USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Міноборони нарешті відповіли українським військовим у Криму

21 Березня 2014 16:55
Українські військові повинні триматися в Криму до тих пір, поки політичне керівництво не вичерпало всі дипломатичні засоби і мирні засоби для вирішення конфлікту. Про це заявив заступник міністра оборони Леонід Поляков.

Про це він заявив на прес-конференції в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Незважаючи на матеріальні втрати, втрати політичного рівня, ми все одно повинні зробити все для того, щоб зберегти наших людей", - сказав він.

"А з іншого боку, повинні триматися там настільки довго, наскільки це доцільно для того, щоб дати можливість політичному керівництву країни вичерпати всі наявні в наявності мирні і дипломатичні засоби", - зазначив заступник міністра.

Поляков заявив, що керівництво країни розуміє, наскільки важко українським військовим зараз у Криму, але сподівається, що вони будуть вірні присязі.

Як відомо, в п'ятницю українські моряки закликали керівництво держави озвучити конкретні рішення про подальші дії військових у Криму.

Нагадаємо, що екіпаж корвету "Луцьк" командування кинуло напризволяще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
11 Показати IP 21 Березня 2014 16:58
мда.. умирайте за Родину... а Родины то давно и нету.... Сеня с Эувропы приедет... там уже сказали как жить дальше... Сегодня пятница конец рабочей недели... потерпите до рабочего понедельника..ненька Україна героями сделает.. Ганьба такому міністеству оборони!!!
микола до 11 Показати IP 21 Березня 2014 19:59
коментар було видалено
911 Показати IP 21 Березня 2014 17:04
Заступник??? А де Міністр і сам головнокомандуват Трупчинов??? Що це за посміховисько??? Люди - що з нами вони зроблять і вже наробили???!!!
взагалі Показати IP 21 Березня 2014 17:18
Взагалі, в країні є ще якась влада, а не юлька і трупчинов, які плодять нікому не потрібні декларації і створюють нікому не потрібні штаби? Там же наші люди з сімями - дружинами, дітьми! невже їм також скажуть - ми вас туди не посилали? Ганьба такому керівництву!
капец Показати IP 21 Березня 2014 17:37
Вас КИНУЛИ просто и однозначно. Как до этого янык кинул беркут и ВВ. Верить некому и голосовать не за кого.
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 18:23
Правильно, сидіть чекайте. Справжні творці майдану бажають крові і вони її будуть добиватися різними шляхами. Чекайте нових провокацій щохвилини! Невже нікому не ясно що всіх вже давно кинули і то по повній?!
Москаль Показати IP 21 Березня 2014 18:59
3.14здец... Других слов и не подобрать. Такое отношение к собственной армии со стороны правительства - просто эпический ахтунг какой-то! Чтоб этим тварям в аду гореть, шакалам. Простите, вырвалось. Они за месяц столько накосячили, что еще правнукам вашим разгребать останется. И это они только разогреваются... Они ВРАГИ Украине, подлые, трусливые, вороватые подонки, прикрывающиеся именем народа - вашим именем. Когда ж вы прозреете-то...
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 11:36
Якщо якась кількість української армії протримається в Криму до відкриття Генеральної асамблеї ООН, то можливе рішення про демілітаризацію Криму з повним відведенням російських і українських військових сил з півострова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus