григорнка чим він прославився...
Сусід Показати IP 2 Грудня 2015 22:09
Григоренко ч*о його треба гнати і як дальше тим краще.............,,,,
Ватсон Показати IP 2 Грудня 2015 22:30
Треба розігнати, тобто скоротити, всіх службовців ради, а залишити лише голову та його заступників. От тоді буде толк і всі побачать, яке високоефективне в нас керівництво міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus