USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрпошта» візьме на себе нові функції

20 Липня 2015 17:17
Аби держпідприємство «Укрпошта» успішно розвивалося й надалі, воно хоче взяти на себе частину функцій соцпрацівників, адже мають у штаті велику кількість людей, які працюють розгалужено по всій області. Свої пропозиції вже напрацьовують.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 20-го липня.

Найбільше прибутків «Укрпошта» отримує від рознесення пенсій у селах. Втім, підприємство втрачає на ринку свої позиції й подальшої стратегії розвитку не має. З цього приводу виконувач обов’язків директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків повідомив, що підприємство успішно виконує поставлені завдання й отримує заплановані прибутки, втім, потрібні нововведення.

«Першого півріччя ми справилися з основними показниками - 42 мільйони 275 тисяч гривень доходів, а це 101% виконання плану роботи. Частка доставки пенсії від цього – це понад 40% прибутку. Втім, я згідний, що немає стратегії розвитку «Укрпошти». Зауважу, що ми частково виконуємо соціальні функції, адже наші люди постійно зустрічаються в селах з самотніми громадянами, людьми із вадами здоров’я чи поважного віку й допомагають їм по мірі своїх можливостей», - сказав Олег Гавришків.

Владці запропонували керівнику підприємства офіційно взяти на себе частину функцій соцпрацівників, аби це дало поштовх розвитку «Укрпошти». Мовляв, на ринку поставок товарів конкуренти забрали їхнє лідерство, а тут є ніша для роботи й великий штат людей, які доходять майже у кожне село. У зв’язку з цим, виконувач обов’язків директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» впродовж місяця має підготувати свої пропозиції та надіслати їх у Міністерство інфраструктури України.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло проте, що «Укрпошта» Волині хоче передати машини для АТО, але проблеми з бюрократією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Такі да! Показати IP 20 Липня 2015 17:31
Совкову Укршопту очікує гаплик.
опа Показати IP 20 Липня 2015 22:32
Скорочують 10% персоналу, а функції добавляють. Ви з тими що є не справляєтесь(((
Шуруп Показати IP 20 Липня 2015 23:37
Ди***ьні ідеї Гавришківа із соціальною сферою, нехай наладить роботу у поштовій сфері а то толку не буде ні там ні там, А може його поставити на посаду керівника соцполітики адміністрації нехай розвалить і там роботу бо на пошті уже реорганізувався скоро працювати буде нікому. Напевно поняття немає зеленого що таке робота соцпрацівника. Скоро пошту перетворить на базар і прибутки буде мати з торговлі різним низько якісним непотрібом - дровами, макаронами, колою, милом. Прибутки отримує від рознесення пенсій!? Доходів має на 42 мільйони а зарплату підвищив собі і своїм заступникам, а поштарка яка тягає сумки з ковбасою за 10 км получає копійки, нехай розкаже коли велосипеди останній раз видавав, премію давав робочим. А стратегія Гавришкова одна з перших днів побільше хапнути, а там як Бог дасть.
Кум Показати IP 20 Липня 2015 23:56
Хотілось би прочитати ті пропозиції директора, які він надішле в міністерство, спеціалісти як почитають їх то будуть я думаю сміятись з дурня. Зараз одна листоноша на три села, або на декілька вулиць міста, коли ж вона ще буде займатись соціальною роботою?!! І який прибуток з того пошті?? Я знаю!! Тоді Гавришків матиме можливість втюхувати всім немічним смердючу ковбасу, колу, дрова, мило і інше, а зараз тільки тим хто отримує газети та пенсію. Виявляється не такий він і дурень, стратег. А може назначить його старшим базарником, там у нього точно получиться бо на пошті у мене великі сумніви. Прийшовся по рядах базарних і вся робота, а на пошті складно, втомлюється бідолаха, недосипає, недоїдає, геть змарнів. Поможіть люди добрі поміняти роботу стратегу-поштовику.
Кума Показати IP 22 Липня 2015 13:34
Судячи з того як Гавришків доповідав-бекав, невідриваючись від написаного на нараді в адміністрації, він не здатний написати гідні пропозиціі в міністерство, інтелект його зрозумілий. Як таким людям, скоріш за все людішкам, доручають керувати таким колективом, чому він був призначений без конкурсу на заміщення вакантної посади і взагалі звідки і яким чином він появився на державному підприємстві, питань багато. Ходять чутки про його тісну співпрацю до Революції гідності з одіозною особою Башкаленком (спільний бізнес в лісовій галузі). Чому журналісти стільки уваги приділяли рік тому при призначенні Гавришківа на посаду (штурм дирекції, барикади, обіцянки) і чому ми не чуємо, що зроблено ним щоб було на пошті краще. Стало набагато гірше, про це говорять самі поштовики. Він говорить про відсутність стратегії розвитку пошти, а тоді куди ти як керівник ведеш пошту, яка твоя стратегія, чи ти пливеш (як той продукт, що не тоне) за течією. Значить висновок один - не можеш звільни місце.
Демчук О.О. найперші до Кума Показати IP 23 Липня 2015 01:04
Не пишіть різної дурниці про теперішнього начальника пошти, нормальний він керівник, має він і стратегію велику, я як заступник добре про це знаю як ніхто інший, тактика, повірте мені, теж нормальна неодноразово перевірена мною, як знаним фахівцем поштовоі справи. За рік багато зробив корисного, позвільняв тих хто не хотів його стратегії і не завжди підтримував тактику. А я завжди за молодого перспективного, ввічливого, знаю чого поштову справу керівника, готова і надалі підтримувати тактику і вдосконалювати стратегію нашої спільної поштової справи. Ганьба всім пісякам, які пишуть.
поштовик до Демчук О.О. найперші Показати IP 22 Жовтня 2015 15:35
Коли це бухгалтер за професією стала знаним фахівцем поштової справи ! не сміши всю область ! Ти і бухгалтерію добре не знала ! Ти не спроможна написати ні наказ ні стратегію розвитку пошти і всі знають, як ти стала заступником Гавришкова. І повязав Вас спільний бізнес по лісовій галузі де твій чоловік закупляв ліс для подальшого продажу. . А чому тобі не заступатись ! тільки того і робити, що мати і дочка розїзджаєте по області та ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus