USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку гаряча вода у вихідні - розкіш не для усіх

28 Жовтня 2014 09:02
У п’ятьох житлових помешканнях, що у районі сороковому у Луцьку, гарячу воду на вихідні подають невчасно – із запізненням в один день, або й зовсім не вмикають.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня, повідомив секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

З його слів, у п’ятьох будинках з даховими котельнями люди протягом суботи не дочекалися гарячої води. Так, отримати гарячу воду із кранів лучани змогли лише в суботу увечері.

На це директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький відповів, що, згідно із прогнозами погоди на наступний тиждень, комунальники ще встигнуть вирішити це питання і при потребі провести ремонтні роботи.

А Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що часто проблеми з опаленням трапляються через те, що лучани не хочуть пускати комунальників у власні помешкання.

«Треба попереджувати тих людей, що, якщо вони не пускають працівників жеку, нехай будуть без тепла», - звернувся він до «непокірних» лучан.

Також він зазначив, що якщо протягом доби до міськради надходить 130 звернень, що стосуються комунальних послуг та ЖКГ, то комунальникам варто визначтесь з черговістю та пріоритетністю виконання заявок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
вітя Показати IP 28 Жовтня 2014 09:26
коментар було видалено
читач Показати IP 28 Жовтня 2014 09:27
Не треба ля-ля пане мер! Де знайти тих комунальників якщо і воду і опалення дають на вихідні???!!!
my_gift Показати IP 28 Жовтня 2014 09:38
А в окремих квартирах нема ні опалення, ні гарячої води...
ярослав Показати IP 28 Жовтня 2014 09:43
писати можна багато а толку мало. І дивно чому видаляти коментарі які дійсно правильні. Правда в очі коле
DED Показати IP 28 Жовтня 2014 09:52
Шановні друзі! Ви пообирали до ВР людей гірших за регіоналів, ви привели до влади аферистів, бандитів та зеків? Країна на межі краху! Усім вам дякуємо за те, що зберегли те, за що стояв ваш Євромайдан! Такими гарними нас якраз у Європі і чекають! З.И. Цікаво, а хто сказав, что ЄС - це добре? ТОму треба побувати у Румунії та Болгарії, поспілкуватися з пенсіонерами, молоддю, середнім бізнесом...
Анонім до DED Показати IP 28 Жовтня 2014 09:56
Да нехай радіють з голою ду...ю і Лапіним у ВР, а той похіхікає, як людей дурнув і мерзніть далі, так само як і Гузь! От повибирали...:(
Просто мама Показати IP 28 Жовтня 2014 10:01
Для чого лаяти місцеву владу. Ви ж прекрасно знаєте який зараз час. Давайте терпляче переживемо це. В 1999 році вечорами вимикали електроенергію взимку, пережили ж, і давно забули про це. Мій брат живе на Закарпатті, так в них холодну воду подають тільки в п'ятницю, суботу та неділю, гарячу не подають взагалі.
Лучанин08 до Просто мама Показати IP 28 Жовтня 2014 10:41
А для чого тоді місцева влада, яка не вирішує проблеми мешканців. Ми їх для цього обирали - і вони за це повинні нести відповідальність. Де ви бачили щоб в Європі нараховували плату за послугу яку не надають. А що в нас: води немає - плати, світла немає - плати, зараз тепла немає - все одно плати. І немає значення є лічильник, чи немає - законодавством передбачено цілодобове надання послуги. А я як споживач хочу користуюсь, а хочу ні. Це радянський підхід - важкий час - давайте потерпимо. Уже 23 роки терпимо - Вам ще не набридло терпіти.
анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 10:19
Якщо гаряча вода подається усього 2 дні в тиждень, то й комунальники мали б працювати у ці дні. А то нема води, нема й комунальників. Розказує Романюк байки. А так виходять у них ліві гроші. Води нема, а гроші нараховують.
Іван Показати IP 28 Жовтня 2014 11:43
ДКП "Луцьктепло" , котельня на 40а кварталі , ВКФ "Луцькондитер" , Волиньгаз і багато інших об"єктів належать Єремеєву І.М. Питати потрібно в нього! А Романюк в нього на роботі, як і багато інших чиновників-хабарників. Ситуація в Луцьку нічим не відрізняється від Донецька.
Лучанин08 Показати IP 28 Жовтня 2014 12:06
Формально підприємство поки належить громаді міста, хоча там вже давно керують представники Єремєєва. Немає значення хто є власником - головне щоб той власник виконував свої зобовязання і закони України. Щоб коли у мене холодні батареї я телефонує в Луцьктепло, то вони приїзджають і вирішують проблему у визначені терміни, а не відхрещуються від неї. Всі проблемні питання, через бездарні рішення мера, передали до ЖЕКів. Єремєєв чи хтось інший пролобіювали це в міській раді, бо навіщо їм на їх підприємствах такі проблеми. Нехай місто зі своїми ЖЕКами розбирається з мешканцями. А як працюють ЖЕКи ми всі знаємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus