USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку досі зачищають поламані дерева після зливи

5 Липня 2016 11:05
На вулиці Рівненській зрізають дерева, інформує видання ВолиньPost. Відтак, мешканці хвилюються, чи бува не почалася на вулиці чергова зачистка напередодні реконструкції.

Нагадаємо, минулого тижня комунальники зрізали цілком здорові дерева на вулиці Лесі Українки. Мотивували вони це тим, що має відбутися реконструкція вулиці, а для цього її треба зачистити від зелених насаджень.

Згодом, на вихідних, позрізали дерева по проспекту Перемоги та на вулиці Винниченка, аби облаштувати кишеню для заїзду громадського транспорту на зупинці.

І вже за декілька днів, зрізати дерева почали на Рівненській. Урешті, це теж лучан обурило.

Як пояснив директор депаратменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини: це не зачистка території під реконструкцію, як на вулиці Лесі Українки чи по проспекту Перемоги, а ліквідація наслідків негоди. Адже внаслідок сильних вітрів, днями одне дерево під впливом стихії розкололося і комунальники його зачищають, аби люди не наражалися на небезпеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
взагалі абарзєлі Показати IP 5 Липня 2016 11:55
Поломані дерева на Рівненській то пів біди, от якщо вирішили на Лесі Українки дерева зачистити то допустити цього не можна точно. Невже і на тому нєлюді хочуть бабло заробити :/
Пакус Показати IP 5 Липня 2016 14:57
Ск*тини, годину назад позрізали здорові гарні дерева на Соборності!!! Є фото! На крики і прохання місцевих - пояснили шо дерева трухляві. Коли дерева попадали виявилось , що крім того , що вони не те що не трухляві, а й молоді! Ск*тини, ні дерев, ні дит.майданчиків , ні нових насаджень!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus