USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку оновили комісію з питань використання резервного фонду бюджету

18 Червня 2015 12:15
У Луцькій міській раді затвердили новий склад комісії з питань використання резервного фонду бюджету міста.

Про це під час засідання виконавчого комітету 17 червня повідомив заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Оновлення складу комісії відбулося для забезпечення належної роботи з розгляду документів та підготовки пропозицій щодо доцільності та можливості виділення коштів з резервного фонду. Варто додати, що вищезазначена комісія діє на основі Положення про комісію з питань використання резервного фонду бюджету міста, затвердженого рішенням виконкому від 25 листопада 2008 року № 796-1 «Про комісію з питань використання резервного фонду бюджету міста».

Відповідно до статті 24 Бюджетного кодексу України, Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, Луцька міська рада прийняла рішення «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету Луцька». Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради було створено комісію з питань використання резервного фонду бюджету міста. У 2011 році виконавчим комітетом затверджено новий склад цієї комісії. В подальшому, у зв’язку із кадровими змінами, до вище вказаного рішення не одноразово вносились зміни.

Тож відтепер до комісії з питань використання резервного фонду бюджету міста увійшли: заступник міського голови, голова комісії Лариса Соколовська; заступник директора департаменту економічної політики, начальник відділу інвестиційної політики, заступник голови комісії Сергій Омельчук; головний спеціаліст відділу економічного розвитку департаменту економічної політики, секретар комісії Вікторія Мар’яш; начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова; начальник відділу економічного розвитку департаменту економічної політики Оксана Карпук; начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк; голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Іван Корчук та директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що рішенням виконкому Луцької міської ради створили тимчасову комісію для контролю за забудовами на території Луцька у відповідності до існуючих будівельних норм та містобудівного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus