USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинській міліції працюватиме громадський контроль

27 Травня 2014 17:51
До складу консультативно-дорадчого органу увійшли представники 22-х інститутів громадянського суспільства, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тож, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», на засіданні установчих зборів делегатів обирали шляхом відкритого голосування.

Головою Громадської ради став представник Волинської ячейки Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в правоохоронних органах Антон Цісарук, його заступниками – Андрій Ройко (Волинський центр моніторингу дотримання прав людини) та Віктор Вальчук (Волинська обласна громадська організація «Асоціація місцевого розвитку «Велес»). Окрім того, відповідальним секретарем обрали Андрія Гаврищука (Волинська обласна громадська організація «Асоціація захисту прав молоді Волині», а прес-секретарем – Наталію Поліщук (Волинська незалежна медіа-профспілка).
Представники визначилися із підготовкою першого засідання новообраної Громадської ради, на якому обговорять положення і регламент роботи, підготують план та визначаться із напрямками діяльності.

Своєю чергою Антон Цісарук підсумував: «Ключовим завданням Громадської ради є, безперечно, моніторинг дотримання прав людини в правоохоронних органах Волині».

Керівник волинських правоохоронців Петро Шпига відзначив: «Усі питання, які будуть виникати, і непорозуміння, що стосуються роботи міліції, ми вирішуватимемо разом, адже основна мета нашої із вами роботи – спокій і безпека громадян, а також підняття рівня довіри людей до працівників міліції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лпдмуа а простише и Показати IP 27 Травня 2014 19:03
а сама міліція вже коли почне працювати : Судячи який шпига задоволений то видно що будуть одні вистави і люстраціі
Анонім Показати IP 27 Травня 2014 19:25
коли буде реформа міліції, коли керівництво поділиться своїми супер-зарплатами з рядовими працівниками, коли чергувати будуть також і "мажорні" менти, коли будуть реально здавати міліціонери нормативи, а не тільки на папері, коли повиганяють товстопузих держиморд
петро Показати IP 27 Травня 2014 21:24
а хто на фото зліва з цицьками????
Я знаю до петро Показати IP 28 Травня 2014 10:29
Наталка )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus