USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку погано освітлюють «зебри»

25 Грудня 2014 18:16
Через недостатнє освітлення пішохідних переходів у Луцьку трапляються аварії.

Про це стало відомо, під час засідання 68-ої сесії Луцької міської ради 24 грудня.

Проблему поганого освітлення вулиць обласного центру Волині, зокрема й пішохідних переходів, розглядали луцькі обранці громади.

Так, на думку депутата Луцькради Андрія Козюри, саме це є одним із каталізаторів ДТП на Волині, часто й на «зебрах». Він запропонував колегам викроїти із бюджету на 2015 рік кошти для вирішення проблеми неякісного освітлення пішохідних переходів, аби «зробити усе на європейському рівні».

Утім, для визначення найбільш аварійно-небезпечних ділянок доріг до справи підключать експертів. Там планують першочергово встановити належне освітлення.

Тож обранці громади підтримали таку ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 25 Грудня 2014 18:32
Давайте ще два автобуси купимо для філармонії та драмтеатру. Або ще три ділянки безкоштовно дамо для депутата Гриба.
Корінний лучанин до дідо Показати IP 25 Грудня 2014 19:04
Тобі що, спокою НЕ ДАЮТЬ АВТОБУС ПРИДБАНИЙ ДЛЯ АРТИСТІВ ФІЛАРМОНІЇ? У тебе нутро ШАРІКОВА : " Я ИХ ДУШИЛ, ДУШИЛ,,," Ти до того ще й хворий на ЖАБУ. В ТЕАТР НЕ ХОДИШ, У ФІЛАРМОНІЮ(артистів не знаєш) також , бо якби ходив то б дурні коменти не писав.
месник до Корінний лучанин Показати IP 25 Грудня 2014 20:09
Цілком підтримую!!! Як би ходили в театри, бібліотекі, філармоніі, то можливо і не булоб тих майданів, не виростилаб тоді земля Українська таких ушльопків як Яник, Порох, Цуценюк. Факт э факт!!! Народ деградуэ!!!! А автобус вони заслужили!!! Славна '''Волиняночка'', Волинь на весь світ прославляэ, а їм дулю!!!! Все в ганебному стані, реквізити самі купляють і шиють.
Журналісту Показати IP 25 Грудня 2014 22:04
А раніше вам про це відомо не було? Тільки під час сесії? А до того це була загадка чи це Романюк писав статтю? Він взагалі нє вкуРсє шо відбувається в місті
рижков сергій Показати IP 26 Грудня 2014 00:36
освітлення має бути як на фото!
Анонім Показати IP 26 Грудня 2014 08:56
У Луцьку не тільки "зебри", взагалі розмітки не видно, особливо коли дощить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus