USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розробляють проект детального плану двох великих територій

29 Жовтня 2015 15:46
Розбудовувати окремі райони Луцька пропонують в комплексі, а не хаотично. Для цього виконком дав нові дозволи.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня.

Головний архітектор міста Леонід Герасимюк розповів про ці об’єкти, мовляв, там хаотично люди будуються й розширюють промислову діяльність, а потрібно діяти згідно з певним планом, аби потім не було проблем.

«Перша територія між вулицями Гущанська і Єршова за взуттєвою фабрикою. Колись це все була одна виробнича зона. Втім, там починають будувати житло, хтось підприємництво розвиває, тому потрібно розробити містобудівну документацію, аби все це відбувалося в комплексі. Інша територія – Дубнівська – Глушець. Тут і школа, і підприємства, і польське консульство, потрібна загальна концепція розвитку території, аби вона нормально виглядала», - розповів посадовець.

Так, члени виконкому погодили пропозиції.

ЧИТАТИ ЩЕ: колишній цегельний завод на вулиці Львівській може перетворитися на місце будівництва житлового комплексу

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що під час видачі містобудівних умов вирішили максимально зберігати існуючі зелені насадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2015 16:03
Щоб луцьк мав гарні перспективи щодо розбудови , розширення меж владі слід більш наполегливо працювати над приєднанням до міста навколишніх сіл! Невже мешканці села Зміінець не розуміють , що маяків ска сільська рада нічого для них не робить! Заросли по вуха, доріг нема і це під носом у міста!
1 до Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2015 18:51
Значить ви в маяках ніколи не були
Адепт Показати IP 29 Жовтня 2015 16:36
Колись в раді працював хороший спеціаліст Тихін Павлюк,навряд чи зараз є депутат такого масштабу,провалять.Кажуть він пішов зі словами що чесним там не місце.Молодець.
Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2015 17:32
Леонід Герасимюк дуже гарний архітектор. Я згідна з ним на рахунок вулиці дубнівська її давно треба забудувати.
лучанка2 Показати IP 29 Жовтня 2015 21:43
А буде розроблятись план повулиці Рівненській 17 а то стоіть одна хата при дорозі " і не в тин і не в ворота" . На місці автобусного парку вже будують житловий комплекс .. А церкву почали і затихли...
Кріс до лучанка2 Показати IP 30 Жовтня 2015 08:27
Дуже добре що церкву не будують, а коли здадуть будинок, то попи ввімкнуть їм під вікнами гучномовці з дзвонами, щоб не спали
124 Показати IP 29 Жовтня 2015 23:38
ХТО - ХТО АРХІТЕКТОР???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus