USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У міськраді в Луцьку - дискусія: кому «правити» комісіями?

18 Лютого 2014 12:25
У міськраді все ще дискутують стосовно ротацій у складі комісій. Мова - про обрання голів комісій з питань законності та з питань ЖКГ.

Про це стало відомо під час засідання постійної постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 18 лютого.

Таким чином, секретар ЛМР Григорій Пустовіт оголосив проект рішення про внесення змін до рішення міськради про утворення постійних комісій.

Зі слів секретаря, у комісії з питань законності протягом тривалого періоду немає керівника.

«Попередній голова комісії, Андрій Калахан, на жаль, помер. Протягом тривалого періоду члени фракції «Свобода» не могли визначитись з власним кандидатом. Тож, ми внесли пропозицію вивести зі складу бюджетної комісії Буя Андрія і ввести до комісії з питань законності та дотримання прав людини. А в комісію з ЖКГ – хочуть поставити депутата Гриба», - доповів Пустовіт.

На це депутат Ігор Поліщук зазначив: «Чи є Буй фахівцем з питань прав людини і законності. Навіщо його висмикувати з комісії, де він нормально працює і виконує свої функції. Як же фаховий принцип?», - запитав він у доповідача.

«Щодо ЖКГ – пропонується головою взяти професійного актора. Хороша професія, але керувати цією комісією повинні люди з профільним досвідом, а нам пропонують до затвердження професійного актора. Чи може ця особа це здійснювати? Уже 7 років, як він знаходиться у міській раді. Я не знаю жодного проекта депутата Гриба у галузі ЖКГ. Невже ми обиратимемо тільки за кольором партійного квитка?», - запитав депутат Андрій Осіпов у Пустовіта.
Таким чином, Осіпов запропонував кандидатуру Ігоря Поліщука, як очільника правової комісії, оскільки той – фаховий юрист. Також Осіпов запропонував рекомендувати секретарю ЛМР забезпечити повноцінне обговорення кандидатур шляхом запрошення цих осіб для необхідності дачі ними відповідей на поставлені запитання.

Таку пропозицію підтримав і Бірюков. Зі слів депутата, це варто було зробити, аби зняти напруження у залі засідань

Однак, до жодного компромісу члени комісії не дійшли, тож жодного проекту рішення одноголосно підтримати не змогли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ну і ну Показати IP 18 Лютого 2014 13:02
а бондарук р. кращий????
юля Показати IP 18 Лютого 2014 13:53
Гриб там не петрає ні в чому,,особливо тоді ,коли треба вмішуватися у формування ціни на послуги житлово - комунального господарства. Як може лицедій бути головою саме ТАКОЇ комісії? Була з ним в комісії - тому і знаю.
Грибу Показати IP 18 Лютого 2014 15:13
Не приємний, підступний, брехливий артист з гнилою посмішкою і до того ж хитрий дерибанщик земельних ділянок.
Федір Показати IP 18 Лютого 2014 15:14
Буй - це справжній глист, не разу не бачив, щоб він виступав, чи проект рішення вносив чи запит оголошував. Який йому голова комісії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus