USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку звернуться до Прем'єр-міністра щодо індексації виплат

25 Вересня 2015 12:45
Визначити порядок проведення індексації зарплат, пенсій стипендій та соціальних виплат закликатимуть Прем’єр-міністра депутати Луцькради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 вересня.

Звернення до Прем’єр-міністра України щодо затвердження Урядом порядку проведення індексації заробітної плати, пенсій, стипендій та соціальних виплат у другому півріччі 2015 року презентував депутат Андрій Козюра.

З його слів, на 2015 рік закладено рівень індексації на рівні 17-18%, за станом на 1 серпня рівень індексації становить 75,5%. Відповідно, в бюджетних організаціях не проводиться нарахування цих індексаційних виплат, тож виникла необхідність підтримки такого звернення до Кабміну, адже порядок індексації досі ним не розроблений. Депутат наголосив, що індексація є механізмом компенсації доходів, втрачених у зв’язку з підвищенням цін на товари та послуги.

Своєю чергою, те, що закладена в міський та обласний бюджет медична та освітня субвенції не покривають індексації, визнав директор департаменту економіки міськради Олександр Озінович.

Члени комісії підтримали проект рішення про звернення до Прем’єр-міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Вересня 2015 12:51
СКОРО ВИБОРИ . ЗГАДАЛИ ..ДЕ ВИ РАНЬШЕ БУЛИ ПАРНОКОПИТНІ
Анонім до Анонім Показати IP 25 Вересня 2015 15:40
Де були, де були? Доводили Країну до дефолту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus