USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Попри недофінансування у Нововолинську заговорили про пуск шахти №10

19 Вересня 2015 14:14
«Через хащі цінової політики, недофінансування проглядається пуск у дію шахти №10, - оптимістично зізнався заступник директора передпускової дирекції шахти Василь Святинчук. Про це йдеться на сайті міської ради Нововолинська.

З його слів, це обнадіює - двометровий шар вугілля чекає виходу на-гора.

Нагадаємо, навесні, після хвилі шахтарських протестів урядовці та народні депутати виділили 200 мільйонів гривень для добудови шахти №10 «Нововолинська».

За станом на 23 липня повідомлялося, що будівельні роботи на шахті виконані на 84%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що витратять 200 мільйонів для шахти №10

31-го серпня до робочих обов’язків приступив новий директор нововолинської шахти №10Сергій Кожушкін.

Незважаючи на нинішні негаразди у вугільній галузі міста, які обговорили під час засіданні громадської ради, оптимістичну думку про те, що пуск десятої шахти вже проглядається, висловив заступник директора передпускової дирекції шахти № 10 Василь Святинчук.

Василь Святинчук наголосив, що шахтобудівельники працюють, незважаючи на фінансові проблеми, націлені на здачу 400 метрів виробок, залагоджують питання з підрядниками й субпідрядниками, є надія, що цього місяця надійде ще 27 мільйонів гривень на підприємство. «Через хащі цінової політики, недофінансування, знаєте, проглядається пуск у дію шахти № 10, - оптимістично зізнався Василь Святинчук. – Це обнадіює, уявіть, двометровий шар вугілля чекає виходу на-гора».

Своєю чергою, генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Федір Богдан поділився думками стосовно приватизації копалень, способів збільшення вуглевидобутку, а такі можливості є. У вересні надійдуть кошти, з яких близько шести мільйонів направлять на погашення заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан,Луцьк Показати IP 19 Вересня 2015 16:08
То чергова маячня. Чиновництво готове будувати ту шахту ще 100 років щоб красти, красти і красти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus