USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському до свята подарували 4 дні гарячої води

17 Квітня 2014 17:37
У Володимирі-Волинському завершується підготовка до Великодніх свят. До робіт з благоустрою крім комунальних служб долучилися також підприємства, колективи загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, прості городяни.

Привітав жителів древнього міста з наступаючими святами і незмінний впродовж багатьох років міський голова Петро Саганюк. Окрім традиційних привітань, цього року він побажав ще й миру.

А ще одним своєрідним подарунком для володимир-волинців стане включення гарячої води впродовж 4 днів, аж до самих Великодніх свят.

Поки що жителі Володимира-Волинського отримують в свої квартири гаряче водопостачання у вихідні дні та в середу. Це пов’язано з фінансово-економічними проблемами ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго».

«Однак з 17 по 20 квітня гаряча вода в оселях жителів Володимира-Волинського буде з 6.00 ранку до 23.30 вечора», – повідомили у Володимир-Волинській міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
володимир Показати IP 17 Квітня 2014 17:52
Дякуємо,Петре Даниловичу, ми за Вас знову проголосуємо. Ви творите чудеса.Помиємось на свята.
чистий Показати IP 17 Квітня 2014 20:14
Хоч помиюсь нарешті
виновок. Показати IP 17 Квітня 2014 20:16
Не було б у місті "сильної" команди на чолі з багатолітнім мером- на свята годили б грязними.От так!
василь Показати IP 18 Квітня 2014 00:12
Старий телепень саганюк вже не знає чим похвалитися все порозвалював, за совітів "господарював" би на соловках
політик до василь Показати IP 18 Квітня 2014 09:12
А може то передвиборчий ролик ?
Ковель Показати IP 18 Квітня 2014 08:31
Ото да, подарунок. В вас там що реально немає теплої води?
з Володимира до Ковель Показати IP 18 Квітня 2014 09:13
Є по вихідних і в середу з перебоями, зато всі газети пишуть що то нормально:))
з горохова Показати IP 18 Квітня 2014 09:11
Догосподарювалися " княжі" комсомольці!
гість Показати IP 18 Квітня 2014 09:37
З настанням літа всі миємось в Лузі.
прагматик до гість Показати IP 18 Квітня 2014 09:40
У вас в Володимирі повинна бути знижка на тазіки.
свояк Показати IP 18 Квітня 2014 10:31
Дійсно, для нас володимир-волинців гаряча вода у багатоповерхових будинках подається ТІЛЬКИ по НЕДІЛЯХ і НА ВЕЛИКІ СВЯТА !!. Дивно, правда, у час високих технологій, для володимир-волинців гаряча вода то є ВЕЛИКИЙ ПОДАРУНОк від великого корупціонера міського голови Петра Даниловча !! Літом гаряча вода зовсім не подається. у висотні будинки Володимира -Волинського . Тому більшість жителів давно користуються бойлерами і для себе цю проблему вирішили. Скажу так - закінчиться Паска і гарячу воду перекриють і перестануть включати аж до 10 - 15 вересня . А ви кажете " господарник, міський голова Володимира, господарник " Та який він на.х .. н господарник. Так ,просто, великий злодій і брехун !!
місто до свояк Показати IP 18 Квітня 2014 12:16
Не обманюйте.Перед виборами до місцевих рад теж часом миємось завдяки меру!
сивочолий Показати IP 18 Квітня 2014 13:16
Петрова хвалебна демагогія вже в печінках сидить.Йому давно пора на ставочку карасі ловити, а не містом керувати.Є молоді розумні люди, як не мають досвіду- то навчаться, не все зразу.Його просто обступили з усіх сторін тупаки, бандюки, дуполизи і "педагоги" і внушають що такого Петра більше не буде. А він тішить себе і здобуває на старість дурну славу.
438764 до сивочолий Показати IP 25 Квітня 2014 13:55
Я НЕ ХОЧУ ШОБ НА МЕНІ ВЧИЛИСЯ! я не піддослідний кролик! Може й є молоді та розумні, але хай покажуть, шо вони вже встигли зробити, а не прийдуть і будуть здобувати на МЕНІ та іншіих представниках ГРОМАДИ досвід! Люди отямтесь! Наші керівники держави на всіх українсцях вчилися керувати Україною цилих 23 роки! Якшо брати до уваги результати ост. виборів, то більше 15 тисяч володимирчан віддали за сапганюка свій голос. То виходить всі вони тупаки, бандюгани і д...лизи? Ой занадто ви любите володимир-волинців, дивіться не переборщіть з тією народною любовю!
Володимирський Показати IP 19 Квітня 2014 14:47
Невдячні люди, в міський бюджет гроші і так ледь нашкребли, комунальні служби працюють за себе і за того парня, а ви критикуєте мера. Треба було гроші не на майдан збирати, а на потреби міста, поремонтувати котельні, дати двірникам зарплату,допомогти тим людям. Зас**аєте все місто своєю тупою агітацією, вже й тут се**те міського голову. О це такою роботою займаються помічники народного депутата Мельника Євгена. Хай люди знають хто працює, а хто баламутить громаду. Ганьба ВАМ шановні. Ганьба
правда до Володимирський Показати IP 19 Квітня 2014 18:33
На майдан не треба було по вашому збирати? Ясна річ при зекові такі як ти і твої покровителі почувалися комфортніше, а тут світить люстрація.
74396 до Володимирський Показати IP 25 Квітня 2014 14:04
А обс....ніє мера видно входить в обязаності прес сеекретутки пана Мельника Єрослави ( від слова єхідна). Бідна так скрегоче по клавіатурі, шо аж ногті позіскрібала. Все мстить Саганюку за те, що посадив її у владний кабінетик. Ше від гноївки не відмилася, а все туди... до влади преться! Бідні не мають до чого докулупатися - то бруківку рахують, то за забори чужі зазирають.... а наш шановний депутатішка взяв би дай показав приклад нехазяйновитому голові. Наприклад зробив бульвар Шевченка так як він в його розумінні повинен виглядати. А то пару деревець посадив і фініта ля комедія, - підливайте самі. А місце для посадки це взагалі!
кошовий Показати IP 25 Квітня 2014 10:24
Якщо папа такий корупціонер, то де факти докази і прочій компромат.... Вже на яника нарили і всьому світу показали, а тут видєтєлі на такого великого корупціонєра важко знайти якісь уліки. В хзаластую братці не чєшіть, а зберіть народ і розкладіть по полочках: стльки вкрав, стільки відмив, ті давали взятку, той брав на ті рахунки клав. А то тікі мови одної багато. Чи вам дуже вже тоє мерське містечко тепленьке... Ну, ну народ після порядку саганюковського кого небудь терпіти не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus