USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українських військових передислокують з Криму

24 Березня 2014 19:22
Виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов сьогодні, 24 березня, підписав постанову про виведення українських солдат з Криму. Військових і міліцію з півострову передислокують в інші регіони країни через небезпеку з боку російських окупантів, про це інформує ТСН.

Про підписання цієї постанови сказав сьогодні секретар РНБО Андрій Парубій.

Раніше він розповів, що РНБО прийняло рішення «визнати доцільною передислокацію військових частин, підрозділів, закладів та інших формувань, співробітників правоохоронних органів України, які проходять службу на тимчасово окупованій території Криму і місті Севастополі у інші регіони України».

Також, згідно з рішенням РНБО, родини українських силовиків будуть евакуйовані з Криму.

Нагадаємо, цієї ночі базу українську морської піхоти у Феодосії захопили росіяни. Під кінець дня, 24 березня, військові Російської Федерації захопили корабель «Костянтин Ольшанський».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 19:31
Салют там запустити не забули,за ''блискавично'' прийняте ''правильне''рішення , адже ні один ворожий солдат не постраждав ! Обов'язково на пам''ятник почніть гроші ше по всій Україні збирати ,,шоб пaм'ятну дату залишити в віках!!!!
титушко до Emihrantka Показати IP 25 Березня 2014 03:05
а тебе ж-д надо крови на пейсах
иван Показати IP 24 Березня 2014 19:42
и знову перемога одни премоги
титушко до иван Показати IP 25 Березня 2014 03:06
а на брайтоне дожди...
Москаль Показати IP 25 Березня 2014 05:01
Хорошая новость для армии Украины. И.о. министра обороны Украины Игоря Тенюха собираются отправить в отставку в ближайшее время. Его деятельность на посту посчитали "государственной изменой". Как сообщил пожелавший сохранить анонимность нардеп от "Батькивщины", этот вопрос уже решен. Как практически решено и то, кто будет его наследником. В кресло главы Минобороны прочат уроженца Львовской области Богдана Буцу, который в свое время занимал пост министра Кабинета министров (2005-06) и замминистра обороны (2008-10), сообщает ИТАР-ТАСС. По словам нардепа, Тенюх в течение двух недель дезинформировал руководство страны, утверждая, что он находится на связи со всеми командирами в Крыму, и все они "будут стоять насмерть". На самом деле, выяснилось, что ни один из руководителей украинского генштаба в последние недели даже не пытался связаться с командирами воинских частей на полуострове, чтобы поставить задачу. Также было особо отмечено, что выполнять указания Тенюха отказываются командиры не только в Крыму, но и в подразделениях вооруженных сил на территории Украины. Посмотрим, что новый чудик наворотит____http://uainfo.org/yandex/297734-tenyuha-resheno-otpravit-v-otstavku.html
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 05:19
По радио передали Что САШКО БИЛОГО ГРОХНУЛИ!
Москаль до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 05:25
Координатора "Правого сектора" на Западной Украине Александра Музычко убили двумя выстрелами в сердце. На месте происшествия работает следственно-оперативная комиссия. По предварительной информации "Сашу Белого" похитили неизвестные на трех автомобилях и вывезли в район Бармакив, неподалеку от кафе "Караси". Источник: http://censor.net.ua/n277592

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus