USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку представили нового прокурора

13 Травня 2014 11:33
З новим прокурором міста «познайомив» народних обранців та представників ЗМІ Луцький міський голова Микола Романюк.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах мерії сьогодні, 13 травня.

Так, посаду новопризначеного прокурора Луцька зайняв Андрій Кучер.

Разом з тим, міський очільник вручив грамоти з нагоди дна народження начальнику господарсько-технічного відділу Луцької міської ради Ігорю Давидову та начальнику управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігорю Ващенюку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, наказами виконувача обов’язків Генерального прокурора України Олега Махніцького від 07 травня 2014 року прокурором міста Луцька призначено старшого радника юстиції Андрія Кучера.

Тоді ж прокурором міста Нововолинська призначили радника юстиції Олександра Шпоту, прокурором Локачинського району – радника юстиції Ольгу Новікову, прокурором Турійського району – радника юстиції Віктора Гарбуза, прокурором Ківерцівського району – молодшого радника юстиції Олександра Синюка.

До призначення на нову посаду Андрій Кучер працював прокурором Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Файл Показати IP 13 Травня 2014 11:35
Така "голосна" назва статті, а по суті одне речення. Для громади цікаво хто що такий..!!
Віталій Показати IP 13 Травня 2014 12:47
Два роки тому рівненська преса писала про 24-річного працівника прокуратури СИНЮКА з Волині, який 19 травня 2008 року збив двох жінок на пішохідному переході біля парку Шевченка. Тоді 45-річна Валентина Назарук та 51-річна Тетяна Бондарчук водночас потрапили в реанімаційне відділення Рівненської міської лікарні. Одна з потерпілих працювала вахтером, а інша оператором дитячого атракціону в об’єднанні парків. Одна з жінок пролетіла понад 50 метрів, інша — понад 20. Обидві отримали численні травми. Як наслідок, 51-річна Тетяна Бондарчук померла в лікарні. Ось як про це ДТП говорили в пресі: «Працівники ДАІ кажуть, що водій їхав з київського напрямку. Він не врахував дорожньої ситуації. Збивши жінок, втікати не став, а зупинився на місці пригоди та викликав швидку допомогу. На місце ДТП виїхав прокурор міста Рівного Роман Федик, бо з’ясувалося, що водій Олександр Синюк є прокурорським працівником Волинської області. Свідкам видалося, що водій був у нетверезому стані. Сам Олександр і не приховував, що пив, проте запевнив, що це було ще задовго до ДТП, мовляв, випив 50 грамів спиртного ще у неділю вранці»
Дмитро Показати IP 13 Травня 2014 14:01
Знаю Кучера особисто. Як працівник прокуратури він надто слабий для міста ЛУцька.
лучанин Показати IP 13 Травня 2014 14:09
Скільки вже можна писати одні і тіж статті. Кучера завтра в двс представляють пишіть знову.
565 Показати IP 13 Травня 2014 14:10
Кучер грамотний і сильний керівник, головне абсолютно некорумпований. Важко знайти такого керівника у наш час. Це просто заздрість. Спитайте думку колег
До розумного до 565 Показати IP 13 Травня 2014 17:04
Ну ти і загнув про розумного керівника, а ще більше посмішив "важко такого знайти". Він в Камені-Каширському ледь тягнув роботу, а в Луцьку що він буде робити. Чим думає Коцура коли робить призначення, така думка що не головою точно.
565 до До розумного Показати IP 13 Травня 2014 18:34
Час покаже як тягнув, і як працював, і як працюватиме, отоді поспілкуємось. А критикувати завжди легше всього
василь Показати IP 13 Травня 2014 14:12
А коли в новинах було про призначення прокуоорів постих нас головний цікавить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus