USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді не хочуть називати імена депутатів-прогульників

23 Травня 2014 13:58
Публікувати прізвища несумлінних депутатів у пресі пропонують у обласній раді.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 25-ї сесії Волиньради, що відбулося 23 травня.

Депутат Михайло Бегаль зазначив, що відсутність кворуму в сесійній заді облради після обіду, з чим зіткнулися депутати під час минулого пленарного засідання, це недопустимо. Він назвав це неповагою депутатів до колег та самих себе та запропонував публікувати списки депутатів-прогульників на шпальтах газети «Волинь-нова».

Також він наголосив, що ненормально, коли депутати не приїздять на сесію та запропонував опублікувати прізвища тих, хто сьогодні не з’явився під час пленарного засідання.

З його слів, вони мусили б ставити до відома керівництво облради про свою відсутність.

Пропозиція народного обранця не знайшла підтримки більшості серед колег.



До слова, ІА ZIK опублікував відео кнопкодавів в облраді:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
виборець Показати IP 23 Травня 2014 14:04
бо більшість - такі ж самі прогульники. вважаю, що раз пішов у депутати - мусиш відвідувати засідання та представляти інтереси виборців. Це ж не така робота - хочу - працюю, не хочу - не працюю. В депутати ніхто не заставляв йти. Так що виявляйте повагу до своїх виборців і займайтеся справою, за яку рвали голоси перед виборами і розкидалися обіцянками!!!
Петро Показати IP 23 Травня 2014 14:14
Правильно. Потрібен закон про відклик депутата. Не хоче працювати геть, прийде інший. А то приходиться терпіти від виборів до виборів.
Виборець Показати IP 23 Травня 2014 14:18
"Він назвав це неповагою депутатів до колег та самих себе" - В першу чергу - це неповага до виборців, а не до колег та самих себе.
інга Показати IP 23 Травня 2014 14:19
А де він, такий розумний, був коли на минулому пленарному засіданні правосеки не пускали і надалі погрожували не пускати депутатів на сесіі??? Чому не засудив такі дії, як не просто незаконні ,а й як неадекватні??? Чи рада має діяти по принципу "Ви нам треба -то приходьте - а не дуже треба -то нехай попіариться правий сектор, а ми тихенько посопем в платочок",??? Чому минулого разу обурився лише один депутат . а для решти все було "припустимо" і "нормально"?????????
123 до інги Показати IP 23 Травня 2014 15:09
тому, що серед них 50 % неадекватних людей на чолі з вітром та гусьом .
Влад Показати IP 23 Травня 2014 16:16
Скоро й інші депутати не ходитимуть на сесію бо уже всіх нудить від самопіару самозакоханих та нікчемних депів Слабенка і Загреви
Так Показати IP 23 Травня 2014 21:58
Як би не гузі слабенки загреви то сесія тривала б один день а так театр самозакоханих пристосуванців втрачає глядачів нормальна людина не може це сприймати по іншому
справедливий Показати IP 24 Травня 2014 11:55
Народ усе бачить і не пробачить ,старайтесь для ЛЮДЕЙ ,а то народ порве і правий і гузя і вас депутатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus