USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських селах облаштують сміттєзвалища

7 Квітня 2014 14:18
Щорічно в області ліквідовують до тисячі стихійних сміттєзвалищ в селах. Тому необхідно в області займатися профілактичною роботою, а ще – організувати відведення землі під полігони для побутових відходів.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 7 квітня.

Заступник директора департаменту ЖКГ облдержадміністрації Володимир Бондарук розповів, що з півтисячі місць для складування твердих побутових відходів в області, лише 90 - паспортизованих, з них всього третина мають державні акти на земельні ділянки чи договір оренди землі.

Сільради області днями отримають розпорядження голови облдержадміністрації про те, що необхідно виділити земельні ділянки під сміттєзвалища. Інакше, знову всі результати весяного прибирання валятимуться в лісах, і згодом доведеться знову ж таки все це прибирати.

До слова, 12 квітня на Волині в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» відбудеться толока в усіх населених пунктах області, де прибиратимуть зелені зони та займатимуться благоустроєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 15:08
Цікаво, де ще є клаптик непроданої селищними головами землі.
11111 Показати IP 9 Квітня 2014 13:47
У Скобелці, ше не продані тілько мусорники, яників глава все продав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus